Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

eMiLy.ThE.dRuNk - Café Illy bar
12. leden 2009 | 21:10

maj tu dobrý tiramisu i kafe ale obsluha staršnááá a ceny taky vysoký


eMiLy.ThE.dRuNk - Café Bez stresu
12. leden 2009 | 21:08

Sem jsem se nikdy nedostala, protože vždycky když jsem tam chtěla zajít, bylo tam plno :D Takže to bude asi dobrá kafárna :)


Jena - Home Café
11. leden 2009 | 13:34

Vyborna kavarna, kryta a vytapena pasaz, kde se nekouri a pod schody je prijemny detsky koutek. Posezeni u kavy (i kdyz jeste v lete meli vetsi vyber) je prijemne zejmena na gauci pod schody, odkud mate sve ratolesti, hrajici si prave v detskem koutku, pekne na ocich. Mila a prijemna obsluha, ceny odpovidajici poloze, prostredi velmi pekne i pro navstevu obchodniho ci romantickeho charakteru.


pajuna - Café Pecka
9. leden 2009 | 20:05

Kafe Pecka je prostě pecka!!!!! Sem rád chodim.


pajuna - CrossCafe Solní
9. leden 2009 | 13:16

Interiér pěkný, ale už po druhé se mi stalo, že jsem si chtěl vypít kávu tam a personál mi řekl, že mi to musí dát do kelímku, že nemá hrnky. S sebou kelímek dobrý, ale když mám chuť vypít si kafčo a posedět u toho, tak z kelímku ho rozhodně pít nebudu.


Jena - Sylva Café
5. leden 2009 | 18:11

Tezko hledat v teto casti Plzne luxusni kavarnu. Sylva cafe je presne to, co byste v otlucenych ulickach Petrohradu ocekavali. Vlastne mirne vic, ale jen mirne. Da se tam i v "kavarne" zajit pres poledne na hotovku, ktera neni spatna a cenove ujde. Ale podnik krome mistnich asi malokoho okouzli natolik, aby tam vysedaval denne a procital v oblacku dymkoveho koure literarni noviny... ;)


Jena - Café Beruška
5. leden 2009 | 14:43

Prijemna cukrarna, kam muzete zajit s detmi. Inzerovany detsky koutek pojme s bidou ctyri deti - pokud moc nezlobi :) Vcelku vkusny interier, az na ty hodiny na zdi :). Prijemne, mile, nekuracke, ale uplne levny dortiky tam necekejte. Ale jsou mooc dobry a kafe taky ;)


Jena - Café Tiffany
5. leden 2009 | 14:23

Vcelku prijemny podnik vzhledem k poloze. interier skutecne prijemne "uvolneny", ctyri compy s Internetem, jeden stul pro ctyri a pohodlny gauc a kresilka pro posezeni. Presso s mlikem serviruji s vodou a oplatkou za klasickych 27,-. Zadny zazrak, ale vcelku prijemna zastavka na kafe uprostred pracovniho dne.


Blueflanker - Seraf
16. prosinec 2008 | 19:27

Osobně se mi tento podnik velice zamlouvá. Vždy milá a ochotná obsluha a kombinace nevšedních nápojů včetně alkoholickcýh dělá z podniku jedničku v Plzni. Neznám o moc více podniků , kde si můžete dopřát tak široký sortiment


Pájator - Perlová Čajovna
7. prosinec 2008 | 16:04

Možná dobrá čajovna, ale hodnotit na těchto stránkách čajovnu asi není úplně ono. To už by jsme rovnou mohli hodnotit cukrárny a mléčné bary. Takže s přihlédnutím k zaměření těchto stránek a k naprostému nedostatku piva v této provozovně... rozhodně nedoporučuji návštěvu.


ryba - el Caffé
29. listopad 2008 | 13:17

Interiér zajímavý, nabídka káv široká, jen ta obsluha je nějaká divná...


ryba - Café Salé
29. listopad 2008 | 13:16

Výborná káva, obsluha někdy trochu vázne, ale vždy je milá. Srdeční záležitost holek z FF :)


na začátek | «předchozí | Strana 17 z 35 | následující» | na konec

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde