Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

Jena - Sauna Café
27. březen 2009 | 10:58

Sauna cafe je specificky podnik a nelze ho hodnotit globalne. Samotne "cafe" je podle me dost home made. malinkaty pokoj z prizemniho bytu vcelku vkusne zarizeny kovovym nabytkem. Prijemne, ale spis jako relax po saune nebo zkraceni doby cekani na objednanou saunicku.

Jo sauna, to je jiny kafe. Muzete si pronajmout prijemny a celkem profi zarizeny provoz, kde budete mit veskery servis i totalni soukromi. Financne se to i ve dvou da velmi dobre zvladnout a hodka a pul relaxace Vam utece jako voda. Saunu doporucuji vrele, kavarnu spis fakt jako cekarnu a odpocivarnu. Ale jinak oukej.


Jena - Coffeeshop Company
27. březen 2009 | 10:39

Podle meho nazoru dost zoufala obcerstvovna. kafe maji sice solidni, nicmene sedite uprostred nakupniho atria, ktere sice castecne vylepsuji vzrostle zive stromy, nicmene do hrnku Vam koukaji vsichni z eskalatoru i okolnich galrii. Jit tam s dvema detma na svacu neni nijak levna zalezitost. Pripravte se, ze za kafe, dva dzusy a nejakej ten donuts vyvalite minimalne dve kila. A to je podle me na neosobni a prilis otevrene prostredi trochu dost. navic dat si tan tajny rande - tak o Vas vi do hodiny cela Plzen :-D


martin29 - SKY bar Café
11. březen 2009 | 09:29

Zajímavý podnik ve stylu Janák Bros, ale s kolísavou kvalitou služeb. Jednou luxusní a profi obsluha, podruhé číšník v ušmudlaném tričku co nemůže najít správnou sklenici na pivo. Naposledy nepříjemný vypruzený mladík. Bar z nějakého důvodu přestal podávat točené pivo, což je škoda. Interiér začíná být poškozený a opotřebovaný... pokud chci jít na jídlo a posedět, radši tedy volím Bohemia café, ve stejné budově dole.


martin29 - Caffé Restaurant Amorino
10. duben 2011 | 20:18

Vlažné hranolky nasáklé olejem, připravené evidentně hodně dlouho před objednávkou. Těstoviny s podobnou historií. Obloha sestávající ze staré oschlé mrkve a oschlé okurky plus něco zeleného navíc. Maso (zbytečně) posypané odkrojky z papriky. Další příklad, jak se dá pokazit polední menu - přitom příprava čerstvé přílohy a oblohy by v poloprázdném podniku podle mě neměl být zásadní problém a měla by být samozřejmostí. Personál jsme na nedostatky upozornili, ale servírce to bylo zcela jedno. Nevkusná rekonstrukce interiéru jde ruku v ruce s bezradností majitele jak přilákat zákazníky a vydělat. Příště raději jinam.


martin29 - Caffé Fellini
11. březen 2009 | 08:49

byl jsem nadšenej ze snídaňového menu za 49 - čerstvý luxusní croissant s čokoládou, espresso a džus.


martin29 - Café la Rose
11. březen 2009 | 08:35

Café La Rose má lepší roky dávno za sebou. Na začátku luxusní kavárna ve francouzském stylu, dnes bar s nepříjemnou obsluhou, která točí podmíru a se zákazníkem se dohaduje jak se správně točí pivo. Špinavé stoly, nefunkční klimatizace.


zavazal - Café Pecka
28. únor 2009 | 12:57

Bývala to ze začátku fajn kavárnička. Příjemnou a vždy usměvavou obsluhu vysřídali lidé, které to v práci moc nebaví a podnik se pomalu proměňuje v multifunkční zařízení pro náctileté.Vrcholem by bylo z tohoto podniku udělat nonstop. Myslím si,že to k tomu spěje.


Edna - Bar Caffe Downtown
27. únor 2009 | 18:24

Prostředí průměrné, nabídka nevalná, obsluha mizerná, WC nedůstojná... ovšem není se co divit vzhledem k uvedenému přístupu k zaměstnancům.


myladycitrus - Bar Caffe Downtown
19. únor 2009 | 23:48

Zkušenost s tímto podnikem mohu hodnotit pouze a jen negativně. Mentalita pánů majitelů mluví za své - peníze, peníze peníze a to za každou cenu, i za cenu kvality. Navíc velmi nesolidní jednání, už pouhý přístup zaměstnávání se dá přirovnat k otrokářskému systému koloniálních velmocí 19 století... Postavit si živnost na využívní mezer zákoníku práce je dosti neetické.. Mimochodem chemický rozbor ze záchodové mísy a nádoby na přípravu koktejlů jsou na stejné úrovni.. Co dodat-i tací jsou mezi námi...


Chico - Café Pecka
10. únor 2009 | 19:17

naprostý souhlas s Blueflankerem :-)

děs, šílenství a hokuspokus


Blueflanker - Café Pecka
10. únor 2009 | 13:27

Rekl bych ze podnik nema vyjasnenou budoucnost ani orientaci, pripada to jako herna, solarium, kavarna a tancirna v jednom. Driv to byvalo v pohode a rad jsem se chodil.. Mozna to bude i lidma, mezi kterejma se necitim moc dobre a kdyz jde clovek okolo podniku napriklad v patek vecer. Hruza a des, ale jako laborator"pohostinstvi" to slouzi vcetne ohromne sklenene steny vyborne


eMiLy.ThE.dRuNk - Caffe Emily
25. leden 2009 | 01:52

hmmm tak už se po mě jmenuje i kafárna :D


na začátek | «předchozí | Strana 16 z 35 | následující» | na konec

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde