Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 409 recenzí

Jena - Coffeeshop Company
27. březen 2009 | 10:39

Podle meho nazoru dost zoufala obcerstvovna. kafe maji sice solidni, nicmene sedite uprostred nakupniho atria, ktere sice castecne vylepsuji vzrostle zive stromy, nicmene do hrnku Vam koukaji vsichni z eskalatoru i okolnich galrii. Jit tam s dvema detma na svacu neni nijak levna zalezitost. Pripravte se, ze za kafe, dva dzusy a nejakej ten donuts vyvalite minimalne dve kila. A to je podle me na neosobni a prilis otevrene prostredi trochu dost. navic dat si tan tajny rande - tak o Vas vi do hodiny cela Plzen :-D


martin29 - SKY bar Café
11. březen 2009 | 09:29

Zajímavý podnik ve stylu Janák Bros, ale s kolísavou kvalitou služeb. Jednou luxusní a profi obsluha, podruhé číšník v ušmudlaném tričku co nemůže najít správnou sklenici na pivo. Naposledy nepříjemný vypruzený mladík. Bar z nějakého důvodu přestal podávat točené pivo, což je škoda. Interiér začíná být poškozený a opotřebovaný... pokud chci jít na jídlo a posedět, radši tedy volím Bohemia café, ve stejné budově dole.


martin29 - Caffé Restaurant Amorino
10. duben 2011 | 20:18

Vlažné hranolky nasáklé olejem, připravené evidentně hodně dlouho před objednávkou. Těstoviny s podobnou historií. Obloha sestávající ze staré oschlé mrkve a oschlé okurky plus něco zeleného navíc. Maso (zbytečně) posypané odkrojky z papriky. Další příklad, jak se dá pokazit polední menu - přitom příprava čerstvé přílohy a oblohy by v poloprázdném podniku podle mě neměl být zásadní problém a měla by být samozřejmostí. Personál jsme na nedostatky upozornili, ale servírce to bylo zcela jedno. Nevkusná rekonstrukce interiéru jde ruku v ruce s bezradností majitele jak přilákat zákazníky a vydělat. Příště raději jinam.


martin29 - Caffé Fellini
11. březen 2009 | 08:49

byl jsem nadšenej ze snídaňového menu za 49 - čerstvý luxusní croissant s čokoládou, espresso a džus.


martin29 - Café la Rose
11. březen 2009 | 08:35

Café La Rose má lepší roky dávno za sebou. Na začátku luxusní kavárna ve francouzském stylu, dnes bar s nepříjemnou obsluhou, která točí podmíru a se zákazníkem se dohaduje jak se správně točí pivo. Špinavé stoly, nefunkční klimatizace.


zavazal - Café Pecka
28. únor 2009 | 12:57

Bývala to ze začátku fajn kavárnička. Příjemnou a vždy usměvavou obsluhu vysřídali lidé, které to v práci moc nebaví a podnik se pomalu proměňuje v multifunkční zařízení pro náctileté.Vrcholem by bylo z tohoto podniku udělat nonstop. Myslím si,že to k tomu spěje.


Edna - Bar Caffe Downtown
27. únor 2009 | 18:24

Prostředí průměrné, nabídka nevalná, obsluha mizerná, WC nedůstojná... ovšem není se co divit vzhledem k uvedenému přístupu k zaměstnancům.


myladycitrus - Bar Caffe Downtown
19. únor 2009 | 23:48

Zkušenost s tímto podnikem mohu hodnotit pouze a jen negativně. Mentalita pánů majitelů mluví za své - peníze, peníze peníze a to za každou cenu, i za cenu kvality. Navíc velmi nesolidní jednání, už pouhý přístup zaměstnávání se dá přirovnat k otrokářskému systému koloniálních velmocí 19 století... Postavit si živnost na využívní mezer zákoníku práce je dosti neetické.. Mimochodem chemický rozbor ze záchodové mísy a nádoby na přípravu koktejlů jsou na stejné úrovni.. Co dodat-i tací jsou mezi námi...


Chico - Café Pecka
10. únor 2009 | 19:17

naprostý souhlas s Blueflankerem :-)

děs, šílenství a hokuspokus


Blueflanker - Café Pecka
10. únor 2009 | 13:27

Rekl bych ze podnik nema vyjasnenou budoucnost ani orientaci, pripada to jako herna, solarium, kavarna a tancirna v jednom. Driv to byvalo v pohode a rad jsem se chodil.. Mozna to bude i lidma, mezi kterejma se necitim moc dobre a kdyz jde clovek okolo podniku napriklad v patek vecer. Hruza a des, ale jako laborator"pohostinstvi" to slouzi vcetne ohromne sklenene steny vyborne


eMiLy.ThE.dRuNk - Caffe Emily
25. leden 2009 | 01:52

hmmm tak už se po mě jmenuje i kafárna :D


eMiLy.ThE.dRuNk - Café Illy bar
12. leden 2009 | 21:10

maj tu dobrý tiramisu i kafe ale obsluha staršnááá a ceny taky vysoký


na začátek | «předchozí | Strana 16 z 35 | následující» | na konec

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde