Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

Chico - CrossCafe Solní
22. říjen 2008 | 18:11

Nemam rád amerikanismus! Kafe do kelímku mi prostě nesedí. Když už bych si dával kávu, tak bych na ní chtěl mít klid a pohodičku, to podle mě ani jedna z provozoven Cross nesplňuje.


L@D@ - el Caffé
16. říjen 2008 | 17:04

Celkem pohodová kavárna s příjemnou obsluhou. Je zde široký výběr kávy, ale i moučníků a ostatních věcí, které ke kavárně patří.


Shotice - Perlová Čajovna
4. říjen 2008 | 15:11

nejlepší čajovna v plzni. na relaxaci, romantiku, výbornej výběr čajíčků-má svoje kouzlo-doporučuji si dát i šíšu.. a obsluha naprosto skvělá!!!! Akorát by mohli mít otevřeno do 23 škoda že je tak malá - pořád narváno!


Shotice - Caffé Fellini
4. říjen 2008 | 14:30

To je vyloženě pro turisty, nechutná kavárna cukrárna s příšernou obsluhou, nechutnýma cenama, prostě doporučuji vubec nenavštevovat:-(Rozhodně by se tam vyjímala nějaká přijemná cukrárna pro každého!


amy - Tartelette
3. říjen 2008 | 18:10

Otevřeno je snad do 19, ale už v půl páté nemají prakticky nic, slečny mají vypucováno a další 2 hodiny pravděpodobně jen čekají na zavíračku. Takto je to už celá léta, což jsem si ověřila několikrát, když jsem šla kolem. Divím se, že to majitelce nevadí. Mě to vadí hodně, protože koláče jsou dobré. Škoda, že přístup k zákazníkům je takovýto, ze začátku to bylo jiné.


Syny - Perlová Čajovna
29. září 2008 | 17:09

Chodim sem s pritelkyni a ac sem takoveto podniky predtim nenavstevoval, tak me to velice prijemne prekvapilo. Prijemna atmosfera a klid. Jen oteviraci doba do 22:00 bych rekl, ze je pomerne malo. Ale i tak davam plny pocet jelikoz se mi tam opravdu libilo.


L@D@ - Café Salé
22. září 2008 | 23:05

Celkem útulná kavárna v centru.. bohužel zde často vázne obsluha, ale není to tak špatné jako s Cafe Emily. :-)


fairysek - Tartelette
18. září 2008 | 21:27

Jídlo perfektní, ceny výborné, obsluha milá, prostředí velice příjemné! snad jen ukřičení francouzi by se tam mohli ztišit :)


fairysek - Perlová Čajovna
18. září 2008 | 21:21

jiný svět .. klidný, hloubavý, voňavý. najdete mě tam často :)) a až na chování paní majitelky nemám, co bych vytkla


Stinin - Inkognito
12. září 2008 | 20:13

Nemám příliš co bych tomu vytknul, ale ani co bych vyzdvihl. Snad jen, že Bernard je teda blbá volba:-)


jochy - Home Café
26. srpen 2008 | 10:47

přidávám se ke kladným recenzím. Posezení v poho, příjemná obsluha, dobře natočená stella a neobvyklý zážitek v podobě fondue.. jen možná někomu může vadit absence zahrádky, kterou může jen málo nahradit posezení ve vnitřním bloku, kde se pro informaci kuřákům nekouří. Skvělá volba pro zmizení z očí paparazziu :)


linlin - Caffe Emily
8. srpen 2008 | 17:21

Posezení na hradbách je opravdu krásné. Ale to je tak všechno. Obsluha je naprosto příšerná. Neuvěřitelně pomalá a hlavně nezkušená. Vylité pití, zapomenuté nebo změněné objednávky, neustále jim něco padá, za jedno hodinu a půl dlouhé posezení jsme slyšely tříštění skla tak 6x, a to opravdu nepřeháním. Jedna slečna mluví takovým slaďounkým hláskem, jako kdyby zákazníci byly malé děti. No, ale co by člověk neudělal pro hezký výhled. Na druhou stranu musím říct, že obsluha uvnitř kavárny je vždycky bez problémů. Podivné.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde