Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

Kiss - Café Skupa
15. duben 2010 | 11:20

Krásný a originální historický interiér, výborné zákusky i káva za skvělou cenu, ideální varianta po návštěvě nového muzea, na které Plzeň čekala již velmi dlouho.


Kiss - Café muzeum
15. duben 2010 | 11:10

Souhlasím s recenzí autora, je to opravdu solidní kavárna, která si na nic nehraje a má naopak co nabídnout. Byl jsem zde po prohlídce doby ledové s dětmi a byli jsme všichni nadšeni.


gary - Café muzeum
6. duben 2010 | 16:33

V této kavárně jsem byl prozatím jednou, ale jistě ne naposled, neb jsem byl spokojen, rychlá obsluha, výborná káva, slušné zákusky. Prostě jsem byl nadmíru spokojen. Prostředí působí pěkně a hodí se k muzeu. Ideálně jsem sem zašel po akci muzea.


iivannka - CrossCafe BCB
20. březen 2010 | 13:14

Ráda chodím do Crosscafé, ale umístit kavárnu samoobslužného typu do prostor, kde se chodí po uzkých schodech je podle mého názoru dost šílené. Za hodinu a půl, kterou jsem tam strávila, se rozbilo tolik nádobí, kolik se v ostatních Crossech asi rozbije za týden možná i za delší dobu. Celkový dojem je takový těžkopádný a znovu se mi tam moc nechce. Předchozí uspořádání se mi líbilo víc.


jochy - Jabloň
10. březen 2010 | 11:19

V době konání představení příjemná kavárna. V době mezi nimi příjemná hospůdka s dobrým pivem i obsluhou.


Blueflanker - Inkognito
10. březen 2010 | 10:50

Ano, tato kavárna je opravdu klasika: výborna hudba, dobrý výběr nápojů, klidná atmosféra. Letní terasa to vše jen podtrhuje. Jeden z těch opravdu lepších podniků v Plzni.


Jena - Inkognito
10. březen 2010 | 10:37

Inko je klasika. Piano v rohu, hovory levicackych intelektualu. Pokud sem jdete sbalit holku, bude to asi dost spycho. Ale pokud jadete na vernisaz nebo komorni koncert, odejdete nadseni a patrne po ctyrech. Inko se lety meni, ale nijak bourlive a v podstate k lepsimu. napriklad francouzska okna do ulice - starsi novinka, ale prijemna.


Jena - Jabloň
10. březen 2010 | 10:34

Slusna kulturni kavarna s castym a nezridka i kvalitnim programem. Jablon je vyborna i kdyz proste jen tak cekate na autobus a nechcete bloumat mezi sockama na peronu. Muzete tam zajit odpoledne na kafe a precist si noviny, posedet na zahradce ve vnitrobloku, vecer na koncert, promitani, cteni... Jablon je oukej.


martinkajandulka - Caffe Emily
7. březen 2010 | 02:28

Je to škoda, ale je to hrůza... Nádherné hradby nic nezachrání... Pokaždé jsme museli prosit obsluhu, zda k nám přijde. Několikrát jsme se museli jít nahlásit na bar... Katastrofa...


martinkajandulka - Street Café
7. březen 2010 | 02:23

Tak tohle je moje srdeční záležitost... Svého studentského času jsme tu strávili minimálně 15 hodin týdně... Skvělá atmosféra, prima obsluha, úžasné dortíky. Ten domácí od paní vedoucí je můj miláček.. Dobrá káva... Nyní pracuji a vždy po náročném dni jedu relaxovat právě sem... Sama i se společností... Vždy mě poznájí a výtají.. Cítím se tu krásně. Jen tak dál... :) Fandím... :) a hned zítra přijdu..


martinkajandulka - Café la Rose
7. březen 2010 | 02:14

Zavítala jsem asi po roce a přišlo velké zklamání... Obsluha nepříjemná, na pivečko jsme čekali dvacet minut (nebylo narváno), když jsme chtěli zaplatit, museli jsme div ne prosit, jestli můžeme jít, aby si nás někdo všiml... bejvávalo lépe... škoda. točí tu stelu... :(


martinkajandulka - CrossCafe Jungmannova
7. březen 2010 | 02:10

největší cross, ale oblíbený, jak podnik, tak káva, tak dortíky, tak sendviče... mňáám...


na začátek | «předchozí | Strana 10 z 35 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde