Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

Kiss - CrossCafe BCB
29. říjen 2009 | 16:39

K tomuto podniku musím být kritický, protože síť cross café vlastní stejní majitelé jako předchozí sky bar, takže takové pohřbení tradičních a příjemných kaváren. Rád si za kvalitu připlatím a úroveň ocením, ale podobné nácviky jako tento, kdy v čokoládě stojí lžíce a skoro nejde vyndat dají pomalu do kelímku a zaplatíte 50 kaček, to je síla!


gary - CrossCafe BCB
26. říjen 2009 | 18:50

Na rozdíl od předchozího majitele zde nynější vlastník působí nadmíru dobře. Dal jsem si kafe s parádním výhledem na Plzeň. Cross si prostory přizpůsobil k obrazu svému a to pěkně.


miffi - Broadway Café
18. říjen 2009 | 18:43

Velice příjemná kavárna


sarmel - CrossCafe Solní
8. říjen 2009 | 17:52

A úplně nějlepší je vanilkový latté... Mňam:-)


Luban - CrossCafe Dvořák
24. září 2009 | 10:05

CrossCafe Dvořák nedávno přestěhovali o patro níž. Už to není vyloženě relaxační kavárna jako nahoře, ale o to více je dostupná a je vidět že na návštěvnosti se tato změna projevila pozitivně. Většinu dne tam je plno.


m@estro - CrossCafe Solní
14. září 2009 | 16:27

Pokrok nezastavíš :D Kávu si s sebou do kelímku neberu, ale uvnitř posedim rád. Kafe je typicky fastfoodový ale neni nejhorší, zato zákusky moc chválim, pokaždý si mužu dát jinej a všechny jsou výborný :)


m@estro - SiCaffé Isis
14. září 2009 | 16:14

Poctivý zákusky s výbornou šlehačkou a k tomu celkem dobrý kafíčko + moc příjemná obsluha a výborná poloha v centru :)


Kiss - Street Café
3. září 2009 | 17:23

Příjemná kavárna s připojením na internet, kde je jedinou vadou velmi mladý a nezkušený personál, jinak zajímavý počin v centru města, kde se po těžkém pracovním dnu dá skvěle odpočinout.


gary - Street Café
14. srpen 2009 | 22:44

Protože tudy často chodím, už sem musel konečně navštívit i toto skvělé místo a byl jsem mile překvapen, perfektní obsluha, vtipná. Latte Macchiato bylo opravdu skvělé. Domácí tiramisu vyráběné přímo zde bylo skutečně chutné a tak jak má být. Někoho možná překvapí systém toalet. ale jinak interiér hýří barvami.


Kiss - Jabloň
23. červenec 2009 | 20:50

Zvláštní variace v srdci města, vhodná k posezení spíše pro studenty, kterým nahrávají ceny i prostředí, ale pro ostatní poměrně zajímavý zážitek.


miffi - el Caffé
16. červenec 2009 | 18:07

výborná obsluha ráda jsem zajdu


oooo - Caffé Fellini
1. červenec 2009 | 12:54

Snad nejlepsi dorty v Plzni...


na začátek | «předchozí | Strana 12 z 35 | následující» | na konec

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde