Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

gary - Café Pecka
5. květen 2009 | 23:31

Do tohoto podniku zajdu jen velmi málo, přesto, pokud není zrovna plno, což je večer skoro vždy. Tak pěkné posezení, někomu můžou vadit nenechavé pohledy přes skleněnou stěnu. Obsluha v pohodě, prostředí zajímavé.


gary - Café Illy bar
5. květen 2009 | 23:27

No, co tady čtu, je pravda, že obsluha rozhodně nechvátá. Dosti si tím škodí. Prostředí, na to, že je to v obchodním centru, tak to je velmi dobré. Ideální zajít po kině, pokud máte hodně času. :)


gary - Café Central
5. květen 2009 | 23:23

Tak v této kavárně mívám často oschůzky ohledně práce. A prostředí se mi vždy velmi líbilo, obsluha funguje perfektně. A narozdíl od horní restaurace nepletou nabídky. Můžu všem vřele doporučit. Žádný strach, ceny nejsou přehnané na podniky tohoto typu.


Kiss - SiCaffé Isis
4. květen 2009 | 18:35

Tento velice příjemný podnik je opravdovým skvostem v samotném srdci města, zvláště paní vedoucí vždy udělá, co Vám na očích vidí!


Kiss - SKY bar Café
3. květen 2009 | 01:40

Opravdu velice netradiční podnik, zvláště svoji polohou, vybavením, ale především cenami. Jídlo téměř nepoživatelné, obsluha převážně slovensky hovořící, nepříjemná a pomalá. Zde je vidět, že západ je stále daleko před námi!


Le_nka - Caffé Fellini
21. duben 2009 | 22:10

Dříve jsem do Fellini nechodila často, přišlo mi to jako jediná kavárna opravdu na ŕovni, kam jsem šla maximálně na prac. schůzku. Mám raději milejší prostředí, ale zase to tam nikdy nezklamalo, na náměstí to byl dobrý podnik. Se změnou majitele je z Fellini putika. Dneska jsem tam byla asi po roce poprvé. V 18. 00 večer, kdy bylo plno, probíhaly nějaké úpravy interiéru, dělníkům nebylo hloupé požádat hosta, ať se zvedne, že jen upraví skobičku a převěsí obraz... Klimatizaci snad ani nepoužívají, uvnitř bylo nehorázné horko a smrad z cigaret. Když jsem někoho vedla do Fellini, věděla jsem, že to bude sice dražší káva, ale na úrovni. Jsem ráda, že jsem to teď šla okouknou jen s kamarádkou, jinak to mohla být pěkná ostuda před někým, před kým se chci blýsknout. Měl mě varovat asi na skle napsaný bramborový salá a řízek, nebo 4 chlebíčky pod igelitem schované v chlaďáku. Velké plus mají za výbornou zmrzlinu. Nicméně z elegantního Fellini je jen a pouze smradlavá hospoda, v centru je spousta lepších, příjemnějších, čistějších míst.


Blueflanker - Bar Caffe Downtown
21. duben 2009 | 19:47

Roztodivny podnik, kdyz jsem tam byl pred rokem a pul, vse bylo v poradku. Nyni po navsteve jsem byl hruzou u vytrzeni jak z atmosfery, hudby, zachodu a celkoveho pusobeni podniku. Na to na jak frekventovane ulici blizko namesti se nachazi. Jestli chcete jit v techto mistech na kafe ci caj rozhodne jdete radsi o kus dal do Serafu


Blueflanker - Tartelette
21. duben 2009 | 19:33

Vynikajici podnik, snad jediny sveho druhu a naprosto originalni. Pokud se chcete rychle zastavit, vychutnat odlisnou atmosferu. Ochutnat vynikajici kolace ci si pochutnat na dobrem francouzskem rozlevanem vinu( a ze narazit v Plnzi na dobre rozlevane vino je temer nemozne) je to vynikajici podnik. Vrele doporucuji. Snad je otvricka by mohla byt trosku delsi.


Kiss - Caffe Emily
16. duben 2009 | 20:37

Podnik celkem ujde, zvláště letní zahrádka na historických hradbách je na úrovni a příjemným zážitkem


Kaspij - SKY bar Café
9. duben 2009 | 08:55

Pěkné posezení v moderně zařízeném baru, okouzlující je zvlášť noční pohled na osvětlenou Plzeň.


luda - eM caffe
6. duben 2009 | 15:43

Výborný posezení, chodím sem moc rád, skvělé koktejly a špičková káva Lucaffé a Lavazza. Doporučuju.


Galli - Caffé Fellini
30. březen 2009 | 11:55

Dříve jsem sem nechodil rád, páč tu byla hrozná obsluha. Neohotná, vadila jim jen vaše existence atd. Teďka tam jsou zas cizinci, myslim arabové nebo tak něco. Ty jsou zas hodný, ochotný, ale zas až moc. Jinak nikdy mě tam nezklamou mléčnejma koktejlama.


na začátek | «předchozí | Strana 15 z 35 | následující» | na konec

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde