Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 409 recenzí

lucash - CrossCafe Solní
13. květen 2008 | 21:50

Podnik na způsobu Starbucksu, karamelové cappuccino na chuť super, vzhledově už trochu horší, pěna není sametově krémová, ale má spíš ,, jarové bublinky´´. Jinak výborné ciabaty sendviče a dorty.I když nejsem vyznavačem fast-foodových kaváren za sebe dávám hodnocení 4 hvězdičky, i když ta pěna na tom cappuccinu?No dorty to zachraňují


lucash - Merci Charlie
28. červen 2008 | 18:57

Špičková káva, vynikající cappuccino,jako v jednom z mála podniku v Plzni si zde můžete vychutnat kvalitní espresso,,perfeto´´ baristé ovládaji techniku latte art - alespoň mají snahu. V jako první kavárně v Plzni si zde můžete vychutnat kávu značky Danesi


lucash - Café la Rose
13. květen 2008 | 21:18

Nevím jak se podnik muže po novém vedení měnit v nejlepeší music club v Plzni, když obsluha ani neví co je caipirinha:o)Z domova to mám do tohoto podniku přes ulici, ale raději si zajedu na druhý konec města. Shrhňme to:Příšerná obsluha, příšerná káva, prostředí stejné už od začátku podniku, zkrátka hrůza. Tento podnik má nejlepší léta za sebou


lucash - Café Illy bar
13. květen 2008 | 21:13

Ceny jsou řekl bych průměrné, kává není nejhorší, jen ta obsluha mě dosti zaráží


Vohry - eM caffe
8. květen 2008 | 17:12

Pobočka mé oblíbené kavárny kterou mám přímo u školy, vzhledem k venkovní terase ovšem rád zajedu o kousek dál do nové pobočky.. Kvalita služeb je řekl bych stejná


Vohry - CrossCafe Dvořák
8. květen 2008 | 17:10

Další pobočka CrossCafe, stejně jako ostatní dvě pobočky na mne zapůsobila kladným dojmem.. Navíc v lokalitě kde jsem podnik podobného stylu opravdu nečekal, což oceňuji..


Vohry - Café Illy bar
8. květen 2008 | 17:08

Kavárna která se asi považuje za komfortní, ale nyní... A musím potvrdit arogatní obsluhu


kikina - CrossCafe Solní
29. duben 2008 | 21:42

konečně možnost kelímkovýho kafe, velmi oceňuji;)jinak jednou sem si tam poručila jakousi příchuť do kafe a bylo to tak nechutný, že už takovou chybu jaktěživa neudělam:)ale jinak dobrý;)


kikina - SKY bar Café
29. duben 2008 | 21:23

co se týká cen, nepřipadá mi to tam tak abnormálně drahý, pití průměr, jídlo ano, dražší... výhled výborněj, obsluha sympatická, koktejly šmakózní:):)


Johnny - eM caffe
23. duben 2008 | 17:03

Útulná miniaturní pobočka výborné kavárny na Chodském náměstí. Stejně dobrá káva, čokoláda a zákusky a navíc velmi příjemná teráska ve dvorku. Jediným - přesto doslova viditelným - problémem při mé návštěvě byla špinavá konvička na mléko u kávy a voda ke kávě s plovoucími kousky něčeho neidentifikovatelného. Pokud to bylo ojedinělé, jsem ochoten po příští návštěvě hodnocení zvýšit.


pajuna - eM caffe
22. duben 2008 | 22:36

Malinká, ale hrozně útulná kavárnička. Výborná káva mají stejně jako na Chodským 4 druhy kávy. Super je, že je tam krytá vankovní terasa, která je do dvora, takže žádnej smrad a hluk z Klatovský. Fakt doporučuju!!!


Vladimír - U Smetany
15. duben 2008 | 16:37

Zadní část kavárny je poměrně příjemná. Boxy jsou ovšem poměrně malé a větší člověk bude mít možná problém nacpat pod stůl nohy. Doporučuji silnou úžasně hořkou kávu Arabika. Jediným stálým nedostatkem (již asi tři roky, celou dobu co sem chodím) je pomalá obsluha.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde