Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

lucash - Caffé Fellini
13. květen 2008 | 21:42

Já osobně bych řekl,že kavárna se změnou majitele opět trochu ožila, káva není špatná, obsluha, alespoň ke mě velice ochotná a hlavně bylo okolo nás vše čisté. Ne jako před rokem, když jsem si objednal espresso perfecto a obsluha mi přinesla nějakých 30 ml černé břečky absolutně bez cremy. Když jsem na to upozornil, omluvila se že mají rozbitou machinu na espresso. Samozrejmě mě bylo napočítáno. Zaplatil jsem a odešel. Ale jak říkám po změně majitele si nemohu na nic stěžovat. za mě hodnocení 4 hvězdičky


lucash - CrossCafe Solní
13. květen 2008 | 21:50

Podnik na způsobu Starbucksu, karamelové cappuccino na chuť super, vzhledově už trochu horší, pěna není sametově krémová, ale má spíš ,, jarové bublinky´´. Jinak výborné ciabaty sendviče a dorty.I když nejsem vyznavačem fast-foodových kaváren za sebe dávám hodnocení 4 hvězdičky, i když ta pěna na tom cappuccinu?No dorty to zachraňují


lucash - Merci Charlie
28. červen 2008 | 18:57

Špičková káva, vynikající cappuccino,jako v jednom z mála podniku v Plzni si zde můžete vychutnat kvalitní espresso,,perfeto´´ baristé ovládaji techniku latte art - alespoň mají snahu. V jako první kavárně v Plzni si zde můžete vychutnat kávu značky Danesi


lucash - Café la Rose
13. květen 2008 | 21:18

Nevím jak se podnik muže po novém vedení měnit v nejlepeší music club v Plzni, když obsluha ani neví co je caipirinha:o)Z domova to mám do tohoto podniku přes ulici, ale raději si zajedu na druhý konec města. Shrhňme to:Příšerná obsluha, příšerná káva, prostředí stejné už od začátku podniku, zkrátka hrůza. Tento podnik má nejlepší léta za sebou


lucash - Café Illy bar
13. květen 2008 | 21:13

Ceny jsou řekl bych průměrné, kává není nejhorší, jen ta obsluha mě dosti zaráží


Vohry - eM caffe
8. květen 2008 | 17:12

Pobočka mé oblíbené kavárny kterou mám přímo u školy, vzhledem k venkovní terase ovšem rád zajedu o kousek dál do nové pobočky.. Kvalita služeb je řekl bych stejná


Vohry - CrossCafe Dvořák
8. květen 2008 | 17:10

Další pobočka CrossCafe, stejně jako ostatní dvě pobočky na mne zapůsobila kladným dojmem.. Navíc v lokalitě kde jsem podnik podobného stylu opravdu nečekal, což oceňuji..


Vohry - Café Illy bar
8. květen 2008 | 17:08

Kavárna která se asi považuje za komfortní, ale nyní... A musím potvrdit arogatní obsluhu


kikina - CrossCafe Solní
29. duben 2008 | 21:42

konečně možnost kelímkovýho kafe, velmi oceňuji;)jinak jednou sem si tam poručila jakousi příchuť do kafe a bylo to tak nechutný, že už takovou chybu jaktěživa neudělam:)ale jinak dobrý;)


kikina - SKY bar Café
29. duben 2008 | 21:23

co se týká cen, nepřipadá mi to tam tak abnormálně drahý, pití průměr, jídlo ano, dražší... výhled výborněj, obsluha sympatická, koktejly šmakózní:):)


Johnny - eM caffe
23. duben 2008 | 17:03

Útulná miniaturní pobočka výborné kavárny na Chodském náměstí. Stejně dobrá káva, čokoláda a zákusky a navíc velmi příjemná teráska ve dvorku. Jediným - přesto doslova viditelným - problémem při mé návštěvě byla špinavá konvička na mléko u kávy a voda ke kávě s plovoucími kousky něčeho neidentifikovatelného. Pokud to bylo ojedinělé, jsem ochoten po příští návštěvě hodnocení zvýšit.


pajuna - eM caffe
22. duben 2008 | 22:36

Malinká, ale hrozně útulná kavárnička. Výborná káva mají stejně jako na Chodským 4 druhy kávy. Super je, že je tam krytá vankovní terasa, která je do dvora, takže žádnej smrad a hluk z Klatovský. Fakt doporučuju!!!







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde