Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

Vasek - Jabloň
17. květen 2007 | 13:45

Sic kavárna - ale koncerty v komornějším duchu jsou ideální a pivko taky maj dobrý:-)


Vasek - Euro Café
17. květen 2007 | 13:44

Pěkná kavárnička nad Hifáčem...


Chico - SKY bar Café
5. říjen 2007 | 16:55

Parádní podnik, máte tam hlavu v oblacích a to doslova! Nejlepší výhled na naši krásnou Plzeň a ještě s obsluhou. Ale je trochu drašší.


Chico - Rosemary
17. květen 2007 | 12:30

Parádní noční non-stop, sice je to herna ale má dost romantickou atmosféru. Doporučuju!


Mirok - el Caffé
3. květen 2007 | 20:28

Moc pěkná kavárna, kafáči ocení opravdu velký výběr kávy a sladkostí k ní. Pivaři určitě Chodovarské kvasnicové, které se pokud vím jinde v Plzni asi netočí (26Kč/0, 5l a opravdu vynikající). Obsluha příjemná, prostor útulný, ceny ucházející.


Vohry - el Caffé
2. květen 2007 | 13:44

Skutečně vynikající výběr kávy za poměrně přijatelné ceny, obsluha rychlá a příjemná.


Nias - Jabloň
14. duben 2007 | 16:33

Souhlasím s Aylou...škoda, že je tam tak málo místa. Musíte přjíd dostatečně včas abyste se probojovali k podiu a mohli si aspon trochu zaparit.


Ayla - Jabloň
8. duben 2007 | 12:59

Výborní lidé.. milá obsluha... jen je neomluvitelné když po koncertě v jedenáct dojdou půllitry a ve dvanáct pivo.


Ayla - Jabloň
8. duben 2007 | 12:59

Výborní lidé.. milá obsluha... jen je neomluvitelné když po koncertě v jedenáct dojdou půllitry a ve dvanáct pivo.


Vohry - Caffe Emily
5. duben 2007 | 13:57

Myslím, že kavárna celkem v pohodě... Je sice pravda že občas vázne obsluha ale dá se to.. Podle mne nejlepší kavárna která je kousek od náměstí.


Jamie - Euro Café
28. březen 2007 | 20:40

obsluha na mě zrovna naposledy milá nebyla, ale prostředí tam mají příjemný, to zas jo.


Johnny - el Caffé
21. březen 2007 | 15:20

Pohodová kavárna s širokou nabídkou kávy a zákusků a s profesionální obsluhou. Opravdu povedený podnik.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde