Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

keku - Café la Rose
14. květen 2009 | 13:56

cafe la rose: krásný barmanky, vynikají Latté....., příjemná a velmi ochotná obsluha. můžu jen doporučit. po pátku napíši další recenzi :-)


abc - Café la Rose
12. květen 2009 | 21:47

je to tady super a hlavne je tady uplne bozska obsluha - ma ty nejkrasnejsi cokoladove oci, co si clovek dokaze jen predstavit :-)) (a neni tady dlouho....)


gary - Tartelette
6. květen 2009 | 00:20

Opravdu asi jediný podnik ve francouzském stylu, hlavně skladbou jídla. Slané koláče si nemohu vynachválit, výborná svačinka s sebou, ale i posezení s kávou či vínkem je perfektní.


gary - SKY bar Café
6. květen 2009 | 00:17

No musím reagovat na kisse, opravdu se to tu zhoršilo. Obsluha dávala výrazně najevo, že se snad bude muset zvednout a jít nás obsloužit. Pizzu, co jsme si dali, tak ta mě opravdu nechutnala. Jinak ostatní v pohodě. Hodně to drží poloha a perfektní výhled.


gary - Fashion Café
6. květen 2009 | 00:09

Opravdu kavárna na výši, tomu odpovídají ceny. Ale za kvalitu se holt platí. Obsluha na úrovni. Kávy výborné, k tomu něco na zakousnutí, například snídani či zákusek a nebude námitek. Prostředí super. Stačí jen vejít!


gary - el Caffé
6. květen 2009 | 00:04

Od té doby, co jsem zde byl poprvé, musím říct, že sem chodím čím dál častěji. a není divu, pokud si sednete, kavárna je velmi oblíbená a proto je někdy dost plno, tak vás překvapí obrovský výběr káv. Rád zde dávám kávu s likérem Carolans a vůbec káv s alkoholem mnoha typů tu mají opravdu hodně a jen vyzkoušet. K tomu zákusek či něco k zakusnutí a jste spokojeni na maximum.


gary - CrossCafe Solní
5. květen 2009 | 23:57

Po Jungmannce druhý otevřený podnik tohoto typu a značky. Prostředí je pravda o něco menší, což způsobuje, že ne vždy si sednete. Ale odnést se dá i s sebou.


gary - CrossCafe Jungmannova
5. květen 2009 | 23:53

Vůbec první kavárna tohoto typu s opravdu velkým prostorem, pokud to srovnáme s ostatními kavárnami Cross. Ideální na posezení ve více lidech. Mají tu špičkové latté a vanilkový shake je naprosto fantastický. a to nemluvím o wrapech rozpečených v troubě.


gary - CrossCafe Dvořák
5. květen 2009 | 23:48

Již třetí kavárna této značky v Plzni, trochu nečekaně na Slovanech a to rovnou v OC Dvořák. Prostředí je výrazně menší, než ve zbývajících kavárnách. Přesto příjemné prostředí v tradičním stylu.


gary - Caffé Restaurant Amorino
5. květen 2009 | 23:44

Jak se zde píše, jedná se nejen o kavárnu, ale hodně využívanou restauraci. Na oběd ideální a pak kafe. Prostředí působí nevtíravě. obsluha snaživá, leč někdy nestíhá.


gary - SiCaffé Isis
5. květen 2009 | 23:41

Pro někoho možná trochu dražší netradiční kavárna nedaleko centra. Ale za kvalitu se platí. A tady o kvalitě se rozhodně dá hovořit, vždy sem byl maximálně spokojen.


gary - Caffe Emily
5. květen 2009 | 23:39

Perfektní kavárna, jak vevnitř, tak hlavně na velké terase pod hradbami proluky, to se opravdu tak často nevidí. Nicméně je pravda, že obsluha by se měla rozrůst o pár členů, zvláště v létě večer a poté by odpadlo někdy nepříjemné čekání. Nicméně výběr na kavárnu super.


na začátek | «předchozí | Strana 14 z 35 | následující» | na konec

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde