Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

Major - Caffé Restaurant Amorino
11. únor 2008 | 18:50

brrrrr..... do kavárny to má hodne daleko


Major - Segafredo Espresso
11. únor 2008 | 18:45

Velmi zakourená kavárna, myslím ze její nejlepsí casi jsou uz dávno pryc....


Major - Café Restart
11. únor 2008 | 18:43

Taky sem sel kolem a nikdo tam nebyl, smutny pohled :-)


Major - Merci Charlie
11. únor 2008 | 18:35

Pekná kavárna s sirokou nabídkou, bohuzel velmi zvlástní obsluhou


L@D@ - Café Illy bar
7. únor 2008 | 17:59

Pomalejsi obsluhu sem snad jeste nevidel.. ceny taky premrstene, ale neni se cemu divit.. je to preci jenom v OC.


jus - Fashion Café
6. únor 2008 | 15:06

Menší útulná kavárna po ruce přímo v centru, kafe dobrý a je zde i širší výběr alkoholických nápojů včetně točeného prazdroje


gashak - Fashion Café
26. únor 2008 | 17:11

Příjemná a vlídná obsluha, výborná kávička "lucaffe". Pivo, pokud vim, tak jen lahvové =)

Doporučuji


pajuna - el Caffé
9. leden 2009 | 20:02

Tak jsem tady byl po dlouhé době a jen jsem koukal. Interiér se změnil o dost k lepšímu, strohost a neosobnost vystřídala útulnost a příjemná atmosféra. Za to dávám 5hvězd. Zase jsem se utvrdil, že je to jedna z nejlepších kaváren v Plzni. Nově taky Wi-FI free.


Chico - Broadway Café
31. leden 2008 | 22:58

Tudle kavárnu moc nemusim, prostředí mi nevyhovuje, obsluha pomalá a neochotná. Poměrně draho na obchoďákovou kavárnu.


Chico - Café Bez stresu
31. leden 2008 | 22:55

Moje nejoblíbenější kavárna v Olympii. Pěkné prostředí a hlavně nemusím vyjíždět ty schody.


adarhaz - Caffé Fellini
12. září 2011 | 03:13


Johnny - CrossCafe Solní
23. leden 2008 | 13:31

Menší pobočka začínajícího kavárenského řetězce. Platí pro ní naprosto stejné hodnocení jako pro kavárnu v Jungmannce. Dobrá káva, skvělá čokoláda a naprosto luxusní zákusky!







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde