Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

Chico - Caffé Restaurant Amorino
27. listopad 2007 | 16:05

Kavárna s hezkým prostředím, velkým akváriem, dobrou kávou a nabídkou jídla.


Chico - Merci Charlie
27. listopad 2007 | 16:04

Příjemný podnik na kávu mezi nákupy. Doporučuji skořicovou zmrzlinu.


Chico - Tartelette
20. květen 2008 | 11:51

Francouzská restaurace na obdobu rychlého občerstvéní. Přímo na náměstí Republiky má dokonalé umístění pro svou jedinečnost, protože v Plzni nevím o další restauraci, která by kladla důraz na francouzskou kuchyni. Mají koláče jak sladké tak slané, polévky a bagety. Opravdu moc doporučuji jablečný koláč!!!


Vladimír - el Caffé
21. listopad 2007 | 17:50

jedna z nejlepších kaváren v Plzni, skvělý kávičky a zákusky, trochu mi ale vadí ta prosklená výloha. jinak nemůžu podniku nic vytknout.


švestík - CrossCafe Jungmannova
21. listopad 2007 | 13:35

Nemohu jinak, než dát pět hvězdiček. Konečně příjemný podnik, kde mají dobrou kávu, milou obsluhu a nesmí se tam kouřit, takže si po odchodu nepřipadám, jako kdybych proletěl komínem. Mohu jen doporučit


misaMisova - Caffé Fellini
4. listopad 2007 | 13:09

Takze s kamaradkami jsme tam zasli na kaficko, posedet, popovidat, no a dostala jsem ohromnou chut na krasne vyhlizejici banana split... Slecna mi ho prinesla, zaborila jsem lzicku a vsimla jsem si neceho divneho, cela porce orisku byla prolezla pavucinama, kdyz jsem to slecne opatrne oznamila, tak me div nezabila pohledem, a chtel mi donest novy, coz jsem samozrejme odmitla, tak jsem rekla ze si vyberu nejakou horkou cokoladu, no a ona mi asi po dvou minutrach prinesla obycejnou, aniz by se zeptala, jakou vlastne chci, a ani se neomluvila... Feliny rozhodne ne!!!!


misaMisova - Boulevard Café Bar
4. listopad 2007 | 13:05

Takze k Boulevardu. Je nove otevren, teda nekolik mesicu, no a pracoval tam muj pritel, takze vim o cem mluvim. O obsluze skoda mluvit, je tam dost casto prazdno a nedivim se. Takze nedoporucuju.


Johnny - Perlová Čajovna
1. listopad 2007 | 11:51

Tak relaxační a pohodovou atmosféru si těžko vytvořím i doma. Tma, svíčky, tichá hudba a pohodlné polštářky pod zadek a.... prostě relaxace. Obsluha příjemná a čaje výborné. Tenhle podnik mě přesvědčil, že nejen pivo se dá pít... :)


Chico - Perlová Čajovna
1. listopad 2007 | 01:00

Moc dobrá čajovna, klidný prostředí dobrá hudba a ochotný personál. Prostoru na podávání čaje je dost ale jestli si chcete dát šíšu tak doporučuju rezervaci bohužel sou jenom dva koberečky.


Petromila - el Caffé
31. říjen 2007 | 20:32

Taky už jsme tam byli před nějakou dobou, takže recenze je tak rok zpátky. Moc pěkná kavárna, velký výběr káviček, čokolád, kapučín i cukrovinek, prostě všeho, co člověk od kavárny očekává. Pivo jsem neochutnala, na to do kavárny nechodím. Obsluha příjemná, rychlá, prostředí je vyhovující, jen s dětmi sem nechoďte, neb je tam neskutečně nahuleno Ale možná jsme teda trefili zrovna nějaký sraz kuřáků.


Matci - Caffe Emily
29. říjen 2007 | 14:51

Posezení na hradbách je luxusní, ale když už koukáte půl hodiny a obsluha furt nikde:-D... Ti šťastnější se dočkají... zmrzlina, poháry i koktejly výborné... výhled supr... jen tu obsluhu zrychlit...


Johnny - Tartelette
1. listopad 2007 | 12:27

Perfektní obdoba rychlého občerstvení tentokrát francouzského střihu. Kombinace ideální polohy a neuvěřitelně chutných lehkých sendvičů zaručuje podniku pravidelné návštěvy mé hladové osoby. :)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde