Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

Eldron - CrossCafe Jungmannova
20. září 2007 | 12:43

Parádní prostředí, velice dobré zákusky a vynikající kuřecí maso v tortile, jen obsluha by mohla být poněkud příjemnější. Jsem velmi spokojen i s novou pobočkou na rohu Solní a sadů Pětatřicátníků.


Eldron - Caffé Fellini
21. září 2007 | 15:15

Příšerná kavárna. Dříve zde byl velice sympatický podnik, ale se změnou majitele hrozivě upadla kvalita. Obsluha je nepříjemná, ceny vysoké a všude je zakouřeno. Nedoporučuji ani na vyzkoušení.


Pan Tomas - el Caffé
14. září 2007 | 19:19

Moc dobrá káva, příjemné prostředí, ovšem zlinkovat se jděte jinam :o)


Luftvafen - Bar Caffe Downtown
25. listopad 2007 | 12:01

Tahle kavárna nemá s DOWNTOWN CAFFE nic společného. Navíc poslední dobou nic moc. na kafe čekáte i 20min a to je caffe prázdno.


ss - Bar Caffe Downtown
30. srpen 2007 | 14:34

Pokud na kávu tak právě jsem. Ochutnal jsem zde to Zázvorové pivo. Jsem unešen, jak obsluha je ochotná a rychlá.


Lilie.A - Bar Caffe Downtown
29. duben 2008 | 19:24

Pročítám a pročítám a říkám si, že VŠECHNY negativní komentáře jsou si nápadně podobné. Nemáte ten dojem? Stejný sloh, stejné chyby... Že by náhoda?

Proto raději přijďte a posuďte sami.

A děkuji za poklonu...

Lilie.A - majitelka baru


gambrmen - Caffe Emily
23. srpen 2007 | 02:25

V lete dobre poslouzi jako luxusni tribuna pro koncerty v proluce :-)


deny.gat - Caffe Emily
22. srpen 2007 | 19:07

správně to tam mají napsáno: co dělat doma, když se jako doma cítíte v kavárně?... jedna z nej kaváren v plzni


scampa - Caffe Emily
17. srpen 2007 | 14:50

Můžu říct, že z terásky na hradbách je krásný výhled, obsluha příjemná, zkrátka fajn posezení


scampa - Café Pecka
17. srpen 2007 | 14:34

Pecka je pecka! Akorát pak neměli led :-(


deny.gat - Café Pecka
16. srpen 2007 | 15:13

fakt pecka!!!... a příjemní barmani k tomu...


Milka - Euro Café
24. červenec 2007 | 12:19

Při mé poslední návštěvě jsem dostala kávu, která rozhodně nebyla Lavazza, hořká a přepražená chuť se s lahodností a sametovou chutí známé kávy nedala srovnat. Obsluha tu trochu vázne a navíc tu byla dost velká zima.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde