Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 409 recenzí

Luftvafen - Bar Caffe Downtown
25. listopad 2007 | 12:01

Tahle kavárna nemá s DOWNTOWN CAFFE nic společného. Navíc poslední dobou nic moc. na kafe čekáte i 20min a to je caffe prázdno.


ss - Bar Caffe Downtown
30. srpen 2007 | 14:34

Pokud na kávu tak právě jsem. Ochutnal jsem zde to Zázvorové pivo. Jsem unešen, jak obsluha je ochotná a rychlá.


Lilie.A - Bar Caffe Downtown
29. duben 2008 | 19:24

Pročítám a pročítám a říkám si, že VŠECHNY negativní komentáře jsou si nápadně podobné. Nemáte ten dojem? Stejný sloh, stejné chyby... Že by náhoda?

Proto raději přijďte a posuďte sami.

A děkuji za poklonu...

Lilie.A - majitelka baru


gambrmen - Caffe Emily
23. srpen 2007 | 02:25

V lete dobre poslouzi jako luxusni tribuna pro koncerty v proluce :-)


deny.gat - Caffe Emily
22. srpen 2007 | 19:07

správně to tam mají napsáno: co dělat doma, když se jako doma cítíte v kavárně?... jedna z nej kaváren v plzni


scampa - Caffe Emily
17. srpen 2007 | 14:50

Můžu říct, že z terásky na hradbách je krásný výhled, obsluha příjemná, zkrátka fajn posezení


scampa - Café Pecka
17. srpen 2007 | 14:34

Pecka je pecka! Akorát pak neměli led :-(


deny.gat - Café Pecka
16. srpen 2007 | 15:13

fakt pecka!!!... a příjemní barmani k tomu...


Milka - Euro Café
24. červenec 2007 | 12:19

Při mé poslední návštěvě jsem dostala kávu, která rozhodně nebyla Lavazza, hořká a přepražená chuť se s lahodností a sametovou chutí známé kávy nedala srovnat. Obsluha tu trochu vázne a navíc tu byla dost velká zima.


Milka - Café la Rose
24. červenec 2007 | 12:14

Vkusný a zajímavě řešený interiér dělá z této kavárny nevšední zážitek. Káva výborná, obsluha celkem příjemná.


Milka - SKY bar Café
24. červenec 2007 | 11:14

Opravdu úžasný výhled, výborná káva a celkem příjemná obsluha. Jídlo jsem zatím neochutnala, tak nemohu hodnotit. Ovšem šampus si zde už raději nedám, přinesli ho nevychlazený, což považuji za velký gastrohřích:-)


viliam - Jabloň
9. červenec 2007 | 00:57

příjemně vyhlížející kavárna s kulturním programem, žel malé účasti na koncertech.. na perníkovou chaloupku se sešlo asi jenom nás pět a dvě slečny.. takovýto podnik bych spíše situoval někam blíže centru, ne-li úplně do něj..







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde