Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

Tery2008 - Home Café
1. srpen 2008 | 09:34

Večer nádherná atmosféra, svíčky a hudba. Byli jsme okouzleni když jsme tam přišli. Výborné Latté a B52. Vřele doporučuju


Verunin - Perlová Čajovna
20. červenec 2008 | 21:07

nejpříjemnější čajovna v Plzni ;) to je bez debat, především díky interiéru, atmosféře, profesionalitě obsluhy, kvalitě nabízených čajíků a jim podobných lahod.. :) šíšu sem am ještě nezkoušela, ale není pochyb, že budu spokojena i s ní ... rozhodně doporučuju vyzkoušet-budete pak chtít chodit jedině tam XD


Verunin - CrossCafe Jungmannova
20. červenec 2008 | 00:01

Cross je moje nejoblíbenější kavárna, nikde nemají tak dobrý kafe (latté chutná naprosto božsky!!), jídlo a tak vůbec. Prostředí krásný, můžete si vybrat, zda se chcete učit u stolečku nebo se povalovat na gaučíku :D obsluha velice milá, ceny "studentské" a též milé :) prostě spokojenost naprosto na všech frontách.. doporučuju!!


PanHost - Café Pecka
13. červenec 2008 | 12:12

Celkem pohodová kavárna, nic méně zdálo se mi že nahoře jsou cítit záchody? Jinak to bude asi v poho podnik. Architektura se nezdá něčím výjmečná.


Blueflanker - Fashion Café
10. červenec 2008 | 23:26

Výborný podnik, kerý nikdy nezklame. Skvěle dělaná kává ( nedávejte si espresso, ale radši nějakou netradiční třebas brazilskou kávu) Obsluha přátelská takže jen se zastavte :-)


Blueflanker - Home Café
10. červenec 2008 | 23:22

Příjemná avšak trošku zapadlá kavárna přímo v cetru Plzně, pár metrů od náměstí. Skvělý výběr vín, i rozlévaných, dobrá kává a klidná lokalita. Rozhodně doporučuji navštívit. Dle mého názoru jedna z nejlepších kaváren v Plzni, jen škoda, že tam nechodí vícero lidí, ale třebas se to díky Pilsnerpubs trošku rozjede :-)


Jena - Café Restaurant Kačaba
6. červen 2008 | 23:33

Kacaba dobry. Kafe dobry. Kacaba nehuli - dobry. Mentolky vas nepolejou, nebojte. ceny dobry. Interier dobry. jak rikam - kacaba urcite ano.


Jena - eM caffe
6. červen 2008 | 23:22

Na Borech u konecne citelne chybela solidni kavarna. El Cafe je zarukou slusne urovne, slusne kavy, poharu atd. Opet interier bez vetsiho napadu. Prijemna je zahradka vzadu. Pouze misto, kde cisnici lesti sve bavoraky by se dalo zakryt pergolou a vyuzit lepe. Resume - proc ne, na mistni pomery slusny podnik na kafe a sladkost.


Jena - el Caffé
6. červen 2008 | 23:19

Podle me lepsi prumer. Slusna nabidka kafe, Lavazza mi celkem chutna. dobry zakusky, ale se stovkou tam musite opatrne. interier neni zly, ale podle me takova hra na design. Resume? Neudelate chybu kdyz zajdete, ale na zadek nepadnete.


majky.20 - Café Pecka
19. květen 2008 | 07:19

tenhle klub vypadá celkem zajímavě svojí new age architekturou


lucash - Segafredo Espresso
14. květen 2008 | 10:28

Do Segafreda jsem si chodil vždy rád sednout, dá se říct že se podnik snaží být stále na úrovni, ovšem po tom co si nechali odejít skvělé servírky to jde trochu dolů. I když momentálně kávu značky Segafredo už nevyhledávám, občas si sem zajdu na espresso, alespoň pro mne umí tento podnik jako jeden z mála v Plzni připravit espresso perfecto. Jinak souhlasím,že tato kavárna má svoji dobu už za sebou. Za mě 3 hvězdičky.


lucash - el Caffé
13. květen 2008 | 21:54

V kavárně jsem zatím ještě nebyl, takže nebudu hodnotit. Jen mě zaráží vysoká nabídka značek káv. Káva nemůže být určitě tak kvalitní protože pokud vím mletá káva ztrácí svoji charakteristiku už po krátké chvilce a zrnková káva tak po dvou třech dnech, pokud se k ní dostává i sebemenší množství vzduchu. Až kavárnu navštívím a ochutnám kávu, přidám i hodnocení







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde