Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

herisu - Euro Café
21. březen 2007 | 14:50

Příjemná kavárna, možná trochu potemnělá, výhodou oddělená kuřácká a nekuřácká část. Pohodlná ratanová křesílka


gambrmen - Caffé Fellini
17. únor 2007 | 23:35

jako ceny priserny...


Fikusak - Rosemary
14. únor 2007 | 11:16

ROSE je nejlepší!


Fikusak - Café Bar Metro
14. únor 2007 | 10:47

Hmm, tak Metro se právě předělává na nějakou socko-hernu-nonstopáč. Škoda, docela jsem si začal zvykat, obsluha se taky ustálila na normální úrovni...


Michal - Jabloň
12. únor 2007 | 11:52

Pivo nebylo moc k pití a ani atmosféra na mě nijak nezapůsobila. Nejsem příznivcem těchhle intelektuálních podniků. Já radši na pivo:-)


Startinka - el Caffé
11. únor 2007 | 21:06

Kavárna s příjemným posezením a moc milou obsluhou, jak už napsali, čokoláda připomíná spíše pudink, ale jinak je zde velký vůběr různých nápojů. PS: Super kuličkový závěs cestou na záchod.


losdelfinos - Rosemary
10. únor 2007 | 00:07

Nejlepsi Non-stop v Plzni a okoli (a vsude jinde :) ) Nejlepsi barmani, vynikajici pivo. Proste genialni :) Velmi doporucuji!!!


papyr - SKY bar Café
7. únor 2007 | 18:54

supr podnik. cenově vyšší ale supr, skvělí výhled až mě běhá mráz po zádech, cestou výtahem se dá dělat s přítelkyní lecos :-)


papyr - el Caffé
7. únor 2007 | 18:52

čokoláda? tady to měli naszvat spíše budink, cenově vyšší ale jinak pěkná kavárna! je tu často plno


Startinka - SKY bar Café
4. únor 2007 | 17:56

Můžu jenom doporučit na tzv. "romantické" večře či jenom posezení. Úplně nahoře je to opravdu grandparáda a výhled, zvlášť v noci, je zajímavý. PS: Prej nejlepší výhled je z pánských záchodů, tak nevim :o)


Petricek - Jabloň
3. únor 2007 | 20:24

Nevelká kavárna s možností literarniho ci hudebniho vzelani a jak se i vyse dozvidam, tak treti jmenovany napoj zdarma.. hmmm, asi se pujdu projit do mesta..


Laco - Café la Rose
4. únor 2007 | 10:42

Podnik pro ty, kteří mají ve svém slovníku pevné místo pro pojmy jako "trendy", "outfit" atp. Nic jiného než slušně naservírovaný balast, který někteří nazývají "úrovní".







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde