Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 409 recenzí

Fikusak - Café Bar Metro
14. únor 2007 | 10:47

Hmm, tak Metro se právě předělává na nějakou socko-hernu-nonstopáč. Škoda, docela jsem si začal zvykat, obsluha se taky ustálila na normální úrovni...


Michal - Jabloň
12. únor 2007 | 11:52

Pivo nebylo moc k pití a ani atmosféra na mě nijak nezapůsobila. Nejsem příznivcem těchhle intelektuálních podniků. Já radši na pivo:-)


Startinka - el Caffé
11. únor 2007 | 21:06

Kavárna s příjemným posezením a moc milou obsluhou, jak už napsali, čokoláda připomíná spíše pudink, ale jinak je zde velký vůběr různých nápojů. PS: Super kuličkový závěs cestou na záchod.


losdelfinos - Rosemary
10. únor 2007 | 00:07

Nejlepsi Non-stop v Plzni a okoli (a vsude jinde :) ) Nejlepsi barmani, vynikajici pivo. Proste genialni :) Velmi doporucuji!!!


papyr - SKY bar Café
7. únor 2007 | 18:54

supr podnik. cenově vyšší ale supr, skvělí výhled až mě běhá mráz po zádech, cestou výtahem se dá dělat s přítelkyní lecos :-)


papyr - el Caffé
7. únor 2007 | 18:52

čokoláda? tady to měli naszvat spíše budink, cenově vyšší ale jinak pěkná kavárna! je tu často plno


Startinka - SKY bar Café
4. únor 2007 | 17:56

Můžu jenom doporučit na tzv. "romantické" večře či jenom posezení. Úplně nahoře je to opravdu grandparáda a výhled, zvlášť v noci, je zajímavý. PS: Prej nejlepší výhled je z pánských záchodů, tak nevim :o)


Petricek - Jabloň
3. únor 2007 | 20:24

Nevelká kavárna s možností literarniho ci hudebniho vzelani a jak se i vyse dozvidam, tak treti jmenovany napoj zdarma.. hmmm, asi se pujdu projit do mesta..


Laco - Café la Rose
4. únor 2007 | 10:42

Podnik pro ty, kteří mají ve svém slovníku pevné místo pro pojmy jako "trendy", "outfit" atp. Nic jiného než slušně naservírovaný balast, který někteří nazývají "úrovní".


Laco - Inkognito
3. únor 2007 | 19:38

Velmi útulná kavárna, kde si člověk rád posedí. Dobře ošetřeny a pitelný Bernard sráží dolů fakt, že je čepovaný do čtyřek. Obsluha milá a přátelská, snad proto, že se nejedná o profesionály a netrpí deformací. Překvapivě i příjemná hudební produkce, což je v Plzni vzácnost.


gedžitka - SKY bar Café
18. leden 2007 | 18:59

Podnik vysoké kvality. Jestli chcete ohromit svou dívku nebo jdete na první rande, určitě sem:) výhled je super.. jen doporučuji.. chcete-li až nahoru.. chce to rezervaci


gedžitka - el Caffé
18. leden 2007 | 18:53

Podnik vysoké kvality.. ta jejich čokoláda a to ani nemluvě o úžasném medovníku.. jestli chcete do ráje... tak jedině sem:)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde