Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

Pan ze severu - Café la Rose
7. srpen 2006 | 01:15

Lehce ,, snobská" kavárnička francouzského stylu, čemuž odpovídají i ceny a klientela. Moje vlastní zkušenost je, že La Rose je perfektní podnik na rande.


Johnny - Boulevard Café Bar
14. září 2006 | 21:21

Hezké posezení v úplně horní části. Dobré kafčo. Obsluha v pohodě, i když občas zapomene co jste si objednali. :) Boulevard zavřel a je to škoda. Mívali tam docela plno, takže návštěvnost asi nebyl problém...


Johnny - Caffe Emily
8. srpen 2006 | 23:22

Tuhle kaváru jsem objevil docela nedávno, po otevření letní terasy, na které se vážně hezky sedí. Sice je zastrčená mezi domy (žádná teráska uprostřed chodníku :), ale přesto je z ní hezký výhled do parku. Když je na ní plno, tak bohužel obsluha začíná trochu zmateně pobíhat, ale to se možná časem spraví. Hezký podnik s normálními cenami.


Johnny - Café Bar Metro
2. srpen 2006 | 15:53

Při první návštěvě, těsně po otevření podniku jsem byl nadšený, když dole pod schody u vchodu do podniku sundval a věšel lidem bundy a kabáty sám majitel Café Baru. To se jen tak nevidí. Navíc příjemné moderní prostředí. Dojem mi ovšem trochu zkazila druhá návštěva - obsluha bez přítomnosti majitele jaksi ubrala na příjemnosti. Nemám rád barmany, kteří po tom, co jim (po delším čekání) oznámíte svojí objednávku neřeknou ani bůů, otočí se a odejdou apod... Obsluha se ale může změnit, prostředí je jinak příjemné. :)


Johnny - SKY bar Café
15. červenec 2006 | 21:23

Kavárna je rozdělena do tří různorodých pater. V nejnižším patře se můžeme posadit na pohodlné gaučíky, v prostředním - u baru - na barové stoličky přímo u okna a v nejvyšším střešním patře ke klasickým nízkým stolečkům. Škoda že byla tento rok zasklená teráska, což je vzhledem k větru ale docela pochopitelné. Spojení výhledu a dvojky vína je docela magické. Ceny zase tak přemrštěné nejsou, porovnáme-li je s některými podniky v nižších polohách.. :) Není to podnik na každodenní posezení, ale občasná návštěva stojí za to!


znudíno - Jabloň
15. červen 2006 | 20:11

Skvělá kavárna kupříkladu na učení, nebo jen intelektuální masturbaci nad knihou, či novinami na pohodlné pohovce. Pořádají se tu zajímavá setkání s alternativními umělci, či autorská čtení. Doporučuji si dát nápoj "Cesta na Sibiř". zahřeje na těle i na duši. K jídlu si můžete dát nějaké maličkosti jako je bábovka, utopenec, toustík, nebo hranolky sypané sýrem.


znudíno - Inkognito
15. červen 2006 | 18:35

moc super obsluha!!! jejich specialitou je bábovka s pepřem, pomerančová voda a jemně perlivej džus :-)


znudíno - SKY bar Café
15. červen 2006 | 18:01

je tu naprosto sehraný, mladý a hlavně příjemný personál. Když vynechám epesní výhled (včetně kýčovitého západu slunce, při němž se život ve Sky Bar Café zcela zastaví :-) ), tak prostředí je více než příjemné a nemyslím si, že dvojka vína za 29,- Kč je nějak přehnaná cena... což ovšem nemohu říci o jídelním lístku, který jsem zahlédl. Každopádně se jedná o ideální podnik na dlouhé letní večery s ledovou kávou a lidmi, které máte rádi...


ambiente - Inkognito
13. květen 2006 | 14:49

Stylová hospůdka v centru města. Můžete zde očekávat velice příjemné prostředí jakož i obsluhu. Jako veliké plus beru to, že zde točí Hoegaarden:) Na toto pivko lze v Plzni vyrazit jen do pár málo podniků.


L@D@ - Boulevard Café Bar
12. květen 2007 | 09:04

Nove otevrena restaurace specializující se prevazne na italskou kjuchyni, je zde velmi pekny posezeni a prijemna obsluha. Pro oslavy a jine akce je zde salonek pro cca 10-15 lidi, coz se muze hodit. Jinak vse v poradku.


Votep - SKY bar Café
28. září 2007 | 11:56

Výhled je fakt luxusní. Ceny tomu odpovídají.

Jestli vás baví sledovat pavouky, tak na terase je jich fakt dost...


L@D@ - Montana Bar
16. březen 2006 | 17:37

Sice rozmery mala, ale prekvapive utulna vinarnicka. Obsluha je zde prijemna a proto navstevou sem urcite nic nezkazite.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde