Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

BeeZze - Solidní Nejistota
16. listopad 2008 | 19:21

Tam už nikdy nevlezu.. všechno strašný


BeeZze - Solidní Nejistota
16. listopad 2008 | 19:21

Tam už nikdy nevlezu.. všechno strašný


taranee - Solidní Nejistota
14. listopad 2008 | 17:16

Poté co to zde předělali a není tu nic jiného než hromada kulečnků a asi tak 4 židle tak je to fakt děs, ted už je to pro mě o ničem.


taranee - Alfa Music Club
14. listopad 2008 | 17:13

Když jsem jdete s velkou partou lidí tak si to užijete, v opačném případě opak..


jochy - Žumberská Stodola
29. říjen 2008 | 16:56

U žumbery bejvá dost narváno, ale nevadí, hlavně pro ty co se rádi mačkají. Naposledy tam kámošovi nějakej šmejd sebral mikinu, fajn klubík.


jochy - Surf a Beach Club
29. říjen 2008 | 16:52

Je to tu suprový... možná trošku lepší ventilace by neškodila, jako ve většině sklepů. navíc to je ráno kousek na tramvaj, což je další velký plus :)


Shotice - Disco Aréna
26. říjen 2008 | 10:33

Diskotéka pro burany z Locháče, verbeš kolem nechutný prostředí .. pití nelze hodnotit jeden dojem mi stačil abych se tomuto místu navždy vyhla.. Takže souhlas:utíkejte co můžete:-)


Chico - Neutral Club
22. říjen 2008 | 18:21

Po přestavbě sem v Neutralu ještě nebyl, ale dříve to nebyl moc dobrý club. Resslovka neni zrovna moje oblíbená lokalita. Pivo hrozné, občas se najde dobrej koncert, ale jinak do Neutralu nepáchnu.


Chico - PH+
22. říjen 2008 | 18:18

Ačkoliv nemám podniky tohoto typu moc rád, tak sem v PH+ vydržel. Přišel sem tam něco mezi 3 a 4 hodinou ranní. Ale musím k tomu dodat, že bych tam nešel dřív jak ve 3 hodiny. Pak až odjedou davy snobáků v Meďákách. Hudba a pivo celkem v pohodě, ani sem neměl frontu na baru.


DJ.XXX - Fantasy Park Plaza
21. říjen 2008 | 17:34

Naprostý souhlas s johnym.. jen ještě doplním,že tak katastrofální zvuk, jsem dlouho neslyšel - celé to jde strašně do středů a bass s optimálně naladěnýma výškama by člověk pohledal a když DJ mluví,není mu rozumnět .. znám rozhodně lepší podniky.


Špit - Neutral Club
21. říjen 2008 | 16:38

nĚKDY POHODA, NEKDY NUDA


Shotice - Žumberská Stodola
4. říjen 2008 | 14:42

i já stodolu můžu doporučit. Hezké prostředí pokud máte rádi tlačenice, fajn obsluha, sem tam i nějaký koncert. Hrajou všechno možný a nechodí sem vyhraněné typy lidí.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde