Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

Vladimír - Alfa Music Club
24. listopad 2007 | 21:43

a) první patro- jednoznačně katastrofa

b) restaurace- není špatná, točí velký výběr piv, mají příjemný salonek, obsluha je ale ovšem trochu pomalejší a častokrát nás pěkně obrali

c) rock club- nic moc, hraje zde strašně hlasitá hudba, ale má slušnou otevírací dobu, tak se tam dá zajít na závěr nějaký akce


Chico - Star Club
14. listopad 2007 | 17:12

Star je pro mě kapitola sama o sobě, řadí se do těch kam víckrát nepřijdu. Ten bar se mi nelíbí a když si vzpomenu na davy namačkanejch parchantů na sobě, který si jedou na ten svuj hipihop, tak sem rád, že chodim do jinejch podniků.


Vladimír - Anděl
11. listopad 2007 | 11:21

výborný pivo, Bernard 10 je prostě paráda. skvělý projekce (hlavně animovaný filmy), celkově příjemná atmosféra. akorát v kavárně bývá někdy trošku pomalejší obsluha. káva ovšem stojí za to.


misaMisova - Ford Music Club
8. listopad 2007 | 21:42

Na tehle diskotece jsem byla jednou v zivote na snehove party, nebylo to spatny, libilo se mi tam, jen ty lidi co tam chodi... sami decka...


misaMisova - Star Club
4. listopad 2007 | 13:02

Byla jsem tu jednou, a je tu zavedena novinka (teda nevim, jak moc nove to je), ze se davaji rozlisovaci prouzky nad 18let a pod 18let, fakt jsem se dlouho nezasmala, tak jako tam kdyz jsem videla, jak to na vsech rucickach krici:'jeste mi neni 18....', takze klub nic moc.


misaMisova - PH+
4. listopad 2007 | 12:59

Co dodat, pokud chcete najit klub na urovni zajdete sem. Co jsem tu cetla predposledni recenzi... no myslim, ze je to hodne prehnany. Jen ta hudba se mi obcas nelibi. Ale kdyz to shrnu, jeden z nejlepsich a 'nejcistsich' klubu v Plzni.


misaMisova - Nekonečný Šum
4. listopad 2007 | 12:55

Sice je to tu malicky, ale muzu jen doporcit, dobre tu hrajou a fajn lidicky.


misaMisova - Disco Aréna
4. listopad 2007 | 12:53

Myslim, ze super, neni to jako jedna z mnoha diskotek v Plzni, kam zavitaji mala decka... Hudba bezvadna.


Matci - Solidní Nejistota
30. říjen 2007 | 20:24

Tak sem už nikdy víc. Interiér hrozný, parket malý, hudba šílená, barmani pomalí..


novas - Ford Music Club
29. říjen 2007 | 20:53

Tak v tomto podniku trávým téměř každý pátek. Myslím si že je to pohodové místo s velkým sálem a pohodovýma lidičkama. Určitě stojí za to udělat si v pátek čas a přijít se podívat. Určitě to stojí za to! Pravidelné diskotéky každý pátek se super dj´s a různýma akcičkama. Jinak webová stránka je http://mc-ford. profitux. cz/ najdete zde to co potřebujete. Pavel


Vrky - Surf a Beach Club
29. říjen 2007 | 17:06

Nic moc, dřív to tam bejvávalo lepší, ted se tam schází divný lidi, bejvá tady přeplněno, když nepřijdete včas, nesednete si!


Vrky - Star Club
29. říjen 2007 | 17:05

Fuj. Pokud je Vám víc jak 16, tak sem raději nechoďte. Nezapadnete. Naposledy jsem tady byl před půl rokem a vim,že už sem zase dlouho nepáchnu!


na začátek | «předchozí | Strana 17 z 34 | následující» | na konec

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde