Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

paja1012 - Anděl
11. září 2010 | 23:17

Kavárna je velmi příjemná s pestrou nabídkou káv. Já osobně tam chodím i na kakao(a je to kakao, ne granko nebo další rozpustné napodobeniny). Ale i jako kuřák musím uznat, že je tam až nepříjemně zakouřeno.


Kiss - Star Club
8. září 2010 | 21:02

Dobře se tady paří na třídních srazech a policejní zátahy jsou tady velikou a tradiční lahůdkou. Chodí jsem docela slušný výběr omladiny.


Kiss - Solidní Nejistota
8. září 2010 | 21:00

Kdysi dobrý podnik, jedinečný na locháči, teď už snad skončil, a je tam sportbar. Chodívali jsme tam na staré české discohity.


Kiss - Runway
8. září 2010 | 20:59

Nu co k tomu dodat, spíše kinder párty s Dádou Patrasovou a klub pro vinické mládí!


Kiss - Neutral Club
8. září 2010 | 20:57

Atmosféra tohoto klubu je opravdu neutrální, a pokaždé velmi specifická, ale dobrý nápad sladění 3 podniků v jednom, každý si zde vybere to své patro.


Kiss - Music Club 21
8. září 2010 | 20:55

Příklad postupného upadá a podikání beze změny a nových nápadů. Éra podobných klubů, už je asi v nenávratnu.


Kiss - Disco Aréna
8. září 2010 | 20:53

Vždycky jsem býval klasický aréňák, a nebyla by jedinná sobota či pátek, kterou bych tady v 15-ti letech vynechal, jo kde jsou ty časy...


Kiss - Anděl
8. září 2010 | 20:52

Dnes už tradiční podnik, patřící ke koloritu plzeňských diskoték, velký hluk, moc lidí, příliš zakouřeno, ale většinou dobrá muzika a často i promítání.


Kiss - Music Club Continental
8. září 2010 | 20:50

Velice slušný podnik na úrovni s profesionální obsluhou, byl jsem zde, když probíhala výuka latinsko-amerických tanců a byly jsme nadšeni.


Wodpad - Mefisto
17. srpen 2010 | 12:45

Průměrná diskárna !!!


gary - Solidní Nejistota
8. srpen 2010 | 15:12

Nedávno jsem zašel s kamarádem ze základky, jehož sem potkal. Bylo to k ránu, podnik byl skoro prázdný. Dal jsem pivko, které nebylo úplně nejlepší. Ale jinak atmosféra docela v poho i obsluha ok.


Mr.Scully - Žumberská Stodola
11. červenec 2010 | 18:11

Solidní výběr alkoholu i hudby, ale pokaždé narváno a totálně tragický bar s pomalou obsluhou. Jít si pro pití znamená obětovat tak dvacet minut času a je solidní riziko, že člověk skončí s cizím vajglem nebo pivem na tričku. Sem má cenu jít fakt snad jen ve dvě ráno, když je člověk na mraky a je mu to jedno.


na začátek | «předchozí | Strana 4 z 34 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde