Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

SNIKERSKA - Fantasy Park Plaza
13. červen 2008 | 17:58

Já ani vlastně nevim co bych o tomle klubu řekla.. no osvětlení naprosto katastrofální dlohé čekací fronty na pití...málo míst k sezení a vůbec tancovat na tak malim parketu?? to se úplně bojíte aby vám někdo třeba nevyrazil zuby rukou..


corsic - Nekonečný Šum
19. duben 2008 | 14:28

Byl jsem tu jednou a tak hnusné pivo jsem snad v Plzni neochutnal. Hlava na hlavě, nedejchatelný vzduch. Nikdy víc!!!


bokry - Anděl
31. březen 2008 | 20:17

asi nejpohodovější taneční koutek pro nesnobovité zoufalce... vopčas sem zvítá i ňáká snobárnička typu husa/alfa ale fpoho... jinak po lampě asi nejzajímavější hudební akce tady f plzni... pátky sou supr zvlášť gdyž hraje to kudrnatý hovado(dirty bastrd) a pouští do toho projekci maxipsa fíka... nelze si nefšimnout netradičních tanečních křečí mladých samečků lákajících opačné pohlaví do svých spáru... pivo/limo je f pořádku


maschleee - Runway
29. březen 2008 | 01:02

ale jo.. byla dobrá.. zažila jsem tam toho dost, hlavně dobrýho, zábava a tak,, ale nějakej ten pátek už tam nechodim a dost se to změnilo.. stálý štamgasti jsou fetáci z lochotína a ty jsou fakt dost..


maschleee - TiTiTwister
26. březen 2008 | 13:55

Milý gambrmene, jak jsem četla tvoje hodnocení u různých podniků, tak u většiny si nespokojený. Otevři si vlastní klub/hospodu. Ráda se zajdu podívat, jak to vede tento veliký znalec piva a všeho ostatního. Já osobně si myslim,že twister je hodně v pohodě.Jsou tam 2 fotbálky a zadarmo,akce na vodku s kolou za 25kč.... A dvánáctku ani netočí,ta je pouze ve skle,je to tam blbě napsaný u toho infa..i třeba to že má pizzerka do 1,má do 11 a v pátek a sobota do 2h...A že se tam hraje hlavně disco bych taky neřekla,hlavně hip hop,techno,trance,tak nějak podle toho co je tam za lidi a co jim se líbí....Akce tam jsou různý i soukromý,což je možné si rezervovat klub na oslavu narozenin apod...


UNK - Fantasy Park Plaza
23. březen 2008 | 18:14

Tento podnik mám rád jen když si tam jdu zahrát bowling. Zápor je tohoto podniku takovej jak už tu psal někdo dřív, že si objednáte a čekáte na to 15min+, což odradí nejednoho hosta. Ceny jsou dražší, ale chápu, že je to nový, proto chtěj udělat co největší obrat. Dávám 2 hvězdičky


Vladimír - Disco Aréna
22. březen 2008 | 16:47

jde o místo, které může klidně soutěžit o nejhorší podnik v plzni. prostředí, hudba, pivo, lidi - všechno ale fakt úplně všechno je tady naprosto hrozný.


Romča - Žumberská Stodola
10. duben 2009 | 21:07


Y - Anděl
20. březen 2008 | 13:11

Bernardu sem tam na chut opravdu neprisel. Jasne pozitivum vidim v platne vzadu nad parketem. Jinak narvanej prumer.


Y - Žumberská Stodola
20. březen 2008 | 13:07

Disko trysko styl. Precpano, zahuleno, vyhazovaci podivneho vzezreni, fornty za barem nepotrebuji komentar. K tomu ceny taky nejsou lidovka, secteno podtrzeno, nemam to tam zrovna v lasce.


Syny - Star Club
15. březen 2008 | 18:44

Tohle je podnik kde se vyskytujou hodne mlady lidi... V patek je tu vekovej prumer tak 16let. V sobotu a nebo ve stredu uz to je lepsi... V patek ale pocitejte s tim ze tam je silenej vzduch a silene narvano - projit z jednoho konce na druhej s pivem - aniz by se vylilo je temer nemozny. Toceny krusovice tomu taky moc nepridavaj, ale zase z panaku tam je vyber peknej. Zkratka pokud mate v planu balit holky 14-17let, nevadi vam nic moc pivo a mate radi strkanice, tak je to misto presne pro vas :)


Syny - Alfa Music Club
15. březen 2008 | 18:38

Akce jsou v Alfe dobre, soboty obcas taky ujdou, ale zda se mi, ze je tam celkem dost cizincu a nekdy to nemusi delat dobrotu. Uz sme tam parkrat meli incident v podstate jen tak. Je pravda ze tam nechodi prckove ale starsi - muj odhad je tak kolem 30ti let, takze pokud si nekdo chce zablbnout s natiletejma holkama, tak Alfa zrovna neni to pravy misto...


na začátek | «předchozí | Strana 13 z 34 | následující» | na konec

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde