Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

Kiss - La Salsa Café
19. květen 2009 | 22:50

Musím uznat že je to opravdu ojedinělý podnik svého druhu v západních čechách, obsluha je pouze na baru, zato si skvěle zatančíte a pobavíte se s prima lidmi!


Kiss - Žumberská Stodola
4. květen 2009 | 19:02

pecka podnik, se skvělým personálem, dynamickou atmosférou a báječnou muzikou!!!


Blueflanker - Anděl
21. duben 2009 | 19:44

Kavarna dobra, ale posledni dobou strasne nakourino a ztraci sve Genius loci. V klubu to vetsinou hrozne rve a vetsinou se neni kam posadit, presto je to jeden z lepsich podniku v Plzni, ktere stoji za to opakovane vyzkouset. Navic Bernard zde toceny chutna velice dobre


L@D@ - Fantasy Park Plaza
1. duben 2009 | 19:21

Byl jsem zde v pátek na bowlingu a na bowling nemohu říct takřka nic negativního. Jinak obsluha celkem ušla, pivko dobrý. Ale co mi překvapilo? V celém fantasy parku v pátek ve 22h bylo tak max. 15-20lidí. Když jsem spočítal obsluhu, ochranku + DJ's, vyšlo mi podobné číslo. Čím to asi bude??


ludfra - Music Club 21
29. březen 2009 | 19:04

Netřeba dlouhých komentářů, hrůza se vším všudy :-(


zavazal - Star Club
28. únor 2009 | 12:32

Tento podnik je pro mě největší dírou mezi nočními podniky. Škoda, před pár lety to býval jeden z nejlepších podniků v Plzni, pak přišly povodně a vše se změnilo. Do podniku se vpustily náctileté děti a celý podnik se proměnil v asijskou tržnici. To co nahradilo luxusní restauraci v přízemí je vrchol. Pan majitel tohoto domu má zřemě silný žaludek. Doporučuji využít ještě sklepní prostor k vybudování pokojíčků na rychlý sex, to jediné tu ještě chybí.


Evík6-6 - Music Club Continental
6. únor 2009 | 13:18

Klidný podnik, měli jsme tam party s kamarádkama, takže nám vůbec nevadilo, že jsme tam byly samy. DJ Březina byl fajn, hrál, co jsme chtěly.


m@estro - Star Club
24. leden 2009 | 12:50

Vždycky bude existovaj nějaký místo kde se budou scházet "děti", tohle je přímo Mekka dětí. Proto sem ani nepáchneme, protože jejich styl (hadry, muzika..) je nám již velice vzdálen. Já bych kolem staru postavil 5m zeď a ať si tam chodí kdo chce, hlavně že nic neuslyšim a neuvidim. A udělal bych tam třeba zákaz vstupu nad 18 let, aby mě tam už nikdy nikdo nemohl dostat. Hrůza na entou.


lupik - Solidní Nejistota
23. leden 2009 | 21:27

Fajn podnik, přeďelán a již nefunguje jako taneční klub, ale spíše jako sport bar. 4 velké bilárdové kulečníky a také SNOKER což je super,šipky, fotbálek, LCD televize , příjemná obsluha a pivko točená 12 Gambrinus a točený Hoegarden. Nyní krásný interiér.


ambiente - Žumberská Stodola
12. prosinec 2008 | 13:42

Výběr piva je naprosto špičkový! Fotbálek taky super a k tomu si lze zatrsat, myslím, že si tam každý najde to svoje:)


Pájator - Music Club 21
25. listopad 2008 | 20:40

Dole pořád ještě ucházející i když si občas DJ zřejmě pletl v jakém je patře a pouštěl pochybnou hudbu. Ale pořád ještě jeden z lepších klubů, kde se dá zapařit na rockovou hudbu. Pivo průměrné za nadprůměrnou cenu.


BeeZze - Disco Aréna
16. listopad 2008 | 19:32

Za 7 let co tam občas se známými vyrazim se absolutně nic nezměnilo, mnoha lidem tato v Plzni ojedinělá diskotéka vyhovuje, ale ty debilní vyhazovače by vyměnit mohli...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde