Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

leonaXYT - Anděl
22. leden 2012 | 17:55

Cafe Bar anděl je můj nejoblíbenější podnik, ať na kafe odpoledne nebo na vínko večer. Obsluha vždy milá a usměvavá, příjemné prostředí, jediné, co mě dokáže naštvat, když tam dorazim a je plno :-).


joshua - Mefisto
12. leden 2012 | 23:30

rozporuplnej podnik. přesto se tam ale nakonec často vyskytnu. dají se tam zažít dobrý akce ale je to spíš o štěstí. často se tam ale vyskytujou pochybný exitence všeho druhu (od bezdomovců až po libový frajírky). naštěstí vyhazovači jsou tam férový :) podnik pro pseudosmetánku je naprosto výstižnej komentář...


Adleita - Mefisto
4. červenec 2011 | 14:20

Dost hrozný podnik pro pseudosmetánku..


blb - Alfa Music Club
7. červen 2011 | 19:20

k restauraci... Jidlo nic moc... obsluha ta nejprisernejsi jakou lze potkat... nevsimave, blbe, neco neskutecneho


ady - Mefisto
6. březen 2011 | 13:27

2x jsem tam byl, po třetí jsem si dal hezké společenské ?tepláky? a to už mě ostraha dovnitř nepustila. V teplácích zákaz vstupu, nařízení majitele, já ani mí kamarádi už tam nejdeme, k tomu není co dodat, ať si každý udělá obrázek sám.


Lukke - Anděl
5. březen 2011 | 16:49

Dle mého názoru nejpříjemnější klub v Plzni, jen to kazí šíleně lidí kdy není častokrát ani k hnutí a dost často šíleně nahuleno...


Lukke - Mefisto
5. březen 2011 | 16:47

Neskutečně zahuleno, naprosto nepochopím jak se někdo do takhle špinavého prostředí může jít bavit.


Lukke - PH+
5. březen 2011 | 15:46

Takhle zahulené místo v Plzni jen tak nenajdete... Nehledě na naprosto katastrofální přístup "vyhazovačů", kteří už vyvolali nejeden konflikt (včetně krvavého zmlácení jednoho kluka s jinou orientací - viz google). Takhle si klub na úrovni rozhodně nepředstavuji.


Marley - Anděl
13. únor 2011 | 03:52

Pro mě určitě nejpřijatelnější klub v Plzni, kam rád zajdu i na celý večer. Na pivo sice těžko, nebudu si na Bernarda zvykat a přitom ho znám moc na to aby pro mě byl zajímavou ochutnávkou :-) Ale jinak.... dobrej program, pořád se tu něco děje, myslím, že na to, kolit tu bývá lidí tu ani nakouřeno většinou tak moc není, jak mnozí tady píšou, ale třeba vylepšili ventilaci, bývali to horší. Dobrej klubík jak na pařbu s partou, tak na posezení s nějakou obětí opačného pohlaví. A kavárna? Podle mě opravdu nejlepší káva v Plzni, aspoň presso určitě.... ostatní teprv prozkoumám, ale už se na to těším :-)


Kiss - Cream bar
2. únor 2011 | 17:25

Menší už to tady být snad ani nemůže, ale na pařby je to slušnej podnik, rockle byla sice lepší, protože to byl možná poslední rockový klub.


gary - Runway
14. prosinec 2010 | 21:17

Byl jsem zde poprvé, nikdy jsem se neodvážil vzhledem k referencím mých kamarádů. Ale nebylo to až tak hrozné, prostředí tedy starší, ale ještě to šlo. Obsluha perfektní. Hráli 90. léta a ta já můžu. Pivo nijak zázračné. Ceny docela dobré. Bylo zde poměrně narváno, což zde jak sem slyšel už je vzácně.


hate84 - Star Club
10. prosinec 2010 | 15:25

Bohužel jeden z mála klubů, který se dají nazvat ostudou Plzně... Chdí tam jen samí 12 děti, který neznají nic než jen rvačky... Policie zde tráví pomalu každý den o víkendu


na začátek | «předchozí | Strana 2 z 34 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde