Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

Kiss - Nekonečný Šum
15. červen 2009 | 23:28

Co k tomu dodat, no málo místza, moc lidí a šílenej vzduch, jinak docela OK.


Blueflanker - Nekonečný Šum
2. červen 2009 | 13:01

Jednu dobu tento podnik pomerne "frcel"po Plzni, nyni rozhodne ne. Pivo mi zde nechutna a podivni "navstevnici v chodbach casu" mi zde take nejsou prilis prijemni. Hudba povetsinou nehraje spatne a pusti vam, co ri reknete. Pri delsim pobytu je zde take nepredstavitelne horko z nevetranych prostor. Pokud sem razite se seznamit, mate sanci mozna tak v Pa, ale i tak byh radeji volil jine podniky


gary - Žumberská Stodola
2. červen 2009 | 02:23

Ideální klubík na pokračování v rozpařeném večeru. Jen je tam trochu víc těsno. K baru se občas ani nedostanete a to je škoda, výběr je perfektní.


gary - Surf a Beach Club
2. červen 2009 | 02:18

Tak v tomto podniku hrál často náš kamarád dj, tak jsme nemohli nezajít. A časem jsem sem chodil i rád, zvláště co došlo k obnovení prostor a vyměnilo se osazenstvo. Dětičky opravdu zde chybět nebudou. Většinou jsme zde skončili do dlouhé noci, za pití koktejlů, piva a různého alkoholu. Doporučuji všem navštívit, zvláště nyní, kdy je drahé vstupné, ale to je kompenzováno nízkou cenou pití.


gary - Star Club
2. červen 2009 | 02:13

Stejná katastrofa jako Disco Aréna. Party fracků s rovnejma kšiltama, který dělají bordel. Každou chvíli tam byli policajti a odváděli nějakýho fracka, kterj to po dvou pivech přehnal. Prostě hrůza. Sem už nikdy více.


gary - PH+
2. červen 2009 | 02:07

Ideální podnik, k návštěvě ale hodně dlouho po půlnoci, poté je tam aspoň k hnutí. Jinak výběr alkoholu a piv klasika, jako vedle. Jen to osazenstvo je někdy až moc nóbl.


gary - Mefisto
2. červen 2009 | 02:03

Fajn klubík na noční pařbu, alkoholu všech typů dosti. Perfektní obsluha na barech, stylově oblečená. Jen je škoda, že je to tam nacpáno doslova k prasknutí a pohyb s právě koupeným pitím je akční zážitek.


gary - Disco Aréna
2. červen 2009 | 02:00

Jasná ukázka, jak se může podnik zhoršit za několik let. Už jsem nebyl dlouho a dlouho taky nevkročím. Abych se díval na bandy tančících cikánů, ukrajinců či vietnamců, kteří se slušně předvádějí. To opravdu ne.


gary - Anděl
2. červen 2009 | 01:57

Co se týče kavárny, tam je to v pohodě. Klubu samotnému bych vytkl maximálně někdy podivné osazenstvo, často je tam poloprázdno a někdy hrají hudbu ne zrovna mého žánru. Ale na pařící večer je to good.


gary - Alfa Music Club
2. červen 2009 | 01:52

No, zatím jsem byl jen na hoře v prvním patře a to na akcích typu Gain či Discovery a většinou jsem si to s kamarády pěkně užil. Ale poslední dobou se tam objevují podivné existence. Alkohol a pivo vždy nechybí.


Blueflanker - PH+
1. červen 2009 | 22:29

Ph podnik mi neprirostl moc k srdci, proto se zdrzim hodnoceni. Osobne na me zde hraje prilis hlasita hudba, v okoli se potloukaji slecny snazici se sbalit nejakeho toho bileho prince v BMW a naopak. Pokud si chcete v Plzni zaparit a mate podobne podniky radi proc ne, ale pokud se vam bude zdat neco divneho jiz pri vstupu, dolu radsi ani nechodte :)


Kiss - Fantasy Park Plaza
22. květen 2009 | 11:55

Docela šílený podnik s neochotnou až drzou obsluhou, ceny jsou úplně přehané, vyšší než v mnohem lepších klubech např. v Praze, neslyšíte vlastního slova, bowling se nedá hrát a osazenstvo přítomných hostů je složeno z vietnamců, ukrajinců, somálců, arabů, apod...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde