Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

Mr.Scully - Mefisto
11. červenec 2010 | 18:08

Trošku snobský podnik, ceny vyšroubované, ale v noci se nikam jinam moc jít nedá. Už jsem zažil totálně narvaný klub (středa) a stejně tak se dá narazit na pouhých pět návštěvníků (čtvrtek). DJ hraje dobré hitovky, trochu na styl Žumbery.


gary - Music Club Continental
20. květen 2010 | 15:58

Byl jsem zde na pozvání kamaráda, který zde hrál jazz. i když nejsem kdovíjaký fanda, prostředí je zde pěkné. Obsluha perfektní. Pivo dobré - dvanáctka. Vcelku spokojenost.


adam.1975 - Žumberská Stodola
22. únor 2010 | 10:39

Dobrý klub s vhodným interiérem a na baru nalezenete snad každý druh pití včetně 20 druhů ABSOLUTky. Střední cenová kategorie se vstupem od 20 do 50Kč. V podniku bývá v pátek opravdu plno, doporučuji jen pro ty co opravdu rádi mačkají. Někdo by to mohl považovat za nevýhodu ale myslím, že u tohoto podniku je to spíše vlastnost. :) Jen rychlost barmanů je opravdu dosti smutná. Rozlévat 5x spice s kolou skoro 5 minut mi připadá opravdu smutné, obzvlášť když u baru na obsloužení čekáte bezmála 20-30min (opravdu beze srandy). Bohužel barmanů je za barem tolik, že se mezi sebou sami pletou a sdržují se namísto aby jeden rozléval pivo a druhý paňáky, tak jeden čeká až druhý dotočí pivo. Obzvlášť Zuzanka by se nemusela neustále tvářit, jak kdyby jí tam člověk obtěžoval, moc to na klidu čekajících zákazníků nepřidá. :( Vyhazovačí jsou v pohodě, stálá klientela. Šatny super, nikdy se tam mě ani přátelům nic neztratilo a obsluha je opravdu rychlá. Program nění špatný, Celkem dávám 4 hvězdy za dobrý podnik s dobrou hudbou (doporučuji medic párty a alternative dj party), až se zlepší i obsluha a nebude člověk čekat na drink pár desítek minut tak asi nebude co vytknout (vzduch je tam sice občas na krájení ale světe div se při takovéto návštěvnosti :).


gary - Cream bar
7. únor 2010 | 18:26

V tomto klubu jsem byl již několikrát a rád zajdu zas. Sice je menší, ale jinak sem neshledal žádné nedostatky. Bar vždy připraven něco k nabídnutí a dokonce něco lehčího k snědku. Na zapaření ideální podnik, po některých akcích na slevu alkoholu vždy protančíme až do rána.


miffi - Disco Aréna
21. leden 2010 | 16:22

Dřív to bej. nejlepší disko v Plzni. Ted je stoho zapliváná diskotéka plná uk větnamců a různé přistěhovalecké spodiny.člověk aby se bál tam jít bud tam někoho okradou nebo zmlátí nebo bylo pár případů i pokusí znásilnit no jestli vám to za to stojí?mě teda ne


gary - THC
4. leden 2010 | 18:12

Nedávno jsem šel okouknout tudlectu novinku a byl jsem mile překvapen, po bývalém klubu surf and beach sice ani památky, ale přesto prostředí perfektní. Bar nabízí možnost na pití mnoha druhů. Zapařit je také kde.


Křupka - Žumberská Stodola
21. prosinec 2009 | 11:22

Na disko chodívám spíš omylem, párkrát jsem tu byla a šlo to (jen a jen díky překvapivě ne příliš disko muzice, což jsem ocenila), ale tento pátek to byla tragédie. Dovnitř za dvacku pustili opravdu každého a kdyby neutíkal čas, zřejmě by tam ostraha pouštěla lidi doteď a prostě by se tam umačkali. Každý prostor má svou kapacitu a tohle bylo přespříliš, nehledě na to, že nás na baru neobsloužili, protože to prostě nestíhali. Za to velký palec dolů, to je nezvládnutá situace. A dvacku nám nevrátili, byť jsme ji chtěli zpátky pouze z principu. Never more... :-(


Spellman - Star Club
12. prosinec 2009 | 19:31

jste jen banda tragedu sami ste děti , tak tam nelezte vstup je od 15 let je tam přes polovinu dospělých lidí a vy tady vykládáte z prominutím debility rvačky tam nejsou skoro žádný sou jiný vyhazovači, rusáky tam už nepouští takže to tam je perfektní pivo se už dá pít sice jsou krušovice ale často čistí trubkya co se ýče lidí nemužu si na ně stěžovat hezký holky v pohodě klucí a vy ste prechytračený volové co si myslí že sou kingové když neco napíší ste tam určitě párkrát vdostali na rypáček od těch dětí jak říkáte. Stár je jeden z nejlepších klubů v plzni samozřejmě že například s PH+ se to neda srovnávat ale kde je třeba kufr to je ještě horší tám se nedá hnout. a radši zustante doma u pc a pište si recenze o stáru a nebo radši děte nekam do pajzlu pod kopcem kde je pivo dobrý když vám na něm tak záleží pokecejte si z dědama a jděte zas domu konec mějte se Filip


Kiss - Mefisto
30. listopad 2009 | 23:08

Těžká konkurence PH, podnik, který v Plzni dlouho chyběl. Převážně uplněnarváno, nemáte místo ke hnutí, ale DJs v pohodě, umí se odvázat, atmosféra Vás vtáhne do varu.


Kiss - pLezír
26. říjen 2009 | 19:39

Bývalí maxim si stále zachovává lesk snobského podniku s arogantní obsluhou a přemrštěnými cenami, ovšem zase kvalita podáváne sortimentu si drží svoji úroveň.


miffi - Star Club
18. říjen 2009 | 19:03

Hrůza a děs. Pokud se vám líbí 13děcka tak hurá sem


pajik.kapriku - Anděl
9. říjen 2009 | 11:18

Anděl je podle mého názoru nejlepší podnik v Plzni. Hudba naprosto vyhovující :) za večer se zde vystřídá hned několik žánrů. Obsluha též výborná :) vždy s úsměvem a ochotou. Prostředí krásné :) Oceňuji celkem prostorný taneční parket, promítací plátno, salónek pro soukromé akce, bar překypující výběrem pití a v neposlední řadě mně absolutně zaujala klientela :) Kdo v Andělu nebyl, jakoby nežil!!


na začátek | «předchozí | Strana 5 z 34 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde