Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

gambrmen - Runway
14. prosinec 2008 | 00:27

edit listopad 2008: Detsky diskoteky se uz asi nekonaj ale je to tam stale desny. Netoci uz ani cernej ani svetlej budvar, netoci uz ani Kelta, ani Prazdroj, ani Mastera tak jen Gambrinus kterej je zde obzvlast hnusnej +Plzen v lahvi. Je zde priserne nakoureno a je to proste pajzl. Live koncerty jiz jen vyjimecne.

____

Kdyz uz se tam konecne kona nakej dobrej koncert tak tam na hosty bez vahani a hlavne bez duvodu klidne vytahnou bejzbolovou palku, udajne se ji neboji ani pouzit! Dost se to tam zkazilo....


CyrilČestmír - Elektra
29. leden 2006 | 21:30

Ajajajajaj! Americký trojúhelník! Tam už byl ztracen nejeden slušný člověk! Nevím, který z těch několika zhůvěřilých podniků v této lokalitě je nejhorší, ale tento je rozhodně jedním z horkých adeptů. Jestliže chcete potkat partičku agresivních přiopilých skinheadů nebo pár náctiletých slečinek zpitých pod obraz či pološílené DJś, otravující život návštěvníkům něčím, co se už dávno nedá nazvat hudbou, jděte do Elektry a nezapomeňte si dát zvětralý Budvar-tamtéž! Ale jinak je to celkem fajn podnik:-)


CyrilČestmír - Nekonečný Šum
29. leden 2006 | 21:24

Šílený název, leč překvapivě(na poměry ostatních dance clabů) zdařilá diskotéka, umístěná na periferii pařomilných místopisných zájmů. Kdo si ale najde cestu páteční nocí na Doudleveckou třídu nebude litovat!!!!


CyrilČestmír - pLezír
29. leden 2006 | 21:20

Podnik, ve kterém se poměrně často vyskytuje celý ánsámbl zlaté právnické sebranky, tzn. většina mých a Honzových spolužáků. Dá se tu sice celkem dobře zapařit(i když při vysoké horkosti a dýmu hustoty bramborové kaše), občas se ale obsluze vloudí nějaká ta chybička(tzn. že dojde uprostřed páteční noci v PLZNI pivo.....!!!!?!!). Jinak jeden z mnoha podzemních klubíků.....


Zoidberg - Klub U Práce
10. leden 2006 | 10:20

Barmani s trikem " NENI PRACE JAKO PRACE" jsou prisni po 22:00 se zaplati ucty na stole a chodite si pro pivko na bar. Casto pri diskotekach ( velmi podobne tem "U komina" ) je hudba zbytecne nahlas i mimo parket.


Enrique Ondo - Žumberská Stodola
19. prosinec 2005 | 18:21

Jestli si chcete zatancovat s přiblblou blondýnou a dostat přes hubu od nagelovanýho štramáka, tak adresu máte nahoře.


ambiente - Anděl
23. duben 2009 | 00:18

Tak klubík si stále drží svoji kvalitu, avšak poslední dobou je pravda, že nejen že se nelze kam posadit, ale v pátek, sobotu či jiné exponované dny se nelze ani protlačit dovnitř natož pak k baru:)

___________________________

[5. prosinec 2005 | 19:22]

Celkem dobrý klubík, kam lze vyrazit zapařit, a to nejlépe kolem půlnoci, kdy už je pořádně rozjařená nálada. Lze tu potkat spoustu stejně naladěných mladých lidí. O taneční náladu se starají místní DJs podporovaní projekcí na velkém plátně. Jistou nevýhodou je, že zde točí Bernard, kterému člověk prostě musí přijít na chuť.


na začátek | «předchozí | Strana 34 z 34

25 26 27 28 29 30 31 32 33 34





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde