Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

ddt007 - Solidní Nejistota
2. prosinec 2010 | 07:37

Bohuzel ted je to uz hodne spatne, prazdno, je to skoda. Kdysi mel sve kouzlo, ktere se sice kazdemu nelibilo, ale mel sve klady. Ted jen cekat az to vezme do rukou nekdo schopnejsi


Blondynka - Disco Aréna
18. listopad 2010 | 22:52

Nevěřila jsem, ale Aréna se opravdu změnila o 100%! Vyhazovači žádnou spodinu nepouštějí, přidali nový koktejlový bar, takže jsou 3, zábava super a studentský středeční párty fakt bomba! Měla jsem možnost si zahrát i poker :)Chválím!


čiči - Disco Aréna
13. listopad 2010 | 03:05

jo jo také jsem se po dlouhé době vratila do areny, a musím říct že suuupr. Má to úroveň!!! a i jsem si oblíbila Nonstop bar, chodím tam v týdnu na kafčo, je to tam supr, bar kam se nestydím jít. supr držím palce. jděte se tam mrknout. :-)))


aranek - Star Club
8. listopad 2010 | 20:34

Klasika mého mládí, dnes jde o klub s převahou náctiletých, jakž takž pivo, často volno u kulečníku. Ve všední dny celkem volno, v pátek a sobotu nával vhodný pro vábení dívek mladších věkových ročníků, případně se tu snadno dá poprat :-)

Verdikt - kvůli kulečníku ve všední dny ano, víkendy raději ne.


dandy - Disco Aréna
8. listopad 2010 | 12:18

Byla jsem v ARENE zase po dlouhé době a musim uznat ze je to fakt velka zmena a hlavně tam zacali chodit konecne normalni lidi . Mají tam tři bary tak že na pití nečekáte hodiny a super pohodlný křesílka. Mě se tam moc líbilo konečně je zase na Lochotíně kam chodit !!!


human - Žumberská Stodola
5. listopad 2010 | 22:53

Příjemné prostředí toho klubu navozuje jakousi "domáckou" atmosféru, k tomu je zde velký výběr piv, alko i nealko, chodí sem většinou normální lidé, žádní feťáci, žádní puberťáci, žádné bárbí a šamponi. Jen kdyby jste na baru nemuseli strávit půlku večera a ještě se modlit, že se tím davem proderete bez rozlití nebo polití sebe či jiných. Hodne nabité jsou tu tradičně středy, pátky a soboty... mimo tyto dny spíše poloprázdno. DJ vsází na klasické hity 80. a 90. let, čímž nikoho neurazí, ale taky nenadchne, takže hudební fajnšmekr si tu na své rozhodně nepřijde, proto bych doporučovala občas zabrousit do vod současné hudby, ať už rockové nebo taneční.


human - Star Club
5. listopad 2010 | 22:10

Vážení a milý, chci Vás varovat před touhle špelunkou, kde můžete snadno a hlavně bezdůvodně přijít k úrazu. To, že sou tam zaměstnaný vypatlaný macha coby vyhazovači, to je známý, ale že tam zmlátí i holku ani nemrknou, to už je vážně síla. Bezdůvodně se do Vás začne navážet vyhazovač, kterej je tak omezenej, že potřebuje mlátit slušnou holku!!! věřte nebo ne, ale tohle bych nikomu nepřála, takový ponížení, který se pak snažil zachraňovat i majitel! Nekvalitní pití, osazenstvo, kterýmu zdaleka nebylo 18, vetsinou ani 15, špinavý rozmlácený záchody, horší jak ve vlaku!, policejní komando je tam jak doma... nu co vyprávět... většina těhle věcí je o tomhle pochybném podniku známá a proto tam i pátek večer natrefíte pouze na pár nezletilých opilých trosek, které bloudí parketem... Zavřít ten pajzl!!!!


viita - PH+
5. listopad 2010 | 13:22

Phčko jsem objevil teprve počátkem r. 2010. Do té doby jsem jen slyšel hlášky typu "snobský, předražený a plný cizinců". Mě však klub nadchnul. Jsem hudební nadšenec tamního žánru a z hlediska Dj's je to podle mého asi nejlépe obsazovaný klub v Plzni. Z tohoto pohledu 5 hvězdiček. Vstupné je většinou zdarma, nebo max 50,- Kč, případně registrací na Facebooku vstup zdarma. Oblíbil jsem si točenou Stellu Artois, to je božské pivko, obsluha je ok. Asi jsem divnej, ale snobů a cizinců si nevšímám. Jde mi především o to zda se JÁ bavím a to se mi daří. Většinou propařím triko skrz naskrz a peču na ostatní co si myslí. Prostě se o ně nestarám. Jediné mínus podniku je v létě pekelné vedro a někdy je tam tak natřískáno, že tancovat se prostě nedá. Že tam je málo místa k sezení mi nezajímá, protože chodím většinou pařit a ne sedět.


Andýsek - Disco Aréna
2. listopad 2010 | 21:21

Brrrrr... Hnus, hnus, hnus. Nejvíc národostních menšin na m2 v klubu který je na úrovni čtyřky hospody. Agresivní romové, ukrajinci, slováci, poláci atd. kteří tam jdou jen dělat bordel a rvát se. Po dlouhé době vyzkoušeno a i když se teď Aréna tváří jeko nový podnik nic moc se tam nezměnilo. Prostě hnus, hnus, hnus..


Merlin - Disco Aréna
2. listopad 2010 | 14:51

Zdarec lidi, asi by to tu chtělo krapet probrat staré příspěvky, po kompletní rekonstrukci a novém otevření 17. září nemá Aréna s tou původní prakticky nic společného. Prostředí super, pití na úrovni, zábava OK - a jako soukromý klub funguje s filtrací "nežádoucích" už u vchodu. Nejlepší je přijít tam a přesvědčit se. Jo, mimochodem součástí Arény je i nonstop bar, takže po skončení diskárny se dá vesele kalit dál :D


sagrero - Disco Aréna
12. říjen 2010 | 01:05

Aréna prošla kompletní rekonstrukcí interiéru. :))) mě se tam líbí...


janca.lucky - Neutral Club
21. září 2010 | 19:34

Přijemné prostředí, bývá i uklizeno a točí dobré pivo.


na začátek | «předchozí | Strana 3 z 34 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde