Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

Vohry - Mefisto
14. červen 2008 | 11:13

Nový podnik prakticky hned vedle Husy, který se celkem rychle uchytil a nedivim se... Osazenstvo podobné jako v Huse.. Atmosféra dobrá akorát je fakt, že někdy je narváno až moc.. Chce to kupovat u baru po dvou pivkách najednou:)


Syny - Anděl
2. červen 2008 | 00:12

Vyhovuje mi pivo, Bernard mi chutna. Ale zatim sem tam nicemu jinymu na chut moc neprisel. Kdyz tam zrovna neni nejakej ozrala co tam na nas vychyloval, tak u me zavaba vazla, prislo mi, ze tam hrajou divnej styl hudby - takze to bude asi hlavne tim...


Syny - Mefisto
2. červen 2008 | 00:05

Velice me tento podnik potesil. Ac je tam v patek a sobotu celkem nabito a k sezeni malo mist, tak je to tam celkem fain. Nyvyskytuji se tam zadne deti, naopak me prislo, ze jsou tam spise starsi lidi. Pivo dobry, ale probit se k baru je taky nekdy hruza... Ale celkove to na me udelal velice peknej dojem...:)


Syny - Fantasy Park Plaza
2. červen 2008 | 00:02

Po tom co jsem na jedno pivo cekal presne 35 minut, kdy uz sem myslel, ze se pudu napit vody na zachod, mi opravdu presla chut tam cokoliv podnikat. Na stolech lezi rezervace od 18:00, kdyz tam clovek ve 21:00 sedne pac tam nikdo neni, tak po hodine dostane vynadano, ze sedi na rezervaci. Kdyz si tam chce clovek koupit cigarety, tak to aby mel na to vysokou skolu, pac musi mit presnou hodnotu co stoji a jit na recepci s prosikem o odblokovani automatu. A to, ze se tam bezne nosi jiny piti uz tady taky padlo. Objednal sem si pivo a cocacolu a dostal sem dve cocacoly po 20ti minutach za opravdu "lidskou" cenu. Takze uz sem nemel naladu vysvetlovat, ze to bylo jinak... Zkratka pokud je tam vice lidi, tak si piti objednavejte dlouho dopredu a vyjde vam to akorat - kdyz ovsem dostanete to co chcete... Co ale chvalim je dle me dobre pivo, opravdu me chutnalo a rano me nebolela hlava ani po 8mi kouskach, ktere sem vysosal. A je tam peknej vyhled, kdzy chytnete dobry misto.


Willeminka - pLezír
18. květen 2008 | 19:44

nahoře v Maximu fajn kavárna, vlétě super posezení na terase:) a pokud jde o club dole???Když tam hraje DJ Peeter a Motyka, tak jde všechno stranou:) Nikdo tady moc neřeší a lidi se prostě baví:) barmani taky naprosto v pohodě a plno lidí k seznámení... možná to chce, ale zkusit sem zajít víckrát. Když tu zkrátka není dobrý DJ nestojí to bohužel za nic. Takže pokud jste zde byli a nelíbilo zkuste znova!!! Fakt super:)


Willeminka - Fantasy Park Plaza
18. květen 2008 | 19:36

V celku moderně zařízený podnik, který dokonale kazí katastrofální obsluha!!! Slečny, kterým se klepají ruce, když drží oběma rukama! plato s pitím, které je naprosto jiné, než jste si vybrali a vzápětí Vás kasírují naivně se usmívající s malou růžovou peněženčičkou místo kasírky! na place nemají co dělat!!!... no to není už ani k pláči... Kdyby ty slečny aspon byli trochu příjemné, když už jsou tak hloupé a neschopné... nechápu vedení. Dá tolik peněz do takového podniku a vezme si tam tak šílený personál.... :(


Jena - Music Club 21
16. květen 2008 | 01:50

Nic naplat, zlate casy Jednadvacy jsou minulosti. Z hodne good klubu, kde se parilo do rana zustala pachnouci oaza starnoucich nemeckych seladonu a peroxidovych ceskych blondynek, jejichz Iq je na urovni fontanky u vstupu :(


Jena - Anděl
16. květen 2008 | 01:46

Kavarna podle me hrozna. interier na pest, bez napadu, lidi divny. jo ale o patro niz, to je celkem pohoda. kdyz neni hlava na hlave, je to prijemnej klubik. Akorat ty hajzliky jsou fakt maly :)


Pethis - Fantasy Park Plaza
13. květen 2008 | 23:06

Naprostý souhlas s předchozími komentáři Obsluha tragická, když konečně po 20 ti minutách dostanu na stůl předraženou Stellu v totálně upatlaný sklenici a slečna mi ještě sdělí, že zablitej stůl od vajglů neutře, protože na to nemá čas tak to považuju za úplnej vrchol. Ceny absolutně neodpovídají službám.


Woody - Alfa Music Club
8. květen 2008 | 23:47

Do Alfy jedine na technoparty. Byl jsem tam nekolikrat na diskotece a muzu rict ze to fakt nestoji za nic.

Zvuk prumerny, mohl by byt i lepsi, vzduch priserny, byva tam dost velke horko, obsluha taky nic moc.

Zbytek hodnotit nebudu, v restauracce ani v rockovem klubu jsem nebyl.


Woody - Alfa Music Club
8. květen 2008 | 23:47

Do Alfy jedine na technoparty. Byl jsem tam nekolikrat na diskotece a muzu rict ze to fakt nestoji za nic.

Zvuk prumerny, mohl by byt i lepsi, vzduch priserny, byva tam dost velke horko, obsluha taky nic moc.

Zbytek hodnotit nebudu, v restauracce ani v rockovem klubu jsem nebyl.


kikina - Anděl
29. duben 2008 | 21:18

joo anděl café bar je geniální plzeňská kavárna, anděl music bar je geniální plzeňská hospůdka... oceňuju výborný točený vínko, zavrhuju bernarda;)celkově good


na začátek | «předchozí | Strana 12 z 34 | následující» | na konec

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde