Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

slina.slina - Star Club
4. říjen 2009 | 20:09

vostuda plzně místo, kde se schází plzenský děti, který chtěj bejt dospělý. ale voni si to za pár let uvědomí, že se chovaj jak debi*ové, kočkování a machrování puberťáku před hlavnímk vchodem se musim vždycky smát když jedu kolem, už tam nikdy nevkročim

Ps pivo který se tam prodáva se nedá nazvat pivem


majki - Fantasy Park Plaza
2. říjen 2009 | 09:54

Po dlouhé době jsme navštívil opět tento podnik a byl jsem docela mile překvapen. Obsluha se kompletně obměnila. Servírka omylem přinesla špatně počet objednaných nápojů, slušně se omluvila za svou chybu a šla to na bar spravit. To ještě před rokem vypadala úplně jinak. Možná se vedení zamyslelo a vyházelo ty, které na place nemají opravdu co dělat. Jinak včerejšek byl pohodový jazzovy večer (stejně jako minulý týden), hlasitost hudby tak akorát, dalo se i bavit s kamarády. Osazenstvo také v pohodě, až na jeden pár všichni češi, žádné etnikum. Zkusíme zase přiští středu ten jazz a uvidíme. Třeba tam zase začneme s kámošema opět pravidelně chodit tak, jako to bylo kdysi.


Kiss - PH+
29. září 2009 | 19:34

Optimální vymlejvárna mozků při pátečních a sobotních flámech. Pro tradiční husáky doslova modlou v centru města, výběr nápojů kvalitní za vyšší ceny, většinou příliš nakouřeno.


Hanyska - Mefisto
22. září 2009 | 10:49

Zezačátku to vypadalo na dosti snobský podnik, ale časem se to docela ustálilo a dnešní návštěvníci jsou vcelku přijatelní. Ceny jsou tedy pekelně vysoké na můj vkus. Hudba dobrá, DJové si svou práci opravdu užívají. Narváno povětšinou k prasknutí, ale to k těmto podnikům rozhodně patří. Ocweňuji klidnou kavárničku, kde se dá odpočinout od poskakujících lidí na baru. Pokud sem půjdete musíte počítat s tím, že je to podnik, do kterého se chodí lovit a málokomu vymluvíte, že vy lovena být nechcete. Výborné po uzavření většiny podniků - zde jedou dokud jsou lidi.


Hanyska - Anděl
22. září 2009 | 10:44

Řekla bych, že vcelku pohodový klubík. Začíná tu být více lidé, než bývalo zvykem. Hudba tak nějak zmixovaná - což já osobně si raději poslechnu origináli. Víno mi tedy vůbec nechutná a cenovš trošku víc. Obsluha - jak kdo - je to půl na půl.

Kavárnička vepředu na mě působí mnohem lépe - místo kam si přes den ráda na kávu zajdu. Příjemná obsluha a celkově lepší než zadní část.


Hanyska - Žumberská Stodola
22. září 2009 | 10:36

SUPER PODNIK!!! Prakticky domácky působící podnik, kde hraje především česká hudba a nejvíce staré pecky. Je zde sice narváno, ale to k tomuto podniku prostě patří a nejspíš to samo svědčí o jeho velké oblíbenosti, které se tento podnik těší. Obsluha naprosto výborná - všichni neustále usměvavý a DJ se také snaží zahrát, to co mu řeknete. Já ho prostě žeru :)


Klokocka - Žumberská Stodola
4. září 2009 | 13:37

Suprový klub, dobrá muzika, jen přecpáno, k baru se sotva dostanete a když už konečně na vás přijde řada dostanete ředěnej panák!


listicka - Disco Aréna
7. srpen 2009 | 20:05

Tento podnik je po vzhledove strance dost zajimavy, jedina diskoteka v Plzni ve stylu 90 let, coz se mi hodne libilo, bohuzel to posledni dobou kazi dj stylem hudby, poslouchat celou noc techno, to se opravdu neda. No a samozrejme, ze nekteri navstevnici nejsou uplne slusni. Mozna by to chtelo udelat nejakou akci, ale to nejspis pana, ktery Arenu vlastni nenapadne, vzdyt jak dopadla Alfa, nikdo uz tam nechodi. Doufejme, ze Arena na tom bude lip. Ted tam chodit opravdu nema cenu.


Kiss - Alfa Music Club
1. červenec 2009 | 09:30

Tohle je dnes opravdu již legenda mezi českými discotékami, ve které to dříve opravdu žilo, poslední dobou však dávný lesk a sláva upadá, ovšem restaurace je slušná na polední meníčka a bowling se také snaží. Každopádně by asi každý mladší člověk při návštěvě města měl tuto budovu původně divadelní navštívit.


oooo - PH+
30. červen 2009 | 23:32

PHcko je rozdelene na dve casti. Prizemni cast je stejna jako Husa vedle, jen neni videt ven a jidelni a napojovy listek se v nekolika bodech lisi. Ve sklepe je cast vyhrazena pro dlouhe tanecni vecery, kde si ale vazne temer nesednete. Myslim si, ze k obema castim se najdou lepsi ekvivalenty.


spachtle - Star Club
23. červen 2009 | 01:33

Katastrofální klub ve všech ohledech, plný malých dětí, doporučuju to ani nezkoušet tam chodit. Kdyby šlo dát nula hvězdiček, určitě by ji dostal.


spachtle - Nekonečný Šum
23. červen 2009 | 00:25

Celkově nic moc.

Zakouřeno, stísněné prostory, pivo žádná sláva, hudba vcelku ujde.

Se zavřenejma vočima dávam 2 hvězdičky.


na začátek | «předchozí | Strana 6 z 34 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde