Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

Sarapasi - Music Club 21
14. únor 2008 | 05:28

Restaurace příjemný posezení jak venku tak vevnitř ale neumí vařit, hrúza. Rokáč super nora příjemný červený osvětlení a bezva hudba. Zato Údajný dance klub, hudba šílená tam radši nelezte, hrozný kravál a ještě k tomu nepříjemná až nasraná obsluha.


miffi - Granit
12. únor 2008 | 06:40

kub je to super


miffi - PH+
12. únor 2008 | 06:29

no ph+ je ten nej podnik v plzni


miffi - Neutral Club
12. únor 2008 | 06:23

fakt dobrej kubík


miffi - Alfa Music Club
12. únor 2008 | 06:06

party jsou tam skvělé


pavliCZECH - Disco Aréna
6. únor 2008 | 16:34

Discotéky jsou mi odporné všechny, ale tato extra zvláštním způsobem...


adarhaz - Žumberská Stodola
12. září 2011 | 03:14


gambrmen - TiTiTwister
26. únor 2008 | 20:26

Tak nebyt tridniho srazu ze ZS, tak bych tenhle podnik, jako jakoukoli jinou diskoteku, asi dobrovolne nenavstivil.

G10° bylo neskutecne hnusny, P12° v dobe me navstevy netocili, tak jsme pili lahvovy Plzne. Barman ale asi po 2hodinach uznal ze to pivo ktery je narazeny uz od minulyho vikendu se skutecne pit neda, narazil novy sud a pivo ani nechtel zaplatit(jako nahradu za ten kentus co tocil predtim). takze to je milé, narozdil od přischlé šavle na wc, zrejme taky pozustatek z minuleho vikendu.


Luca.3 - Anděl
8. leden 2008 | 12:28

dobrej klubík... dá se tu pokecat, poslechnout fajn musiku a hlavně semi líbí projekce filmu :)


scampa - Surf a Beach Club
4. leden 2008 | 11:40

BEach! I love BEach


čajda - Star Club
23. prosinec 2007 | 18:53

do staru nikdy sami parchnti a kdyz jse nahodou dostanete k baru a date jsi pivko!!! tak uš ho večinou nedonesete ke stolu pač vam ho vilejou ti decka!!!


čajda - Žumberská Stodola
23. prosinec 2007 | 18:41

bezva podnik moc jako music bar me zaujal a strašne nrad jse sam vracim!!!


na začátek | «předchozí | Strana 15 z 34 | následující» | na konec

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde