Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

zavazal - Anděl
14. březen 2008 | 08:22

Určitě jedna z nejlepších kaváren v Plzni. Káva naprosto super a obsluha výborná, hlavně slečna Sandra. Vřele doporučuji i music bar.


zavazal - Žumberská Stodola
14. březen 2008 | 08:15

Tak tady to nemá chybu, obrovský výběr pivča a super česká muzika, spousta fajn lidí.


Chico - Fantasy Park Plaza
13. březen 2008 | 19:12

Nemam ten podnik rád, Staropramen je tam hodně hnusnej a dost drahej. Obsluha šíleně namyšlená a neochotná. Prostředí mi připomíná něco mezi hernou a hračkárnou pro děti. Když sem si něco chtěl zahrát, tak mi slečna u pultíku řekla, že si mam koupit jejich supr kartu za 20 kč na předplatnej kredit, jako bych byl stálej zákazník a stál jim o to, a pak si můžu zahrát co chci. Jediný co se mi líbilo byla vyhlídka z prosklené stěny na noční Plzeň.


Johnny - Fantasy Park Plaza
5. srpen 2008 | 20:04

Přestože zrovna tenhle typ prostředí nevyhledávám, naprosto chápu, že se mnoha lidem tento moderně zařízený podnik líbí. Nám se líbil kulečník a strašně nás potěšilo, že hrací automaty nejsou ve středu dění, a tak jsme se po milionech let odhodlali sednout si k nim. A parádně jsme se vyřádili. Co ovšem nepotěší, je katastrofální obsluha. Vůbec mi nevadí vyšší ceny, ale požaduji za ně adekvátní služby. A to rozhodně neznamená, že budu čekat v poloprázdném podniku patnáct minut, než slečna přijde, vzápětí poplete objednávku a když jí to oznámíme, tak se zeptá, jestli je to problém apod. na nápravu pak člověk čeká dalších patnáct minut. Když dojem z nějakého podniku kazí převážně obsluha, mrzí mě to nejvíc, je to totiž věc, která jde celkem snadno napravit...

P.S.: Ale může, děvčata, může....

Dělat tu práci nemusíte, stejně jako zákazník může poprávu kritizovat, když za své peníze dostane služby, které se jejich hodnotě ani zdaleka nepřibližují.


SNIKERSKA - Alfa Music Club
10. březen 2008 | 07:02

Kdysi sem tam byla a vůbec mi to tam nebavilo nedávno sem se tam ukázala po dvou letech a příjemě mi překvapilo.. sice trochu předražený ale tak v pohodě... ale zamý návštěvy sem tam viděla dost ukrajinců... jinak by mohl hrát lepší DJ... ale jinak v pohodě.. aspoň tam nejsou prckové.


Aminomaster - Solidní Nejistota
7. březen 2008 | 15:53

Tak tohle je pajzl jak se patri. Je to dobry tak maximalne na dojezd, kdyz se clovek vraci zborenej z mesta. Jinak pivo je hnusny, obsluha na hovno, osazenstvo strasidelny... Kdyby sli davat minusovy hvezdicky, tak dam -3. Krom toho, skoro vzdycky kdyz tam prijdu, je tam kdeco od krve


Aminomaster - Žumberská Stodola
7. březen 2008 | 15:32

Hnusny pivo, obsluha na hovno, ale furt tam nekdo leze - asi takhle by se to dalo strucne formulovat. Je tam silene lidi, na jedno pitomy pivo cekate pul hodiny a ta muzika je kolikrat taky otresna.


thierry - Star Club
3. březen 2008 | 12:07

dalsi humu DISCO pro radoby parmeny a buzny... jestli ste na maly holcicky, tak je to urcite pro vas jako delany, ale jinak velkym obloukem vyhnouti se je spravne :-/


thierry - Alfa Music Club
3. březen 2008 | 12:09

nesnasim disco a tim to hasne...!!! co sem slysel,tak se tu schazi strasna sorta lidi,takze je to akorat vo hubu a vubec bejt vama,tak tam nelezu...AMEN ;-X


Pethis - Nekonečný Šum
16. únor 2008 | 11:24

Chce to klimatizaci (funkční!) a to docela akutně. Ne ten chčijící nesmysl u parketu.. Prostě vyřešit odvětrání.. Bohužel tohle je problém 90% plzenských klubu.. Jinak v šumu by se také mohl trošku upgradovat audio systém. Díky nadbytku výškových tónů se musí opravdu hodně křičet mezi sebou, přitom na parketu si člověk hudbu nemůže vychutnat díky naprosto tragickému basovýmu základu.


BPFNK - TiTiTwister
16. únor 2008 | 02:09

Nejvíc klub v Plzni


Trevor - Music Club 21
14. únor 2008 | 05:47

Tak uplně jsem čuměl, dorazil jsem po po delší době do dance clubu21 kde právě probíhala Crazy akce Texas naprostá paráda jen tak dál


na začátek | «předchozí | Strana 14 z 34 | následující» | na konec

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde