Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

Shotice - Anděl
4. říjen 2008 | 14:23

suchej jedokategorickej klub, dřív jako šantán býval lepší. Pan šéf je lakota a podrazák ale to nesnizuje kvalitu klubu

Nicméně do tohoto pajzliku mě už nic nepriláká.


L@D@ - Žumberská Stodola
22. září 2008 | 23:19

Hrozná hudba, vzduch by se dal krájet.. pivo strašný.. na 1m2 tak 8lidí.. podtrženo-sečteno.. velká bída


L@D@ - Mefisto
22. září 2008 | 23:14

Na místní poměry asi nejlepší taneční klub v Plzni. V pátek a sobotu býva dosti plno, ale je tu celkem hodně místa (na první dojem to sice nepůsobí, ale je), takže čekání na drink jako u žumbery se nekoná. Hudba celkem obstojná (ale hodně závislá na DJ). Oproti PH+ je to tu pohodička.


Tonda512 - Neutral Club
14. září 2008 | 17:19

Dnes snad jediný klub v centru, kde se dá občas zajít na kvalitní techno. Pravda pivo nic moc.... ale díky bohu za Neutral...


pichy - Žumberská Stodola
29. srpen 2008 | 13:09

V pohodě klub. Občas sem zajdu dokonce i s mamkou:-D. Většinou tu nepotkáte žádný malý "chlastače", lidi sou tu naprosto v pohodě:-)). Starší hity - paráda. A pivko vynikající (všechny druhy)


pichy - Star Club
29. srpen 2008 | 13:00

Stár je hrozně nebezpečný místo. 13letý holky tu vypadaj na 16+, takže jestli chcete zaplnit postel běžte jinam. Taky se mi ještě nestalo, aby , při návštěvě tohoto hrozného místa, na mě nemachroval malý klouček, který se snažil udělat těžkej dojem na svou píchací kamarádku. Když máte to štěstí a proderete se k baru, a dokonce si vás všimnou, pak dostanete naprosto hnusný pivo s pěnou od půlky skleničky.


pichy - Neutral Club
28. srpen 2008 | 23:02

Do neutrálu sem tam zajdu na nákej koncík, ale na pivko bych sem nezašel. Osazenstvo nic moc a to pivo taky nic extra.


pichy - Music Club 21
28. srpen 2008 | 23:00

Bejvalo to lepší...:-((


pichy - Mefisto
28. srpen 2008 | 22:58

V Mefistu trpím klaustrofobií:-). Když sem zde byl měl sem štěstí a hráli naprosto parádní hudbu. Starý hity z osmdesátejch let. Pivko měli taky moc dobrý.


pichy - Alfa Music Club
28. srpen 2008 | 22:56

Ajajaj, v Alfě mam vždycky nějakej problém. Ale naprosto ho uznávam a beru jako jednu z nejlepších diskoték v Plzni. Žádnej Stár:-))


miffi - Mefisto
5. srpen 2008 | 20:13

mefisto dost dobrej klubík


miffi - pLezír
5. srpen 2008 | 20:11

kdo nemá tričko ripley ten nezapadne


na začátek | «předchozí | Strana 10 z 34 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde