Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

sheby - Star Club
19. prosinec 2007 | 19:29

1, VYMLATIT 2, DOMLÁTIT 3, PODPÁLIT 4, NEHASIT NECHAT HOŘET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Y - Surf a Beach Club
7. prosinec 2007 | 16:21

Vstup odrazuje davy lidi. Dobre cepovany Gambrinus + rychla obsluha. Videl jsem jak obsluha pozaduje obcanky, vekovy prumer zde byl vyssi nez obvykle. Jinak zde maji peknou nabidku fotbalku dokonce i duo-fotbalek.


Y - Star Club
7. prosinec 2007 | 16:17

Neskutecne davy deti vsech druhu. Vedro + zadny vzduch. "Skveli" vyhazovaci a hafo pripitych maniku v TS, ktery nejdou pro ranu daleko. O sound se stara DJ Baker aka DJ WinAmp. O Vase oslepeni se dobre postara oldskul strobac. To co zde toci, snad ani neni pivo /podmerecne neskutecne redene krusovice/.


Y - Disco Aréna
7. prosinec 2007 | 16:09

Disko pro tvrde jadro. Jestli si chcete zacit s ukrajinama v kozenych bundickach urcite v patek zajdete. Jinak jde o obstarozni disko s prijatelnym, ale drahym pivem.


Y - Alfa Music Club
7. prosinec 2007 | 16:06

Disko v patre je otresne. Rock club v suterenu je lepsi. Pivo zde maji dobre, ale na pokec rozhodne zapomente. Jedine co je v Alfe dobre, je bowling, i kdyz vzduchu je tam pomalu.


Y - PH+
7. prosinec 2007 | 15:31

Snobarnicka zejmena pro starsi a pokrocilejsi. V patek nebo o vikendech je obrovskej problem se dostat k baru. Jinak vcelku souhlas s Dominou o slozeni mistnich navstevniku. Pivo ac jde o Staropramen ma zde velice dobrou chut, ale musite si priplatit.


Švejk - Disco Aréna
5. prosinec 2007 | 17:16

Perfektní stará muzika a vnitřní vybavení tohoto podniku vás okamžitě přesvědčí že jste se právě ocitli uprostřed devadesátých let. Tento krásný dojem vám jen lehce pokazí hned u vstupu "hrozně milí vyhazovači" a uvnitř podniku bandy cikánů, ukrajinců atd. Dále pak to že točí jen velkou desítku za 25Kč je další nemilá věc. Jinak zde nepotkáte bandy děcek jako někde ve městě takže velké plus. Myslím že za příležitostnou návštěvu tento klub opravdu stojí.


Vrky - Solidní Nejistota
30. listopad 2007 | 23:31

Je to tady ukrutný, strašně malý, obsluha pomalá, hnusný pivo. A ty patnáctiletý holčičky, který kolem Vás pobíhají, taky na náladě nepřidají...


Vrky - Music Club 21
30. listopad 2007 | 23:29

Obsluha nic moc, pivo hnusný, ale strašně se mi líbí ta fontánka, jak je venku před klubem. ta je skvělá, kvůli tej se tam vracim:)


Vrky - Disco Aréna
30. listopad 2007 | 23:28

Sice tady nejsou malý děti, ale potkával jsem tam hodně cikánů, který byly hodně agresivní. Jinak je to tady fajn.


Chico - Disco Aréna
20. květen 2008 | 11:49

Jediná diskotéka kde jsem nepotkal davy dětí mačkajících se na sebe. Hudba je skvělá a spousty místa k projevu. Prostředí zůstalo ve stylu klasických diskoték z 90. let, všude to bliká a svítí. Kazí to jenom vysoký ceny piva, blbý vyhazovači, cigoši a úkáčka. Naškodu je taky poloha, až na Lochotíně.


radlenka - Žumberská Stodola
27. listopad 2007 | 08:26

Co víc dodat.... I tady se vede.... Souhlasím s kladnými názory na tento podnik... Je tam dobře...§;o))


na začátek | «předchozí | Strana 16 z 34 | následující» | na konec

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde