Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 216 recenzí

adarhaz - Májovka
12. září 2011 | 03:14


gambrmen - Crazy C Street
25. leden 2008 | 02:06

Drive jsme sem i zasli, dokonce jsem tu tenkrat slavil 18tiny! Byl tu/je tu levnej tvrdej chlast a kdyz to tu bylo novy tak i prijemny prostredi.


Vohry - Májovka
22. leden 2008 | 09:33

Byly doby kdy jsem do tohoto podniku občas zašel, bohužel s přibývajícím počtem obyvatelů Slovenské republiky, kteří tento podnik hojně navštěvují klesly moje návštěvy na nulu.. Nejen osazenstvo dělá z tohoto podniku opravdu "děsnej pajzl"


Švejk - Bowling Baarovka
31. prosinec 2007 | 13:41

Prostě normální pajzl. Nic víc nic míň.


Barushka - Kufr
18. prosinec 2007 | 22:12

Mě se tam líbí, akorát to pivo za 22 nooo, ale jinak je to tam supr ;-)


kikina - Astra (nonstop)
8. prosinec 2007 | 18:18

nevim, vevnitř celkem pěkný,+ je,že mají 12°, jen ty servírky tam nestojí za nic...


Chico - Lucerna
7. prosinec 2007 | 19:42

Dá se zajít občas na nějaké akce nebo se kouknout na sport - plátno je fakt skvělý. Jinak nic moc, sednout bych si tam nešel.


Y - City Bar
7. prosinec 2007 | 18:01

Prumerny sportbar. Pivo celkem ujde. Projektor by nastavenej silene. Cena piva celkem prekvapila.


Y - Májovka
20. březen 2008 | 11:11

Dost husta 4tr. Pivo tam ma podivnou chut. Zadny vzduch + parta agresivnich slovaku. Zkratka a dobre pokud mate vostre lokte nebo jdete jenom na bedny je to OK, ale jinak...


Y - Impuls
7. prosinec 2007 | 17:49

Bowling celkem ujde. Fotbalek mel zporhybane tahla, takze to sou vyhozeny penize. Pivo je plny bublin jak sifon... Jinak vybaveni tam silne pripomina 90. leta.


Y - Impuls
7. prosinec 2007 | 17:44

Bowling celkem ujde. Fotbalek mel zporhybane tahla. Pivo je plny bublin jak sifon... Jinak vybaveni tam silne pripomina 90. leta.


Y - Bowling Bar Luna
7. prosinec 2007 | 17:40

Prostorny bowling s radou dalsich atrakci. Zdejsi pivo nedporucuji je znacne vycpele. Bowling je uz postarsi, ale pro nenarocne staci. Jinak cesta dolu po tocitem zeleznem a mokrem schodisti po dobre ztravenem veceru je hruzostrasnym zazitkem.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde