Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 216 recenzí

habu71 - City Bar
6. únor 2012 | 09:54

Včera mě zase zklmala obsluha v baru. Byl hokej, ale lidé tam žádali i zvuk k tomu, ale obsluha nechala klidně puštěné rádio a nereagovala na požadavky lidí. Mám za to, že to je Sportbar, ne? Když se lidé nedočkali zvuku, odcházeli jinam, do jiného sportbaru, kde zvuk je samozřejmostí. To je opravdu už vrchol. Odešel jsem s ostatními jinam. Prostě hrůza a děs, ta obsluha!


portos - City Bar
1. únor 2012 | 08:30

Codím do City už pár let, ale opravdu je to horší a horší. Pivo dobré, ale obsluha je nhepříjemná, vypadá to, jako kdyby je zákazníci obtěžovali! Ta černovlasá Žaklin, no to je něco! No a pivo? Klidně se podává i mladistvým! Nikdo nekouká na věk. I cigarety se prodají dětem!


jarda842 - City Bar
27. říjen 2011 | 00:57

Velice, ale velice nepříjemný personál, zvlášť jedna otrávená, obtloustlá barmanka... Prostředí též nic moc...


Mocela - Bowling Baarovka
16. květen 2011 | 10:25

Pohodička. Velký prostor, zahuleno, velké platno a obrazovky, odevšaď se dá pohodlně sledovat fotbal. Obsluha nosí automaticky pivko, ještě než dopijete. Hermelín parádně naložený.


milujijidlo - Kufr
17. duben 2011 | 18:08

Hnus, odporny podnik, strasna obsluha a klientela, kterou tvori deti, neonaciste, vychodni cizinci a jina verbez, ktera zpusobuje celou radku konfliktu, delaji z tohoto klubu podnik, kteremu je lepsi, obloukem se vyhnout.


Janadiv - U Papírny
6. březen 2011 | 19:26

Jedním slovem NEJHORŠÍ !! A to jak chování zaměstnanců, tak bowling. ... Nejprve si člověk objedná nějakou dráhu a poté co přijdou, je suveréně šoupnou někam jinam, aniž by se zeptali jestli to někomu nevadí. No dobře to by se dalo překousnout. Ale to, že se pořád motaj kuželky a z hodiny a pul jsme jen pul hodiny čekali, než nám to opraví nebo než se kuželky uráčí postavit. Poté co jeden hráč odehraje a má jít hrát další, tak půlka kuželek popádá, sotva se kuželky postavý a to koule neni ani na dráze. Kdyby někdo šel hrát fakt na skore a ne jen tak ze sranda. TAK SEM ROZHDONE NECHODTE!! Ale nejvíce mi dorazilo, když jsme šli platit a řikam jestli si z nám nedělá srandu, že za tohle chtějí 380 kč na hodinu ... a odpověď obsluhy byla ... ja teď přišel do práce... ja stim nic nezmuzu ... to je jak kdyby prisel hasič do práce ted by byl požar a on by řekl, jééé já ted prišel to hasit nebudu !!! Tohle je nějaké chování!! VRCHOL! ... nakonec mi řekl, že to musim s panem vedoucím, ale které ho mi nezavolal. takže jestli si někdo chcete zkazit náladu, tak jsem do tohoto podniku rozhodně zajdete. Odejdete tak na*raní, že vám přestane trápit i těch 380 kč za ten děs, co v tomto podniku řikaj bowling !! Ale vše dělaj jen lidi ... přístup byl jeden z nejhorsich co jsem kdy zažila! Bejt jejich šefem, tak ten chlapec tam ropzhodně už neděla, odrazuje lidi, aby prišli znova.


papanka - U Papírny
17. únor 2011 | 22:29

Několikrát jsem navštívila, bowling super, jídlo v pohodě.. Ovšem naposledy nás obsluha překvapila zajímavými cenami, kdy si panáky účtovala podle svého a ne podle nápojového lístku. Když jsme se ohradili vysvětlili nám, že to jsou staré nápojáky a oni mají nové ceny(?!?).. Nehledě na to, že si automaticky sami zaokrouhlili spropitné..


Kiss - City Bar
17. únor 2011 | 15:37

K této putičce nelze než souhlasit s ostatními a nelze k ní chovat jakékoliv city jako štamgast, čím dál horší.


Tomáš - City Bar
16. únor 2011 | 18:00

Nelze nesouhlasit s předešlou recenzí. Velký a přesto temný sportbar, kde si pro ošklivé pivo musíte skrze mlhu k baru.


Kiss - Sportbar Astra
13. únor 2011 | 19:06

Astra je klasika, nenápadný skromný interiér, dobré ceny, dnes spíše herna, takže nic pro mne, ale pivko zde nezklame.


Tomáš - Bowling Baarovka
10. únor 2011 | 21:41

Dobrý sportbar. Nečekejte nic víc, nic míň. Přesně co od takové hospody chcete, rychlou donášku slušného piva, stoly s velkými lavicemi, televize s přenosy. Bowling, kulečník.

Jídlo jen studené, interiér klasický sportbarový, ale čistý a světlý. Však sem jdete na pivo a na fotbal, ne na rande, takže oukej.


závažnost - Pivnice Sladovnická
2. únor 2011 | 23:10

Na Sladovnickou mám dobrý vzpomínky ze 4 let studia na SPŠE. Však sme tu se spolužáky trávili každou volnou hodinu a po škle byla hed první cesta zase sem! Velkej výběr piva, dobrá cena, chuť i teplota. Místní štamgasti a hodně studentů. Prostě fajn hospoda na dobrym místě. Je fakt že obsluha tu někdy vázla. ALe zase potěšil kulečník, fotbálek a i bowling sme si tu nekolikrát zahráli i míto školy:D takže tohle všechno se pormítne na mém hodnocení. Jo a v létě je výborná venkovní terasa a nesmim zapomenout že se tu dá dobře najíst!


na začátek | «předchozí | Strana 3 z 18 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde