Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 216 recenzí

honzajs - Astra (nonstop)
28. srpen 2008 | 13:57

vypadá to tam hezky...


jochy - Impuls
27. srpen 2008 | 16:56

příjemný ceny na bowling i pivo, ALE. z původních 6 drah většinou aspon 3 nefungujou, ono taky po par letech provozu bez udrzby je prekvapeni ze drzi aspon nejaka draha. v lete je pod nizkou strechou snad 40 stupnu, coz je dobry na vytoc, ale uz ne na vykony, kterym zas nahravaji trosku kratsi drahy a vyhazovaci prikopy... na pohazovaní vhodné, na lepsi hru uz ne.


jochy - City Bar
27. srpen 2008 | 16:51

zaplivaná putyka s hnusnym pivem, špína a nakouřeno. obsluha příšerná, návštěva jen v největší nouzi..


jochy - Bowling Bar Luna
27. srpen 2008 | 16:49

skvělá příležitost k všeobecnému hospodskysportovnímu vyžití. bowling je trošku pomalejší a občas zlobící, ale i tak patří k lepším v plzni... navíc šipky, air hockey, kulečník...


h.w.boy - Kufr
27. červenec 2008 | 11:39

humus

fakt hrozný co tam chodí za lidi co tam hrajou za sračky no tragédie.. jednou se mi povedlo zabouchnout se na záchodě a čekal sem 10 minut než mi někdo přišel otevřít protože všichni byli na mol /malý děti tak sedmá šestá třída

no humus


SAiMi - Astra (nonstop)
1. červenec 2008 | 15:17

Zalezi kdo tam zrovna je, jinak jsem s mistni obsluhou velmi spokojen.


Vohry - Caffe sport bar Viento
21. květen 2008 | 20:52

Při moji poslední návštěvě jsem jak já tak kolega dostali tak nehorázně špinavou 0, 4 l skleničku s Prazdrojem, že takovou bych nečekal ani v nejhorší čtyřce někde na nádraží... Od tý doby jsem tam dlouho nebyl..


Hancici - Májovka
30. duben 2008 | 20:11

Výborné pizzy a navíc je to fakt stylový - Zasněná, atd..... Moc tam nechodím, nebo spíš, pár let už jsem tam nebyla, ale rozvoz je fajn - vždy max hodka a fakt ňami ňami.... :)


Johnny - Caffe sport bar Viento
30. duben 2008 | 19:57

Na gauči u stěny u východu, kde je méně zakouřeno, si občas Lavazzu dám. Jinak celkem nešťastné spojení herny a kavárny. Projekce sportů ale dokáží zkrátit čas při čekání na začátek filmu v kině. :)


Chico - Caffe sport bar Viento
30. duben 2008 | 18:46

Myslím, že to je snad jediný místo v Olympii kde točí pivo a kord Plzeň. Sice to není nic útulnýho, ale nákup se díky poměrně dobrý Plzni a židli dá přežít. Než na kafíčko si radši zajdu sem.


Vladimír - Caffe sport bar Viento
30. duben 2008 | 18:46

běžný sportbar, na kterém nic neláká k návštěvě.


m@estro - Lucerna
20. duben 2008 | 12:42

Dřív jsem občas zašel na kulečník nebo pinčes, ale pivo humus a větší zatuchlinu jsem jinde nečuchal. Depresivní tma a společnost bezdomovců v přední části mě odpuzuje.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde