Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 216 recenzí

Chico - Kufr
19. květen 2008 | 12:17

Kufr se mi hned od začátku znelíbil, točí pouze odporná velká piva, ale povedlo se mi barmana ukecat na 0,4l! Davy smrádků, kterým zavřeli Nováky a Elektru, se hrnou právě sem. Mistr Dj je obtloustlý maník v kapsáčích. Sem fakt ne.


Johnny - Kufr
5. duben 2008 | 13:43

Tragédie, kterou si v poslední době oblíbily davy mladých alkoholiků, tudíž se při čekání na zastávce v nočních hodinách můžete stát svědky souboje dvou soků o slečnu, následků přehnané konzumace alk. nápojů nebo si jenom vyslechnout nějaké ty veselé příhody. Dolů každopádně jen z nouze, když ujede tramvaj, venku mrzne nebo pokud hrozí bombardování...


blackra16bit - Sportbar Astra
2. duben 2008 | 01:55

Stará Astra byla stará Astra. Možná že je to teď moderní a Luxusně vybavený, ale stratilo to svoji jedinečnou atmosféru, která zde už nikdy nebude. Jediné pozitivum je teráska. (subjektivní názor) a dole to vypadá jako v sauně :)


blackra16bit - Pivnice Sladovnická
2. duben 2008 | 01:44

Velice příjemný sportbar s obsluhou jsem osobně nikdy problém neměl. Chodím tam od té doby co ho zprovoznili a je to tam fajn. V létě je výborná terasa s obsluhou a pivo je taky dobrý. Jídlo je vynikající. jsem tam trikrát do týdne :))


Vladimír - Kufr
27. březen 2008 | 22:44

v tomhle sklepě pamatuju už několik podniků a všechny byly v podstatě na stejé úrovni- nikdy nic moc. celkově je zda vyloženě divná atmosféra a nepříjemná obsluha. snad jedinou výhodou je poloha u zastávky přímo na náměstí, takže se tady dá přečkat čekání na poslední tramvaj.


Vladimír - Pivnice Sladovnická
20. březen 2008 | 14:14

celkem normální sportbar, ale to pivo, to je krize...


Syny - Pivnice Sladovnická
15. březen 2008 | 23:20

V tomhle sportbaru jsem travil dost casu pri studiu na vedlejsi skole :) Personal je celkem v pohode, i kdyz nekdy byly slabe chvilky. Mista je tam celkem taky dost, pivo maj dobroucky a je tam pekny plano. Myslim, ze kdyz se tam rezervuje misto, tak je to idealni podnik na nejakou akci... Takze kdyz to shrnu - az na obcasny ulet obsluhy je to tam hodne dobry :)


Syny - Sportbar Astra
15. březen 2008 | 18:57

Po rekonstrukci je to tam pekny, ale dost klidne by u stolu mohlo bejt vice zidli... Jinak co se tyce obsluhy, tak to me zklamalo... Na pivo sem cekal 10min, protoze na me 2x zapomeli a je tam celkem neprijemna servirka. Vyjela tam po nas celkem ostre, ze sme stratili ucet, pritom ho jeji kolega prepsal na jeden spolecnej - ani se neomluvila. Myslim, ze by v takovem podniku diplomaticnost neuskodila. Takze proto srazim hodnoceni.


Syny - Astra (nonstop)
15. březen 2008 | 18:57

Po rekonstrukci je to tam pekny, ale dost klidne by u stolu mohlo bejt vice zidli... Jinak co se tyce obsluhy, tak to me zklamalo... Na pivo sem cekal 10min, protoze na me 2x zapomeli a je tam celkem neprijemna servirka. Vyjela tam po nas celkem ostre, ze sme stratili ucet, pritom ho jeji kolega prepsal na jeden spolecnej - ani se neomluvila. Myslim, ze by v takovem podniku diplomaticnost neuskodila. Takze proto srazim hodnoceni.


thierry - Májovka
19. únor 2008 | 13:03

pivo jednou dobry, jednou nic moc... obsluha pomala (ale pekna) a sem tam skoro porad, takze docela uchazejici :)


miri - Pivnice Sladovnická
6. únor 2008 | 18:12

Nejlepší podnik, nikdy jsem se tu nenudila, točí černého kozlíka, což je perfektní. Nevím co bych tomuto podniku vytkla, snad pouze to, že nekteří z obsluhy mají občas trochu blbou náladu:-)


SNIKERSKA - Lucerna
31. leden 2008 | 09:54

Dobrá obsluha pivo dobrý.. velkej prostor akorát mi mrzí že se tam netancuje tak velkej prostor by se ml využít líp a ne jenom na hospodu...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde