Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 216 recenzí

TONY - Lucerna
31. květen 2006 | 09:55

Souhlasím, prostředí, obsluha, pivo hrozné. Ale plátno je teda velký jako kráva. Taky mi moc neseděla společnost lidí, co tam chodí. Vepředu starý notoricí. A vzadu 15 letý hip hopeří, co si myslí, že jsou gansteři a podle toho se chovají.


TONY - Škorpión
31. květen 2006 | 09:53

Pohodový tipáč, s dobrou obsluhou. Bývalo tady vynikající pivko, ale se změnou majitele se to zhoršilo, teď se to zase ale zlepšuje. Při nějáké sportovní akci není šance se sem dostat bez rezervace. Taky obsluha tyto akce moc nezvládá a člověk občas dobu sedí na suchu.


Willda - Crazy C Street
25. květen 2006 | 19:48

hospudka s platnem jinak nic zvlastniho


L@D@ - Kufr
11. září 2006 | 17:51

Bes a hruza....s takovymhle pristupem jdete nekam!!! Uz sem nikdy nepujdu :-(


Votep - Májovka
25. duben 2006 | 09:07

Obstojnej nonstop. Supr je terasa. Teda hlaně kvůli tomu, že jakmile jedete čtyrkou, tak je při cestě. A jestli se dobře pamatuju, tak tam maj fakt levny pivko.


Zoidberg - Májovka
6. duben 2006 | 15:08

Na "Máji" je vzdy lip vlete na terasce nez uvnitr.

Levne pivko a celkem slusna pizza . Obsluha je typicky "prijema, usmevava, pozorna" jako v kazde druhe provozovne tohoto typu.

Nekdy v sobotu probiha koncert a nebo diskoteka ( velmi podobna tej v Klubu U Prace ).


Fiky - Lucerna
24. březen 2006 | 10:21

Obsluha a prostředí je šílené a to pivo taky nic moc..

Jediné plus je velké plátno a hodně věcí proti nudě(Fotbálek, kulečník atd.).


ivcula23 - Májovka
23. březen 2006 | 17:16

Nemám ráda nonstopy a navštívím je jenom z nouze, ale když už si musím vybrat, tak tenhle. Hlavně protože je prostorný a můžete mít své soukromí.. Taky tu hrajou aspoň nějaké hity.


Stinin - Kufr
26. červen 2007 | 00:18

Kufr je fajn podnik s jednou velkou nevýhodou pro nekuřáky - de fakcto nevětraný. Kouř se tedy usazuje v prostoru a po příchodu domů jste nasáklí jak z nádražní putiky. Jinak ale super, pivo dobrý, obsluha fajn a velkoplošná obrazovka super - s krásným čistým obrazem.

Edit - 06/07 - asi před rokem a půl sme tam měli fakt velkou kalbu, hafo lidí. Většina z nás však byla střízlivá a tak nás velmi nemile překvapilo, když nás obsluha (vypadaly ty dámy,jako když předevčírem třídili odpad na skládce) natáhla asi o litr - od té doby jsme sem nevkročili....


Lajka - Májovka
5. březen 2006 | 22:18

Tento nonstopáč si nechte až na úplný konec.. nebudete litovat :)


Beny - Májovka
20. únor 2006 | 10:50

Kdo se rád podívá na sportovní přenosy v hospodě, bude spokojený. Navíc si zde může rovnou i vsadit na svého favorita. Malou nevýhodou velkoplošné projekce v zadní části podniku je blízkost stolu u zdi, na které se promítá. Ti, co sedí dále, se pak musí občas naklánět, aby neviděli jen hlavy pijanů před nimi.


dikobraz - Májovka
10. červenec 2006 | 13:26

"Pica" dobrá, pivo levné, ale s podivuhodně rychlým poklesem pěny(týká se hlavně dvanáctky), terasa příjemná, velké plátno vhodné na sportovní přenosy.


na začátek | «předchozí | Strana 18 z 18

9 10 11 12 13 14 15 16 17 18





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde