Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 216 recenzí

gary - Bowling Baarovka
7. únor 2010 | 19:00

Podnik ve stylu velkých sportbarů. Pivo dobré, nosí další, ještě než máte dopito. :-) Hermoš taky výbornej. Samozřejmě ale zakouřeno. Prostředí jednoduché a obsluha v pohodě.


Raziell - Bowling Baarovka
22. leden 2010 | 21:57

Nejlepší hospoda kam jit jen tak na pivko pokud ste student nebo mistni.... obsluha vam prinese novy pivo i kdyz jeste dopijite, pochutiny k pivu sou skvely, pro me je to srdecni zalezitost za ty leta. Obsluha jak jinak nez skvela. Promitaji se snad vsechny fotbaly a hokeje a hlavne plzensky hokeje coz je super.. Tesim se na olympiadu az tam bude sedet s tou ceskou vlajkou na hlave a popijet :-)


veronika2 - Kufr
1. leden 2010 | 11:31

Podnik sám o sobě není špatný, pivo je docela dobré a obsluha ucházející. Co se mi však nelíbilo bylo nejen to, že třičtvrtě návštevníkům nebylo ani 15, ale i to, že i přes jejich malý věk jim byl podáván alkohol. Přišla jsem si tam jako ve školce, když jsem viděla skupinku mladých holek, kterým bylo tak řádově 11 let jak popíjely panáky u baru. Jednou jsme tam s přáteli chtěli jít(je to tak půl roku) a i přesto, že 18 už mi bylo tak mě nepustili dovnitř jen proto, že jsem si zapoměla občanku, a teď najednou by tam mohlo přijít i batole a dostat pivo. Myslím, že si každý o tomto podniku udělá svůj obrázek.


Haninka001 - U Papírny
27. listopad 2009 | 13:26

Byla jsem si tady zahrát s partičkou bowling, nálada dobrá , dráhy dobrý, pití dobrý... ale celej večer nám totálně zkazila jedna jediná servírka. Přišlo mi že ji hodně obtěžujeme objednávkama, takže dělala naschvály - piv přinesla o jedno víc a nechtěla ho vrátit, pak přinesla dvanáctky místo desítek, objednávku panáků asi půl hodiny ignorovala, pak přinesla něco jinýho... Asi po hodině nám řekla že nás musí zkasírovat, pač jí končí služba... 20 minut se s náma dohadovala, v papíru měla všechno špatně a hlavně piv i panáků naraženo o dost víc... Pak přišla asi za půl hodiny co si dáme, že jí pokračuje služba... Že se někdo splete pochopim, ale když se u toho tváří že jí hosti obtěžujou (je to její práce kua!) a držkuje... Zkaženej večer kuli jedný pipině


volverine36 - Atom
12. listopad 2009 | 20:29

Docela fajn sportbáreček. Mám kousek od baráku a když je něco zajímavého ze sportu jdu tam popít a juknout.


ulfgoran - Pivnice Sladovnická
29. říjen 2009 | 11:32

Celkem ucházející podnik, navštěvoval jsem ho při studiu přilehlé elektroprůmyslovky (a nejen já). Obsluha tu ale nebyývá nejlepší. Příjemný je kulečník, fotbálek atd. Velké prostory jsou schopné pojmout spousty lidí a vzhledem k nulové konkurenci v blízkém okolí je tenhle podnik dobrým útočištěm. Ale ta obsluha...


Kiss - Lucerna
3. říjen 2009 | 22:50

Bývalé kino, se za poslední dobu hodně zlepšilo, zvláště ve chvíli, kdy se nahoře otevřel bowling, jinak prostředí je teď dýchatelné, jen škoda že se zrušil pingpongový stůl. Ceny nápojů za lidovku, personál jak kdy, ale převážně vstřícný.


Kiss - Kufr
14. září 2009 | 17:51

No přátelé co k tomu dodat, mohu snad jen souhlasit s většinovým názorem, že tento podnik, už si svůj dávný lesk asi nikdy neopráší a nezíská nový. Ale zase na druhou stranu pro nezletilé děti jako párty s Dádou patrasovou ideální klubík! :-)


gary - Lucerna
4. září 2009 | 13:22

Občas zajdeme na pivko, ale nepřijde mi to nějak hrozné, jak zde někteří popisují, jsou i horší podniky v Plzni. Pivo průměrné, ale wifi potěší. Opravený interiér také vylepšuje prostředí.


spachtle - Lokotka
23. červen 2009 | 01:12

Průměrný sportbar, který by byl vhodný na posezení s přáteli u piva, kdyby nebyl tak trošku z ruky... Dávam 3 hvězdičky.


spachtle - Impuls
23. červen 2009 | 00:49

Nebejt bowlingu, je to tragédie. Víc jak 1 hvězdu si nezaslouží.


pivanek - U Papírny
13. červen 2009 | 17:59

Bowling tu maj asi nejlepsi v Plzni. Na obsluhu si tady nemuzu stezovat, v patek kdyz je narvano tak je sice trochu pomalejsi ale to se da pochopit. Jinak ale bez problemu. Vyber napoju je naprosto dostacujici a na jidle sem si tu opravdu pochutnal a to za prijemnou cenu. Muzu vsem jen doporucit.


na začátek | «předchozí | Strana 5 z 18 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde