Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 216 recenzí

Jaman - Sportbar Astra
5. duben 2007 | 12:29

Hodně parádní podnik. Z každého místa noblesní výhled na plazmy. V současné době doporučuji včasnou rezervaci na sport. klání, jináč je to bez šance. Obsluha by mohla být hbitější, ale dá se to. Co se týče stravy jsou nabízeny toustíky nebo dovážená pizza dobré qality. Ole


jus - Kufr
1. duben 2007 | 22:48

nedávno opět zřejmě proběhla změna majitele a s tím spojená "restrukturalizace" podniku, plátno je pryč, fotbálek taktéž.. ve všední dny odpoledne a večer liduprázdno.. zdá se mi to čím dál horší


Vohry - Pivnice Sladovnická
14. březen 2007 | 13:21

Když jsem nedaleko této pivnice chodil na střední tak jsem tu byl skoro denně. Na oběd rozhodně bohatě stačí i místní kuchyně - pizzy i minutky mohu jen doporučit.


pavliCZECH - Májovka
13. březen 2007 | 10:13

Májovka, klasika která nestárne, pivo normál, na kouknutí na fotbal ideál...


ambiente - Impuls
5. březen 2007 | 11:47

Něco naprosto úděsnýho, plno podivnejch lidí, u bowlingu neni k hnutí a pivko se nedá pít, byť za cenu 14,- je to hodně levný ale chutná jako sodovka! Je to taková nevkusná a nepříjemná továrna na zábavu.


Franta Hulič - Sportbar Victoria
19. leden 2007 | 13:39

Výborná vožíračka, televize všude i nad barem + plátno. Hulí se teda venku ale pohoda. Přidte dobrý holky 17-22 bude prdel.


gedžitka - Pivnice Sladovnická
1. březen 2007 | 14:08

Jsme tu tak často, jako ve škole:) Ceny jsou dobrý a za jídlo se určitě nemusí stydět.. S obsluhou to pokulhává:(Někdy máte pocit, že si snad máte jít natočit sami.Určitě bych změnila přístup k hostům. Jinak, díky velkýmu prostoru, je tam dýchatelno. A misto k sezení se vždycky najde.


Mirok - Májovka
28. květen 2007 | 00:33

Skoro vždycky když jdu kolem tu mají narváno. Když je venku teplo je určitě lepší jít na terásku na "čerstvý" vzduch u Klatovský třídy. Venvitř je na sportbar celkem útulno.

edit 28.5.07

Po dlouhé době jsem sem zavítal a pořád stejný. Cena piva skutečně vynikající (15 za G a 22 za PU). Jeho kvalita už horší, ale stále ujde. Však rychlostí natočení půllitru by se mohla slečna za pípou srovnávat se SazkaArenou. Než jsem vytáhnul peněženku a vyndal padesátku už přede mnou stály dva kousky. Chrrs, chrrst. A bylo.


Mirok - Pivnice Sladovnická
3. leden 2007 | 23:45

Klasický sportbar z bývalé samooblsuhy. Cena a sortiment piva úměrné sportbaru. Vevnitř je i Chance. Pro toho, kdo má rád útulné hospůdky to moc není, ale velký prostor má zase výhodu v tom, že tu není tak nakouřeno. Prý je tam už i bowlingová dráha.

Rada pro velké skupiny: nikdy se nenechávejte psát útratu na jeden velký lístek. Určitě budete mít problém. Mám zkušenost s účtenkou formátu A5 z tohodle podniku a ne všechno sedělo.

Normálně bych dal 2 hvězdičky, ale jelikož to byla studentská hospoda ze SPŠE, kde se trávili polední pauzy, dávám jednu k dobru.


gambrmen - Impuls
1. říjen 2007 | 23:47

prosinec 2006:

Bowlingove drahy ponekud kratsi nez je standart, ceny naopak mnohem nizsi nez je standart (110-160,-/hod). V prostoru Bowlingu je ale diky nizkemu stropu priserne nakoureno a malo mista pro sezeni ci odlozeni veci. Silene nakoureno je i dole v pivnici.

edit zari 2007:

Tak jsem to tam opet navstivil (tak trochu nedobrovolne), a prekvapilo me jak dobry tam meli pivo, ac gambrinus, ac asi za 15,- nebo 16,- No a ty jejich slavne drahy vecne nefungujou, fungovali 4 z 6ti, a za hodinu nefungovala ani jedna...


gambrmen - Lucerna
2. duben 2009 | 17:37


nasa - Lokotka
21. prosinec 2006 | 14:59

na sportbarech me vetsinou stve to, ze jsou hodne zakourene, tady, kde je to oddelene od telocvicny jen jednou prosklenou stenou je to o to neprijemejsi. kdyz clovek jde po treninku doplnit tekutiny, je to facka pres nos.

jinak v pohode, ceny slusny, jidlo v pohode (teda az na gyros - delaji nejakou divnou tu omacku), obsluha celkem ok

proste pro me prumer


na začátek | «předchozí | Strana 15 z 18 | následující» | na konec

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde