Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 215 recenzí

jus - Kufr
1. duben 2007 | 22:48

nedávno opět zřejmě proběhla změna majitele a s tím spojená "restrukturalizace" podniku, plátno je pryč, fotbálek taktéž.. ve všední dny odpoledne a večer liduprázdno.. zdá se mi to čím dál horší


Vohry - Pivnice Sladovnická
14. březen 2007 | 13:21

Když jsem nedaleko této pivnice chodil na střední tak jsem tu byl skoro denně. Na oběd rozhodně bohatě stačí i místní kuchyně - pizzy i minutky mohu jen doporučit.


pavliCZECH - Májovka
13. březen 2007 | 10:13

Májovka, klasika která nestárne, pivo normál, na kouknutí na fotbal ideál...


ambiente - Impuls
5. březen 2007 | 11:47

Něco naprosto úděsnýho, plno podivnejch lidí, u bowlingu neni k hnutí a pivko se nedá pít, byť za cenu 14,- je to hodně levný ale chutná jako sodovka! Je to taková nevkusná a nepříjemná továrna na zábavu.


Franta Hulič - Sportbar Victoria
19. leden 2007 | 13:39

Výborná vožíračka, televize všude i nad barem + plátno. Hulí se teda venku ale pohoda. Přidte dobrý holky 17-22 bude prdel.


gedžitka - Pivnice Sladovnická
1. březen 2007 | 14:08

Jsme tu tak často, jako ve škole:) Ceny jsou dobrý a za jídlo se určitě nemusí stydět.. S obsluhou to pokulhává:(Někdy máte pocit, že si snad máte jít natočit sami.Určitě bych změnila přístup k hostům. Jinak, díky velkýmu prostoru, je tam dýchatelno. A misto k sezení se vždycky najde.


Mirok - Májovka
28. květen 2007 | 00:33

Skoro vždycky když jdu kolem tu mají narváno. Když je venku teplo je určitě lepší jít na terásku na "čerstvý" vzduch u Klatovský třídy. Venvitř je na sportbar celkem útulno.

edit 28.5.07

Po dlouhé době jsem sem zavítal a pořád stejný. Cena piva skutečně vynikající (15 za G a 22 za PU). Jeho kvalita už horší, ale stále ujde. Však rychlostí natočení půllitru by se mohla slečna za pípou srovnávat se SazkaArenou. Než jsem vytáhnul peněženku a vyndal padesátku už přede mnou stály dva kousky. Chrrs, chrrst. A bylo.


Mirok - Pivnice Sladovnická
3. leden 2007 | 23:45

Klasický sportbar z bývalé samooblsuhy. Cena a sortiment piva úměrné sportbaru. Vevnitř je i Chance. Pro toho, kdo má rád útulné hospůdky to moc není, ale velký prostor má zase výhodu v tom, že tu není tak nakouřeno. Prý je tam už i bowlingová dráha.

Rada pro velké skupiny: nikdy se nenechávejte psát útratu na jeden velký lístek. Určitě budete mít problém. Mám zkušenost s účtenkou formátu A5 z tohodle podniku a ne všechno sedělo.

Normálně bych dal 2 hvězdičky, ale jelikož to byla studentská hospoda ze SPŠE, kde se trávili polední pauzy, dávám jednu k dobru.


gambrmen - Impuls
1. říjen 2007 | 23:47

prosinec 2006:

Bowlingove drahy ponekud kratsi nez je standart, ceny naopak mnohem nizsi nez je standart (110-160,-/hod). V prostoru Bowlingu je ale diky nizkemu stropu priserne nakoureno a malo mista pro sezeni ci odlozeni veci. Silene nakoureno je i dole v pivnici.

edit zari 2007:

Tak jsem to tam opet navstivil (tak trochu nedobrovolne), a prekvapilo me jak dobry tam meli pivo, ac gambrinus, ac asi za 15,- nebo 16,- No a ty jejich slavne drahy vecne nefungujou, fungovali 4 z 6ti, a za hodinu nefungovala ani jedna...


gambrmen - Lucerna
2. duben 2009 | 17:37


nasa - Lokotka
21. prosinec 2006 | 14:59

na sportbarech me vetsinou stve to, ze jsou hodne zakourene, tady, kde je to oddelene od telocvicny jen jednou prosklenou stenou je to o to neprijemejsi. kdyz clovek jde po treninku doplnit tekutiny, je to facka pres nos.

jinak v pohode, ceny slusny, jidlo v pohode (teda az na gyros - delaji nejakou divnou tu omacku), obsluha celkem ok

proste pro me prumer


nasa - Májovka
18. prosinec 2006 | 14:31

slusnej nonstop s levnym pivem

plus je urcite pizza


na začátek | «předchozí | Strana 15 z 18 | následující» | na konec

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde