Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 216 recenzí

L@D@ - Bowling Bar Luna
16. říjen 2008 | 17:07

Za nejlepsi bowling bych to tu rozhodne nepovazoval... drahy uz maji celkem nalitano, obsluha nic moc, ale je to tu prostorne a vcelku v poradku... cena 180,-/hod bowlingu mi prijde solidni.. akorat odehrajete minimalne o hru mene nez napr. v Ecku.. hrozne trva nez se postavi kuzelky...

A obsluha nestoji za nic!!!


Fonty - Impuls
7. prosinec 2007 | 01:36

Vše bylo relativně OK než barmanovi (majiteli) ruplo v bedně a začal bezdůvodně všechny kolem sebe mlátit! Museli jsme volat policii! NEDOPORUČUJI v žádném případě!!!!


Vladimír - Škorpión
1. prosinec 2007 | 12:10

Dřív jsme sem občas zašli s lidma z gymplu na pivko a skvělý utopence, dneska bych už asi nezvládnul ten hroznej smrad...:)


_LordPetule_ - City Bar
22. listopad 2007 | 22:54

Tento sportbar je opravdu příšernost. Podle mě nejhorší pivo v Plzni. Z obsluhy jsem tam už viděl za ty léta x lidí a všichni mě přišli strašně nesympatický.


_LordPetule_ - Bowling Baarovka
22. listopad 2007 | 22:50

Ve srovnání s některými sportbary tenhle ujde. Obsluha v pohodě, kvalita piva úměrná typu podniku..


_LordPetule_ - Lucerna
22. listopad 2007 | 22:26

Pivo hrozné, jak už to tak v podobných podnicích bývá. Párkrát jsem tu byl na kulečníku, obsluha mi přišla taková nijaká, ale je to už dřív.


_LordPetule_ - Sportbar Slovanská
22. listopad 2007 | 22:09

Dobrej sportbar ;-) Na TV po přemlouvání pustili sport, akorát tak potichu, že nebylo nic slyšet. Pak si tam někdo na celou místnost začal hrát na jukeboxu Ledeckýho nebo co to bylo. Myslel jsem, že umřu. Pivo hrozný.


Michal - Sportbar Astra
18. listopad 2007 | 00:04

Moc pěknej interiér, ty televize všude možně to je bomba, na sportovní přenosy fakt luxusní posezení. Bohužel pivo stálo za vyližprdel a cena 20 kč za kousek mi příde trochu nepřiměřená. To sráží moje hodnocení dolů.


Michal - Lucerna
13. listopad 2007 | 18:30

Pivo tu maj možná nejlevnější v Plzni (G10 za 15,-) ale je fakt příšerný. Obzvlášť ten Prazdroj. Asi ho tu moc lidí nepije a podle toho taky chutnal. Jinak sem občas chodíme hrát za solidní peníz pinčes.


L@D@ - Sportbar Slovanská
6. listopad 2007 | 16:05

Celkem utulny sportbar, ve kterem se nachazi kulecnikovy stul v celkem zachovalem stavu, na kterem se da slusne hrat. Obsluha v klidu, ceny jeste vic.. idelani na vecerni pokecani u piva a fotbalu na platne..


prochy.91 - Pivnice Sladovnická
4. listopad 2007 | 15:44

Tenhle sportbar má samý plus, ať už se bavíme o vybavení, jídle nebo pití... mínus je jen jedno, ale o to podstatnější: nevšímavá (nebo možná líná) obsluha.


Matci - Škorpión
30. říjen 2007 | 20:29

Přesně tak, tělocvična je ten správnej název. Nějakej zápas se tu zkouknout dá, ale to je asi tak všechno....


na začátek | «předchozí | Strana 11 z 18 | následující» | na konec

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde