Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 216 recenzí

BulMar - U Papírny
13. říjen 2017 | 08:06

Přidávám včerejší nepříjemnou zkušenost z tohoto podniku. Měli jsme zde naplánovanou teambuildingovou akci. Ačkoliv jsme používali pouze tři dráhy, na které jsme chodili nahlašovat počet hráčů a celou dobu ohledně drah s obsluhou komunikovali, tak nám obsluha údajně pustila dráhy čtyři a také jsme čtyři museli i přes oboustrannou výměnu názorů zaplatit. O nepříjemnosti, nekorektnosti a absolutní neempatičnosti obsluhy je tu už uvedeno hodně, ale toto byl vrchol. Situaci se snažil uklidnit jakýsi manažer, který nám ale ve výsledku vyčetl jen to, že se hádáme s obsluhou. Prostředí je jinak velmi zastaralé, dráhy nic moc (stavění kuželek je problém, také vracení koulí), všechno se tam zaseklo kdesi v devadesátkách a modernizace je tu cizí slovo. Také tam dost smrdí přepálený tuk. BYLA TO CELKOVĚ KATASTROFA A POKUD SI VEČER CHCETE UŽÍT, BĚŽTE RADĚJI KAMKOLIV JINAM!!!


daniel62 - City Bar
20. září 2016 | 18:59

Pro všechny zmrdy, pamrdy a spermohltY, kteří dokážou jen špinit: CO SEM VY ZKURVYSYNI LEZETE !!!!


Tomáš - Lucerna
8. říjen 2015 | 15:50

Mužská část obsluhy v přízemí s permanentním výrazem "hosti mě serou". Grrr. Jinak není moc co hodnotit ? interiér haly v přítmí, jídla ohřívačky jsem nezkoušel, pivo tak tak průměr, docela zakouřeno. Kulečník ani poker nehraji, bowling solidní.


Denis123 - U Papírny
17. srpen 2015 | 20:25

Jedním slovem katastrofa !!!! Člověk prijde ze ma objednany bowling, bez pozdravu je nám oznámeno ze si můžeme jít kam chceme ze na baru nám vydají pouze boty. Obsluha neuvěřitelná, s takovým přístupem se jen málo lidi vrátí !!! Pečivo oschle a dva dny staré, vybaleny hermelin prelity olejem je vydavany za nakladany hermelin, servírka odnese ze stolu bez zajmu jestli bylo jídlo v pořádku. Personálu je za barel pozehnane ale zájem o zákazníky nulový, pan u vydeje bod si zadává on-line sázky na počítači, servírka kouká do blba, druha si povídá s přítelem na baru, třetí raději rovnou sedí na barové židli a nakonec si naúčtují castku naprosto nepřiměřenou k službě. Příště raději bowling v obchodním centru Plaza !! Nikomu nedoporucuji !!!


TheComedian1983 - Pivnice Sladovnická
22. červenec 2015 | 16:58

Temná sluj.

Během oběda jsme chtěli jít na terasu, ale prý je otevřená od tří. Aha. Chytré.

Jídlo horší průměr, čekáte na něj půl dne, pivko docela ušlo. Obsluha normální.


pavliCZECH - City Bar
25. listopad 2014 | 21:06

Tak na rande to neni, ale pivo a fotbal si tu dát můžeš...


Sunnyx - U Papírny
4. listopad 2014 | 16:39

Musím se připojit k posledním komentářům.

Děs a hrůza. Jestli tohle někdo považuje za podnik hodný návštěvy, tak ho předem musím varovat.

Obsluha je tu za trest, takže nečekejte, že by vás byť je pozdravili.

Po půl hodině čekání u stolu se dozvíte, že obsluha je pouze na baru, ač jsem si tedy žádného avíza nevšimla. (pokud tam cedule někde je, hluboce se omlouvám)

Čekat na jídlo přes hodinu v prázdném podniku, kdy při hraní bowlingu(kapitola sama o sobě) se začne nějaký stůl uprostřed restaurace plnit jídly. Beze slova, prostě bez ničeho. Tak si tedy vydedukujete, že v prázdné!! hospodě to bude asi pro vás. Vlasy a chlupy v "jídle" vám k chuti také moc nepřidají.

To že si musíte pro pití chodit na bar, ač v poštu osmi lidí u stolu, to je lehce komplikované, a to nemluvím o tom, že vám ve finále servírka podá propisku, ať jí ty objednávky sepíšete, že v tom má takhle bordel. :/

Pokud jste milovníky hororů nebo máte v doporučení od psychiatra trénování trpělivosti, zaskočte. Zaplatíte předražené dráhy, budete se bavit kyselým xichtem obsluhy, a nakonec vám při placení budou vyprávět o tom, jak jindy mají narváno, a proto je to tak drahý. Za mě už nikdy.


Anonymous - City Bar
8. říjen 2014 | 00:25

Takze za 1. Obsluha nepříjemná jak prdel 2. Dal jsem si pivo dostal jsem podmíráka jak zmrd!!!! 3. Po stolech prazdné sklo a přitom u stolu nikdo neseděl. Barmanky pokaždý sedí za barem! Jednou se mi stalo že jedna barmanka kecala s nějakym jantarem. A ja jsem čekal cca 4 minuty u baru než zvedla prdel a obsloužila mě. Nedoporučuji sem nikomu jít ani na 1 pivo!!!!!!!!!!!!!!!! Majitel je asi taky na dvě věci na hovno a na nic! Jen kvůli tomu že takové neschopné barmanky mu tam pracují!!!!!


Nakopavac - Bowling Bar Luna
3. duben 2014 | 23:35

Podnik krachnul. Není se čemu divit.


Nakopavac - City Bar
3. duben 2014 | 23:23

Hnus, hnus, hnus!!!!

Smrad, zahuleno, šílená obsluha, gembleři, všichni našrot už dopoledne (ale strašně!!!), smažky, zlodějíčci (kšefty na baru s hadrama, telefonama, ....), bitky, existence na pokraji společnosti. Prakticky se jedná o borskou hospodu plzeňské galérky.


Jaki - Pivnice Sladovnická
27. březen 2014 | 11:21

Jedna velká místnost, kde se v rohu v odděleném prostoru krčí herní automaty. Pivko z tanku je určitě velké plus. Kvalita piva je zde velmi dobrá a ceny rozumné. Hotovky k obědu jsou taky super. Jen občas je zde velmi nepříjemná obsluha.


Fimive - Pivnice Sladovnická
25. březen 2014 | 17:40

Super podnik! Skvělá obsluha, Skvělý kuchařové, Levná kuchyně, Velké porce, Skvělý Bowling.. Dobré pivo, ale co dělá tuhle Pivnici skvělou je projekce sportovních akcí. Lepší restauraci nenajdete...!


Strana 1 z 18 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde