Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 216 recenzí

nasa - Májovka
18. prosinec 2006 | 14:31

slusnej nonstop s levnym pivem

plus je urcite pizza


gambrmen - Pivnice Sladovnická
1. prosinec 2006 | 20:15

Pivo me tam nikdy nechutnalo ani G10° ani P12°, obsluha vetsinou hodne neprijemna a pripisovani piv neni vyjimkou. je to takovej hangar takze prostredi taky nic moc. Proste takova tovarna na zabavu.


Michal - Májovka
15. listopad 2006 | 11:45

Nedá se tam bejt víc jak hodinu vzhledem k odvětrání podniku. Zvlášť když sedíte mezi partou kuřáků je to sakra znát. Atmosféra tam pripomíná typickou Londýnskou mlhu.


Beny - Pivnice Sladovnická
8. listopad 2006 | 12:59

Dobrá bowlingová dráha se samostatným barem, odděleným od zbytku hospody. Příjemné místo.


Petricek - Májovka
16. říjen 2006 | 16:03

Prjde mi to jako tuctovej sport - bar (ne ve spatnym slova smyslu), ackoliv pivo tam toci dobre, aspon co si vzpominam.. ;)


Petricek - Májovka
16. říjen 2006 | 16:02

Prjde mi to jako tuctovej sport - bar, ackoliv pivo tam toci dobre, aspon co si vzpominam.. ;)


letadlo - Májovka
15. říjen 2006 | 15:04

V létě (a dokuď to jen jde) teráska parádní! Cena pivka velice vlídná, i když někdy nechutnalo zrovna tak, jak by mělo. Uvnitř fádní a okoukané.


Petricek - Škorpión
10. říjen 2006 | 13:00

Sport bar, jak ma byt, velky platno, misto pro spoustu lidi, prijemny ceny.. Bohuzel jedinou nevyhodou je i pres velke prostory pri fotbalovych zaapacsech dosti malo mista..


jus - Sportbar Slovanská
1. duben 2007 | 22:53

Sportbar s hernou, levný a dobrý gambáč i jiné nápoje. Přímo na zastávce tramvaje a otevíračka do čtyř. Takže se dá v klidu skočit na jedno, sledovat tv přenos, nebo klidně i kalit delší dobu.

po poslední návštěvě snižuji hodnocení, barman odmítl spustit projekci nedělního zápasu gambáč ligy, a to dokonce ani v jedný z 3 tv.. nevim proč si říkají sportbar! :(


pavliCZECH - Sportbar Slovanská
7. říjen 2006 | 15:56

normální sportbar, mají otevřeno nonstop, takže je to ideální místo na dokončení nějakého tahu, navíc můžete přiopilí sledovat přímý přenos s utkání nhl...:-)


pavliCZECH - Pivnice Sladovnická
5. červen 2007 | 16:50

obsluha je vskutku velice laxní a s postupujícím časem nepříjemnější...docela mě to odrazuje


Zunic - Sportbar Victoria
4. říjen 2006 | 20:05

Pro sledování sportů to ujde. Jinak sportbarovksej průměr. Na posezení s přáteli to není. Pivo nic moc. V okolí jsou mnohem lepší podniky.


na začátek | «předchozí | Strana 16 z 18 | následující» | na konec

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde