Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 216 recenzí

L@D@ - Bowling Lucerna
15. březen 2009 | 09:02

Myslím si, že tento bowling je na stejné úrovni jako bowling U Papírny. Ale v čem je o 3 hvězdičky lepší je obsluha!


Willda - U Papírny
10. březen 2009 | 23:46

Obsluha velmi špatná, neochotná, když chcete pivo, velmi ji obtěžujete... nedej bože že si přejete led do vodky... neboť obsluha prý nemá klíče od otevřených dvěří kuchyně... Velmi nedoporučuji návštěvu tohoto podniku!!


Pájator - U Papírny
4. březen 2009 | 12:03

Super dráhy a výborný Gambrinus Excellent. Obsluha byla příjemná, ale po place moc nechodila...žíznivější člověk si radši pro pivo došel k baru.


L@D@ - U Papírny
12. březen 2009 | 21:15

Když si budete chtít zahrát bowling na opravdu kvalitních drahách, tak právě zde. Obsluha zatím není 100%, ale věřím, že časem to bude lepší.

EDIT 11.3. - dámská část obsluhy je příšerná!!

EDIT 12.3. - tak jsem doma z bowlingu, opet nasranej, dokud nevymeni tuhle obsluhu (dve slepice za barem) nejdu tam!!!!!!!!!! Lituju majitele tohohle pekneho sportbaru. Tahle obsluha mu to zazdi. Skoda


Jay82 - U Papírny
21. prosinec 2008 | 13:49

Na jídlo jsme čekali hodinu a čtvrt (v celé restauraci bylo 8 lidí). Když jsme jídlo zrušili, slečna vrchní mi řekla, že už nikdy nemáme chodit. Už nikdy nepřijdeme.


burnfly - Májovka
13. listopad 2008 | 15:03

pizza slusna, rozvoz a objednavky v pohode, vse v poradku, ale podnik samotyn celkem pajzl kde riskujte ujmu


Sifh - Kufr
2. listopad 2008 | 11:35

Málo místa, zvláštní hudba, opilý děti - byla sem tam dva krát (a to z nouze a donucení) ale tolik zvracejcích lidí sem nikde jinde neviděla, což taky o něčem svěčí. To budu radši sedět na lavičce na náměstí než postávat v Kufru.


Shotice - Lucerna
26. říjen 2008 | 10:48

Dobrý pivo stejnak tak i obsluha.. výhoda velkého prostoru, občas se tam dokonce konají maturáky, Sound akce, též se tam nachází sportsazka, bazar, divná společnost, ale nikdo vás neprudí ani vám nic nenutí. Původně slibovali největší bowlingovou dráhu v Plzni ale zatím se to nikam neposunulo. Pokud budete na DOubravce přes noc doporučuji více lucernu než sousední Egip


Špit - Astra (nonstop)
21. říjen 2008 | 16:49

Co dodat:)


Shotice - Májovka
4. říjen 2008 | 14:43

Hlavně pizzu maj skvělou, jinak fajn nalejvárna. Ale společnost se tam dosti mění. Někdy studenti, jindy metalisti, ukrajinci slováci ... mix všecho.


Shotice - Crazy C Street
4. říjen 2008 | 14:35

takovej obyčejnej podnik, napůl herna.. občas pouští fotbalové zapasy a v pátek sem můžete zajít na diskotéku R. Tolara:-) jj zlatý starý céčko:-)


Štembík - Kufr
1. říjen 2008 | 17:00

Je pravda , že tam začali chodit mladší lidi , ale ty se můžou ignorovat a v pohodičce kalit. Já osobě si na Kufr nestěžuju...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde