Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 216 recenzí

Agamator - Bowling Bar Luna
9. leden 2011 | 12:22

Spousta zábavy na výběr, pivo super, bowling super, ale ta "obsluha", bóóóže, to sem nikdy nikde jinde neviděl. Ti dva věčně nasraní pánové za barem, to je něco neskutečnýho. Kdyby tam dali nějakou usměvavou slečnu, tak bych tam byl pořád. Mám to tam rád a tak musim dát 4 hvězdy, ačkoliv tadyti arogantní barmani nejsou pro každého.


Carlos66 - U Papírny
21. prosinec 2010 | 11:37

Dobré jídlo, pivo, kořalka. Obsluha se smyslem pro humor. A hlavně super bowling.


06johnny - Sportbar Victoria
17. prosinec 2010 | 04:04

Obsluha za barem nonstop nasrot, stejne jako vsichni pred barem :-D :-D


jochy - Májovka
30. listopad 2010 | 21:28

před několika lety v rámci středoškolských výprav nejlepší volba. Dnes se buď změnila hospoda a osazenstvo, nebo moje priority.


hard - Májovka
14. říjen 2010 | 23:42

Zoufalý místo pro zoufalce.


Tree - Kufr
30. září 2010 | 22:42

bejvalo tam dobře. což se ted říct nedá:D


Kiss - Bowling Bar Luna
8. srpen 2010 | 20:23

Je to tady stále podobné jako již řadu let, dráhy by si zasloužili rožšířit alespoň o 2, jinak obsluha slušná a pivo šmakuje.


gambrinus - Impuls
27. červenec 2010 | 21:08

Dvě hvězdičky dávám pouze za pivnici, která se nachází pod úrovní hlavního vchodu, kde je dnes bowling. Jenže tyto prostory střídají majitele tak často, že "dole" je to spíše sezónní záležitost... "Nahoře" kdysi mívali (v postdiskotékovém období) nejlevnější desítku v Plzni. Dnes je to opravdu tradégie. Nejhorší na tom všem je obsluha!!! Každé pivo platit hned u baru, ačkoli od barmana sedíte co by kamenem dohodil... Ach jo!


gambrinus - Atom
27. červenec 2010 | 19:08

Velice příjemné prostředí, i když o víkendu je tu trochu těsno a zakouřeno, to je pravda. Obsluha je hbitá, pivo dobré a nad vším vyniká nakládaný hermelín.


hard - Bowling Baarovka
30. červen 2010 | 09:43

Sportbar s velkou mega plazmou. Vynikající hermelín, pivko super, jen škoda, že nemají 11°Exelenta.


hard - Atom
24. květen 2010 | 14:24

Sportbar, kde jsem sledoval a fandil při pár pár pěkných sportovních akcí, ovšem problém je příliš mnoho kouře a při velkém množství lidí neskutečně teplé pivo. To pak i voda z kohoutku na záchodě chutná božsky. Obsluha perfektní, naklad. hermelín taky, ale to pivo...


martinkajandulka - U Papírny
7. březen 2010 | 02:05

Nejlepší bowling ve městě... Vela prostoru pro srazy, dobrá kuchyně... Super super...


na začátek | «předchozí | Strana 4 z 18 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde