Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 216 recenzí

lily - Pivnice Sladovnická
7. březen 2014 | 16:41

Velice solidní hospoda! Příjemná obsluha, výborné pivo a pokud si v jídelníčku nevyberete nějakou experimentální hovadinu, tak i velice chutné a cenově přijatelné jídlo. Pokud si chcete posedět nebo shlédnout nějaký ten sportovní přenos, tak rozhodně doporučuji!


insurgentes - Májovka
17. červen 2013 | 00:25

Je mi jedno, že se tu dá v půl druhý objednat hnusná pizza, my tam byli v 5 odpoledne, a děs a hrůza. Zahrádka bez obsluhy, jídlo prostě typickej českej blivajz, miliony položek a všechno na jedno brdo, vrchol hnusu byly šťouchaný brambory (viz foto).


LukasJ - City Bar
14. březen 2013 | 22:40

Souhlas s majkl. 82..... Kromě toho, že je obsluha drzá, tak její hlavní "pracovní" činost je jak nakoupit hadry od zlodějek. Nebo parfémy. Běs.


crazy-girl - Bowling Lucerna
8. únor 2013 | 18:33

Nejradši chodíme nahoru, kde je pěkný prostředí, super obsluha i bowling. Maj tam dobrou a levnou pizzu (za 95,-). I když nechcem zrovna hrát bowling, chodíme tam jen tak posedět ;-) Dá se sedět i dole, kde mají několik kulečníkových stolů a šipky, tam už je to ale úplně obyčejnej sportbar.


majkl.82 - City Bar
2. únor 2013 | 23:47

Obycejny a hnusny pajzl, vsude mlha, neskutecne zahuleno, obsluha velice neprijemna a drza. Nejvetsi pocet zakazniku jsou 16-17ti leti studenti z nedaleke skoly. Jedine plus je venkovni terasa (vetsinou ale zaplivana a spinava) a celkem dobra desitka. Sem se da jit opravdu, ale opravdu jenom s nouze.


pedros555 - Pivnice Sladovnická
8. listopad 2012 | 05:15

pivo hnus.... prostředí jak čekárna na nádraží


6354op - City Bar
16. červenec 2012 | 21:06

ahojky no hrozna knajpa kde uklizecka rozhoduje co se smi a co ne a lidem vylejva pivo a schazuje je ze zidli a majitel p.Ševčík ji jen kryje a zastava se ji i presto ze tam je silenej bordel a luxuje tam misto uklizecky nakej chlap a barmanka ji musela ukazat jak ma myt dvere vsem a pro sportu nejsou schopny pustit zvuk vsem vrele nedoporucuji navstevu


Tvm - Pivnice Sladovnická
28. březen 2012 | 20:34

Vycep, kvalitou piva v soucasnosti snad nejlepsi na Slovanech. Levne a hlavne vynikajici vycepni pivo z tanku. Kdo se neposkoji s desetistupnovym pivem muze bez problemu sahnout po jinem standardne tocenem pivu, pripadne po jednom z nahodilych "specialu". Prijemna, rychla obsluha (i pres skutecnost, ze se v urcita udobi nachazi v hospode vice jak 100 lidi), nikdy jsem na pivo necekal vice jak minutu. Stihl jsem pouze 3x okusit Starocesky gulas a byl vzdy za danou cenu naprosto vynikajici. Co se tyce kvality piva a rychlosti obsluhy, mozna nejlepsi hospoda na Slovanech. Jedinym problemem snad muze byt znacna obsazenost, neb je hospoda castym dejistem ruznych srazu, atd., cimz jiste doporucim pocetnejsim skupinam rezervaci predem. Tento vycep kazdopadne vrele doporucuji!


kokomil - Májovka
27. březen 2012 | 20:55

Proseděl jsem zde střední školu. Dnes dobře poslouží na "ranní dojezdy." Strašnej pajzl, ale společně s obdobným city barem na borech mi přirostl k srdci.


kokomil - City Bar
27. březen 2012 | 20:50

Zakouřená knajpa, plná podivných individuí a studentů, líné servírky a levnej chlast. Já ten pajzl prostě miluju. :-D


machy70 - U Papírny
18. březen 2012 | 11:38

Jedním slovem hrůza!! Už při příchodu jsme byli zklamaní, ač jsme volali týden dopředu tak jsme neměli rezervovaný stůl.(asi si to prý zapomněli napsat) Obsluha nepříjemná, vyloženě jsme obtěžovali, pivo se nedá pít jak je přesycené CO2 a o jídle ani raději nebudu psát. Jediným kladem (což je málo) jsou kvalitní bowlingové dráhy. Takže již nikdy více.


ketosha - U Papírny
22. únor 2012 | 17:34

Páteční bowling s přáteli má být příjemná záležitost. V tomto podniku mě však hned v úvodu večera nemile překvapila obsluha, kterou jednoduše obtěžovalo cokoliv (nepříjemný výraz, neprofesionální komunikační dovednosti). Člověk by od baru raději utekl ... Vzhledem k tomu, jak obsluha míchala velký vinný střik (aniž by si odměřila dvojku vína), ale prostě od oka tam slečna něco nalila, nebyla jsem spokojena ani s nápoji. Dýžko si v jednom případě zaokrouhlila slečna automaticky, což se prostě nedělá. Ačkoliv jsou zde ucházející bowlingové dráhy (za 2 hodiny hraní se nám však bohužel kuželky zasekly několikrát) a prostorově se jedná o podnik skýtající možnosti využití pro mnoho příležití, obsluha celkový dojem naprosto kazí!! Podnik již nenavštívím.


na začátek | «předchozí | Strana 2 z 18 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde