Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 216 recenzí

Vrky - City Bar
30. říjen 2007 | 19:53

Tak tady se aschází taková ta pravá směska, hodně starý a potom hodně mladý z těch okolních škol. Je to divně udělaný, když tam vejdete, přes ten oblak kouře nevidíte na druhej konec hospody:)


Vrky - Bowling Bar Luna
30. říjen 2007 | 19:51

Nejlepší bowling v Plzni, všechny čtyři dráhy jsou svělý... Pivo dobrý, ale lidi za barem jsou docela nesympatický... A když jdete lehce podroušený domů po těch točitejch schodech, tak je to taky docela zážitek:)


Vrky - Bowling Baarovka
30. říjen 2007 | 19:49

Je to fajn hospoda, hodně prostoru. Bowling nic moc, je docela křivej. Obsluha je skvělá. Každej tejden se tady promítá anglická liga, což je taky fajn.


Chico - Impuls
22. říjen 2007 | 17:34

sportbar s pivnicí dobrá kombinace jestli si rádi zahrajete u piva


Matci - Bowling Bar Luna
21. říjen 2007 | 20:56

Nejlepčí bowling v Plzni... je to tam supr... a taky air hokej:-D.... ten je bomba...


Chico - Májovka
5. říjen 2007 | 16:51

Odporněj pajzl!!!


Chico - Bowling Bar Luna
5. říjen 2007 | 16:50

Spousty aktyvních činností : bowling, kulečník, pingpong, fotbálek, prostě hodně zábavy.


čajda - Impuls
1. říjen 2007 | 21:44

impuls je vpohode na bouling ale maji trochu šikme drahy!!! a kolečnik tam je ok!!!


Janinininka - Lucerna
27. září 2007 | 17:26

No na nejaké akce skvělé místo, ale jen tak na posezení? nic moc;)


nathan - Lucerna
25. září 2007 | 19:35

Dobre pivko. hodne vecí co se tu da delat. akorat docela tma a vetšinou i špína..


nathan - Impuls
24. září 2007 | 23:14

tady je to fakt hezky dobrej bowling. dobry pivo skvele kulečníky. tam človjek vydrží třeba celej den.


Janinininka - Impuls
10. srpen 2007 | 20:18

Vždycky tam rádi zajdem, dost her na nudu, pivo levné (neříkám, že až tak pitelné). Jen je tam stále strašné horko, dole v pivnici ale lepší, a jídlo mňam :-)


na začátek | «předchozí | Strana 12 z 18 | následující» | na konec

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde