Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

Kiss - Jam
23. červenec 2009 | 21:05

Klasika, pohodová atmosféra, příjemné prostředí, na páteční pařby a soborní kalby jednou za čas ideální varianta :-)


m@estro - Uncle Paya
12. červenec 2009 | 17:24

Dobrá zašívárna před městským shonem, výborná muzika, na pivo si člověk dlouho zvyká, 2 luxusní fotbálky a prostě klídek...


Špit - Sally Brown
1. červenec 2009 | 13:52

Domov je domov...


oooo - Hi-Fi klub
1. červenec 2009 | 12:27

I kdyz to na fotkach mozna nevypada, je to pajzl. Jo a jestli byste tam chteli presto zajit, tak pozor na hlavu az pujdete dolu po schodech....


mila - Pohoda Restaurant & Club
1. červenec 2009 | 10:07

Tenhle klub a restaurace je Nejlepší v širém okolí Plzně. Vždy když se chci odreagovat Pohoda je jasná volba. A Pomužou mi i s prázdným žaludkem. Jídelní lístek je nadupaný Dobrotami ze kterých si vybere každý Masožrout i Vegetarián. Pozor na obsluhu Je příjemná, milá a zábavná že se vám nebude chtít domů a dej pánbůch aby jste přšli na plánovanou akci. Tak Si Nic Jiného nedomlouvejte ani na druhý den:-)

Přeji hezkou zábavu a posezení.


oooo - Cosmo
1. červenec 2009 | 00:17

Obsluha defacto nefunguje, jen po petiminutovem cekani na baru si neco vynutite. Jidelni nebo napojovy lisek asi ani neexistuje a v patek po seste uz volnou zidli hledate jen tezko. Michane napoje nenajdete a vino vzdycky dotanete nechutne teply. Nicmene i tak stoji za navstevu. Interier pekny(az na tu tmu), ceny vic nez priznivy a docela vyhodna poloha.


SB - Krčma u Krokodýlího Ocasu
26. červen 2009 | 03:21

tahle hospoda je už hodně špatná, dřív to bývalo dobrý...


spachtle - Uncle Paya
23. červen 2009 | 01:18

Vcelku ucházející plzeňský klub s výbornou zahrádkou a Hoegaardenem. Rozhodně stojí za to vyzkoušet. Dávam 3 hvězdičky.


spachtle - Belfast
23. červen 2009 | 01:01

Průměrný klub, který neurazí, ale ani nijak nezaujme. Na dobrém místě, díky čemuž je dost často plný. 3 hvězdy tak akorát


spachtle - Hi-Fi klub
23. červen 2009 | 00:36

Dosti specifická plzeňská hospoda, která se po rekonstrukci trochu zvedla, předtim to byla taková docela humus putika. Rozhodně stojí za to zkusit. 3 hvězdy


spachtle - Ďáblův Klín
23. červen 2009 | 00:32

Průměrný klub, obsluha za barem slabá, pivo dobré, na posezení s partou přátel nemusí být špatné. 3 hvězdy.


spachtle - Oko
23. červen 2009 | 00:20

Podprůměrný klub, který může zachránit dobrá společnost lidí, kterých se zde vejde opravdu dost... Na víc než 2 hvězdy to v současnosti neni.


na začátek | «předchozí | Strana 11 z 49 | následující» | na konec

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde