Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

gambrmen - Sally Brown
9. září 2009 | 03:03

Paradicka ska, skinhead reggae, R'n'R, obsluha prijemna, otviracka taky ok, skoda jen ze za kvasnicovy musim sahnout hloubeji do kapsy:-)


Kiss - Peoples
6. září 2009 | 18:09

Musím otevřeně přiznat, že tento moderní club je prvním srovnatelným podnikem svého druhu s vyspělým západem nebo i Prahou. Obsluha, interiér i ceny na nejvyšší úrovni, čisto a příjemná atmosféra, zkrátka není co dodat, jen tak dál!!!


gary - Sally Brown
4. září 2009 | 13:27

Zprvu nenápadný podnik, kde kámoš má známého, tak rádi zajdeme na pivko. Zajímavá hudba jako doprovod, wifi taky dobrá. Prostředí nové a evokující. Obsluha samozřejmě v pohodě.


gary - Uncle Paya
4. září 2009 | 13:02

Dřív jsme zašli často na zahrádku, kde jsme dali pár točenejch. Není to zlé, ale osazenstvo někdy překvapí.


Kiss - Club U Kaštánků
3. září 2009 | 17:30

Velice přátelské a útulné posezení na zahrádce, lidové ceny, vynikající kofola i pizza, navíc rozvoz až domů, co více si přát.


Kiss - Šíša bar
24. srpen 2009 | 21:13

Ale jo, docela odvaz po dlouhý době, pro studenty ideál, jinak některé čaje skoro nechutnají ani jako čaje :-).


JARMILKA - Šíša bar
16. srpen 2009 | 11:03

ahojda, nevim co dodat, diky za pekne hodnoceni:) telefonni cislo sem je 723909734


gambrmen - Watt Music Club
23. prosinec 2009 | 02:48

edit prosinec09:

Po znovuotevreni se tu mnohe zlepsilo: obsluha, asi i lehce ceny, zmizela ta rampa mezi podiem a parketem, a zvukar se zda byt simpaticky nadsenec:-)

duben09:

Jsem sice rad za kazde nove misto kde jsou live koncerty, ale v tomto podniku se mi moc nelibi, pripada mi to tam jako neco mezi jeskyní a bordelem, k tomu hnusny drahy pivo a taky se tam na muj vkus pohybuje moc 88.


sisa - Parlament
12. srpen 2009 | 16:45

Levné a moc dobré víno. Ve všední dny tam ani není moc zakouřeno.


A - Sally Brown
8. srpen 2009 | 21:21

Bar s jedinečnou atmosférou, pohodovou muzikou, příjemnou zahrádkou a fungující wi-finou:-). Vřele doporučuji.


Chico - Šíša bar
3. srpen 2009 | 18:29

Docela hustě parádní čajovnička studentského pojetí :-) a jinak neni co dodat k popisku a to vážně :-D


gary - Peoples
3. srpen 2009 | 02:38

Vzhledem k tomu, že zde bude hrát náš kamarád dj, nemohli jsme předem nenavštívit a rozhodně jsme byli mile překvapeni. po pár pivech jsem nevěděl, který koktejl vybrat dřív. Obsluha naprosto v pohodě. Sdostatek prostoru zajistí volné místo i v pozdních hodinách. Často hrají djové a zpříjemní tak celý večer.


na začátek | «předchozí | Strana 10 z 49 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde