Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

jochy - Cosmo
30. listopad 2010 | 21:13

Příjemný klub takřka v nejužším centru plzně. Na rozjezd je to tam super a ani ceny nejsou nijak závratné, ale vydržet tam celý večer se mi ještě nepodařilo.


lofason - Pod Lampou
20. říjen 2010 | 22:17

Nejlpeší plzenský hudební klub. Tady není o čem. 5 hvězd.


lofason - Cosmo
20. říjen 2010 | 22:15

Prazdroj dovážený z Německa, což mě odobně štve, ale chápu to. Víno jsem dostal zásadně jen teplý. Obsluha fajn a celkově společnost celkem fajn, převážně mladší lidi od patnácti let. Nemam rád hudbu co tam hraje, ale to už je o vkusu.


Tree - Cosmo
30. září 2010 | 22:48

jak řikám, 2. star. humus sem jít v pátek a potkat patnáctiletý děcka co dělaj ramena


Tree - In Café
30. září 2010 | 22:46

dneska společně s cosmem druhej star. Lidi , nenalejvejte těm malej dětičkám!


Wodpad - Pod Lampou
17. srpen 2010 | 12:35

Stálice mezi lokály !!! Doporučuji, perfektní a zcela vyjímečná barmanská sestava :-)


Wodpad - Parlament
17. srpen 2010 | 12:34

Bezva pivo i atmosféra, krásná výzdoba a super obsluha !!! PArlament SUPER !!!(až někdy na ty uřvaný patnáctky vzadu)


Wodpad - House of Blues
17. srpen 2010 | 12:31

Pěkně zařízený hudební klub, výběr hudby tedy nic moc a drahý pivko, ale jinak super !!!


Wodpad - 100dolla
17. srpen 2010 | 12:30

SUPER KNAJPA !!! Trochu dražší pivko ale super bigbíty !!! Doporučuji !!!


Kiss - Zoulovna - club
6. srpen 2010 | 22:16

V tomto podniku jsem ani po znovuotevření nezaregidtroval přílišných změn, ale je pravdou že podobný abgreit by mělo absolvovat více podobných podniků v Plzni.


Kiss - Kapsa
5. srpen 2010 | 22:16

Kapsa je solidním podnikem, zavítal jsem zde pouze spíše z důvodu šetření a byl jsem mile překvapen vstřícnou obsluhou a přívětivými cenami.


gary - Oko
10. červenec 2010 | 23:37

Tak do tohoto podniku vkročím opravdu jen, když tam budu mít nějaký sraz, ne že by bylo špatné osazenstvo, ale zašlé prostředí a všude špína, to mě opravdu neláká. A obsluha se v rychlosti moc nepředvedla. Bodík je za mou oblíbenou jedenáctku.


na začátek | «předchozí | Strana 6 z 49 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde