Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 587 recenzí

Chomacek - Šíša bar
6. prosinec 2010 | 01:36

Chjo, to že pořád někde visí neaktualizované webové stránky neznamená ještě, že "podnik" stále existuje. Šíša bar byl docela dobrej pokus, bohužel pro dnešní konzervativně free mládež neakceptovatelný. Je to smutné, ale ani nadšení tvůrců ani příznivé ohlasy pár projevu schopných jedinců vás dnes nezachrání před ignorancí davu. A bacha, celé to tu bylo mimo pohostinskou legislativu jako "soukromý klub", aspoň to by se tu mělo hlídat.


jochy - Cosmo
30. listopad 2010 | 21:13

Příjemný klub takřka v nejužším centru plzně. Na rozjezd je to tam super a ani ceny nejsou nijak závratné, ale vydržet tam celý večer se mi ještě nepodařilo.


lofason - Pod Lampou
20. říjen 2010 | 22:17

Nejlpeší plzenský hudební klub. Tady není o čem. 5 hvězd.


lofason - Cosmo
20. říjen 2010 | 22:15

Prazdroj dovážený z Německa, což mě odobně štve, ale chápu to. Víno jsem dostal zásadně jen teplý. Obsluha fajn a celkově společnost celkem fajn, převážně mladší lidi od patnácti let. Nemam rád hudbu co tam hraje, ale to už je o vkusu.


Tree - Cosmo
30. září 2010 | 22:48

jak řikám, 2. star. humus sem jít v pátek a potkat patnáctiletý děcka co dělaj ramena


Tree - In Café
30. září 2010 | 22:46

dneska společně s cosmem druhej star. Lidi , nenalejvejte těm malej dětičkám!


Wodpad - Pod Lampou
17. srpen 2010 | 12:35

Stálice mezi lokály !!! Doporučuji, perfektní a zcela vyjímečná barmanská sestava :-)


Wodpad - Parlament
17. srpen 2010 | 12:34

Bezva pivo i atmosféra, krásná výzdoba a super obsluha !!! PArlament SUPER !!!(až někdy na ty uřvaný patnáctky vzadu)


Wodpad - House of Blues
17. srpen 2010 | 12:31

Pěkně zařízený hudební klub, výběr hudby tedy nic moc a drahý pivko, ale jinak super !!!


Wodpad - 100dolla
17. srpen 2010 | 12:30

SUPER KNAJPA !!! Trochu dražší pivko ale super bigbíty !!! Doporučuji !!!


Kiss - Zoulovna - club
6. srpen 2010 | 22:16

V tomto podniku jsem ani po znovuotevření nezaregidtroval přílišných změn, ale je pravdou že podobný abgreit by mělo absolvovat více podobných podniků v Plzni.


Kiss - Kapsa
5. srpen 2010 | 22:16

Kapsa je solidním podnikem, zavítal jsem zde pouze spíše z důvodu šetření a byl jsem mile překvapen vstřícnou obsluhou a přívětivými cenami.


na začátek | «předchozí | Strana 6 z 49 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde