Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

Křupka - Jazz Rock Café
19. leden 2010 | 15:14

Nemám problém zaplatit za půllitr dvanáctky 42 korun, ale někde, kde mají čisté záchody, neokopané zdi do výše ramen a to pivo je dobré! Jinak je to tu fajn na kalbu, je tu zahuleno, ale dobře tu hrajou a kmitaj. Ale jak říkám jako zákazník: něco za něco.


Jeník - Krčma u Krokodýlího Ocasu
17. leden 2010 | 15:50

V této hospodě/klubu jsem poměrně často. Prostředí mi vcelku vyhovuje, Svijany také. K poslechu většinou hraje punková hudba, občas tedy dosti hlasitě:) V létě potěší stinná zahrádka a občasné koncerty na ní.


Jeník - Sally Brown
17. leden 2010 | 15:39

Sice menší ale příjemný podnik na posezení u Bernarda i do brzkých ranních hodin. V létě přijde vhod i podniku odpovídající malinká zahrádka na dvorku.


Kiss - U Hejtmana
4. leden 2010 | 18:30

Velice příjemná tradiční rodinná restaurace, s velkým výběrem převážně hotových jídel za bezva ceny. Obsluha je příjemná a profesionální. Pro oběd je to optimální varianta, většinou zde nebývá mnoho lidí.


russian jew - Sally Brown
24. prosinec 2009 | 00:39

oi!

the favorite pub in favorite town with favorite barmen(Martin :-***)


lucynka - Peoples
29. listopad 2009 | 19:31

Vaří sice dobře, ale arogantní obsluhující slečna mi natolik návštěvu otrávila, že musím říci - už nikdy více!!!


ksakru - Hi-Fi klub
20. listopad 2009 | 18:02

Hifáč je dobrej ojedinělá atmosféra a dobrý pivko , mě se tady líbí.


gambrmen - Jam
20. listopad 2009 | 01:15

1 ci 2 krat za rok, kdyz se tu kona pro me zajimavy koncert, tak zajdu, jinak ale neni duvod tento klubik navstevovat. Ale kazdopadne jsem rad za kazde misto v Plzni, kde se ziva muzika provozuje, tudiz i za klub Jam.


Kiss - 100dolla
18. listopad 2009 | 11:06

Velmi free prostředí, pohodová atmosféra, obsluha pouze na baru a při koncertech nevychytaná akustika, jinak dobrý.


Šíma - Hi-Fi klub
8. listopad 2009 | 17:04

Ahoj osobně si myslím ,že Hifi je ojedinělá záležitost, kterou vám mohu osobně jedině doporučit. Pokud nejste navoněný prdelky máte jedinečnou příležitost zažít rozhodně nevšední zážitky. Nekonfliktní kamarádská atmosféra kterou klub vyzařuje je zde tou opravdovou devizou kůli které stojí za to přijít! Obsluha Milá a příjemná, ceny velmi podprůměrné a kvalita nápojů na dobré úrovni ! to wc no chápu! Dobrá rada nebuďte dobytek a bude to vypadat líp! Doma jistě na zem nemočíte a neničíte vybavení wc ! Klub je v prostorách které mají jisté architektonické zvláštnosti a komu vadí,že profil dveří je níže než je běžné tak může jít jinam!! Mám 2 metry a nemám problém!! Na závěr: Hifi klub vám všem můžu jen doporučit !! Kdo neuvidí neuvěří!!!


Kiss - Watt Music Club
26. říjen 2009 | 19:16

Byl jsem na slavnostním otevření tohoto clubu, od té doby se mnohé změnilo, ale je to v současnosti asi nejmodernější zařízení svého druhu v Plzni.


gary - Watt Music Club
26. říjen 2009 | 19:12

Nedávno jsme měli možnost prohlídky přímo od jednoho z vlastníků tohoto multižánrového klubu. Prostory jsou skutečně velké a přímo ideální pro hraní dj







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde