Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

Blueflanker - Hi-Fi klub
16. prosinec 2008 | 19:35

Nikdy jsem tento klub nemusel, ale před nedávnem jsem sem zavítal a musím říct, že se proměnil v parádní podnik s příjemnou atmosférou, širokou nabídkou piv za rozumnou cenu a také nabídka koncertů je velice zajímavá. a za Gambrinus 11ku bod navic


Blueflanker - Bílej medvěd
16. prosinec 2008 | 19:30

Moje srdeční záležitost, výborná atmosféra, široký soritment alkoholických nápojů a dobrej Kelt. Parádní kdykoliv během noci. A v létě skvělá zahrádka s grilem se spoustou dobrot. Škoda jen, že nemaj točenou Plzeň :-)


Blueflanker - Belfast
16. prosinec 2008 | 19:28

Věčně narváno, myslím si,že je to dobrý podnik pro vícero lidí, pro menší počet se mi však zdá klubík trochu odosobněný, ale kdo zkusí neprohloupí


KubbY - Belfast
8. prosinec 2008 | 13:36

Az na tu nabidku piv, z toho je mi spatne...


romm - Kapsa
4. prosinec 2008 | 18:04

Kapsu jsem měl rád, protože mě připomínala starýho Zacha. Takže jsem tam potkával ty starý páky jako vždycky. Teď to má Michal a jsem stále spokojen, protože tam pořád potkávam kluky co znám ze Zacha a navíc už nejsou na tý nesprávný straně baru:-). A taky jsem dostal možnost spolupracovat na novém webu Kapsy a dokonce si tam občas i zahraju a to je nejvíc, protože to je jedno z mála míst v Plzni, kde ještě chtějí slyšet Jasnou Páku, Garáž a podobný věci, který byly moderní, když jsem s pouštěním muziky začínal.


Méďa Béďa - Vrtule Music Bar
30. listopad 2008 | 16:12

Do tohoto podniku jsem se těšil, jednak zde mají mé oblíbené Svijany, druhak jsem v tom baráku 25 let bydlel, takže jsem byl zvědav, jak dnes vypadá sklep, kde míval soused brikety :-).

Bohužel, návštěva se nekonala, hned po otevření dveří jsem dostal takovou facku od cigaretového kouře, že jsem se otočil a prchal... Možná by neškodilo občas vyvětrat i přes zimu.


taranee - Cosmo
14. listopad 2008 | 17:05

Je to tu docela málé, ale posezení fajn, jen mi štve že nenosí jídelní lístek ani jinou nabídku takže si vždycky něco objednam a pak čekam jaká z nich vypadne cena.


Chico - In Café
30. říjen 2008 | 20:52

Inko řadím do zajímavých kaváren až barů. Přijde mi takový jako by americký, nevím čím to je ale mám z něj takový pocit. Vidím tady kulečník, tak se mi už líbí víc.


jochy - Oko
29. říjen 2008 | 16:33

Výhodou voka byla vždycky zavíračka. Protože když už nebylo kam, do oka se dalo vždycky zajít posedět a dorazit se. Pivo spíš průměrný a obsluha nic moc... ale to je o lidech a ne hospodách


jochy - Ďáblův Klín
29. říjen 2008 | 16:31

Příjemné posezení nejen v páteční večer. Pivo chutné a dobře natočené. Škoda jen že si pro něj musíte běhat na bar.


Shotice - Watt Music Club
26. říjen 2008 | 10:27

Skvělý prostory ale obsluha a celkově atmosféra na mě žádný dojem neudělala. Je třeba více zapracovat na programu a na vylepšení prostoru.


Špit - Pink Panther
21. říjen 2008 | 16:39

dŘÍV LEPŠÍ


na začátek | «předchozí | Strana 15 z 49 | následující» | na konec

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde